Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: fòrum 2004 : guerra
l'exèrcit particparà en el Fòrum 2004 INCREïBLE!!!
15 gen 2004
Trillo ofereix la col·laboració de l'exèrcit en l'organització del campament del Fòrum 2004
>
EFE . Barcelona

El ministre de Defensa, Federico Trillo, va explicar ahir que estudia la participació de l'exèrcit en el Fòrum de les Cultures 2004 oferint l'assessorament tècnic per muntar el campament que acollirà unes 10.000 persones. Trillo va presidir ahir a la Capitania General de Barcelona l'acte d'imposició de condecoracions a personal civil i militar. En la reunió que va mantenir amb el cap de la regió pirenenca i inspector general de l'exèrcit de terra, Francisco Boyero, el ministre va tractar de la participació en el Fòrum i el futur dels castells de Montjuïc i de Figueres.
Per encàrrec del Fòrum, l'exèrcit s'ha plantejat participar en el «magne objectiu per aquest any», segons Trillo, i a més Defensa també es podria comprometre a comprar tot el mateiral, valorat en prop d'un milió d'euros, per utilitzar-lo en missions internacionals. Si es tanca l'acord, l'exèrcit ajudaria a muntar un campament a la zona del Fòrum que es desmuntaria una vegada acabada la celebració, després d'haver allotjat en 250 tendes de companya i 2.500 lliteres amb tres llits els joves que participin en els diàlegs. Trillo també va informar de la possible construcció de tres ponts, de 50, 30 i 15 metres de logitud a Sant Adrià si finalment es decideixen a col·laborar. Pel que fa al castell de Montjuïc, propietat del govern, continuarà sent la seu del Museu Militar, però «serà reestructurat». Defensa coneix el projecte municipal d'ordenació dels cims de la muntanya de Montjuïc gràcies a «una excel·lent col·laboració».
Trillo va condecorar amb la gran creu del mèrit naval el líder del PP a Catalunya, Josep Piqué.

Comentaris

ahir a portal de l'àngel ..
15 gen 2004
Ahir al migdia a portal de l'àngel hi havia un autobús d'informació sobre el fòrum (que ja són ganes ...) i just al costat una furgoneta de l'Ejercito Español en missió de ''información'' per a captar gent pel seu 'ejercito profesional'. Era de foto ... si algú passa per allà ...
Quines amistats que ténen, aquests del Fòrum!
Re: l'exèrcit particparà en el Fòrum 2004 INCREïBLE!!!
16 gen 2004
Però el més fort de tot és la resposta d'en Clos al mateix Periodico, on es mostrava sorprès de l'oferiment del castrense-Trillo (castrillo) perque AQUESTA FEINA JA TENIU VOLUNTARIS PER REALITZAR-LA: ELS ESCOLTES.

És això cert escoltes!!! Us ha faltat temps per apuntar-vos al tanto, ho diu un que va estar en un cau amb unes idees ben diferents del que sembla representar avui dia l'escoltisme. Davant del vassallatge hi haurà alguna crítica interna a les assemblees? O ja ha desaparegut la democràcia directa també?.

Aneu a fer la mateixa tasca que volen fer els militars, us hauria de fer reflexionar o si no la podeu fer tots dos junts agafats de la mà. Qui us ha enganyat d'aquesta manera?? El cau on jo estava no s'apunta a aquest forum i molts més que conec, estic segur.
Re: l'exèrcit particparà en el Fòrum 2004 INCREïBLE!!!
16 gen 2004
I un que ha estat voluntari d'una ONG i ha fet de tot, tampoc pensa que molts del seus companys no hi aniran, serà generacional però hi ha hagut una desbandada general.

Fòrum = pilotas urbanístic més gran de l'història de Catalunya.
Re: l'exèrcit particparà en el Fòrum 2004 INCREïBLE!!!
16 gen 2004
visita el www.fotut2004.org
Sindicat Terrassa