Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Anunci :: corrupció i poder : pobles i cultures vs poder i estats
CAMPAÑA VOTO EN CONTRA
15 gen 2004
Votamos en contra del prestige, de la guerra en Irak y de Gescartera, del rodillo, de que las cosas se hagan por huevos y de los Perejiles de Trillo, de la lobotomía de Palacio y del AVE de Espe. Y de mucho más. Cuéntanos a qué votas en contra y mándanos tu foto. Usa nuestras pegatinas. La precampaña, ha empezado.


Fotos a un tamaño máximo de 640x480 píxels y menos de 100Kb
Mándanoslas a info ARROBA resistants.org
logo_hp.gif
Votamos en contra del prestige, de la guerra en Irak y de Gescartera, del rodillo, de que las cosas se hagan por huevos y de los Perejiles de Trillo, de la lobotomía de Palacio y del AVE de Espe. Y de mucho más. Cuéntanos a qué votas en contra y mándanos tu foto. Usa nuestras pegatinas.

La precampaña, ha empezado.

Ni un año más de Partido Popular.
Mira també:
http://www.resistants.org/votoencontra/fotos_01.html
http://www.resistants.org/votoencontra/fotos_01.html

Comentaris

Re: CAMPAÑA VOTO EN CONTRA
15 gen 2004
Si jo també estic en contra però no per això votaré.

Abstencionisme, ni un vot als mentiders.
Re: CAMPAÑA VOTO EN CONTRA
15 gen 2004
Haber si hacemos menos propaganda!!
Tengo clarísimo de que no puede estar el PP 5 años más en el Gobierno, pero lo que tb tengo muy claro es que tampoco quiero a politicos hipocritas como el PSOE o IU ya que en realidad no representan a la izquierda. En este puta nación (Catalunya)y estado(español) no hay partidos de izquierdas, y si realmente los hay tienen tan poca fuerza que no llegan al ciudadano. EL PSOE y IU no son de izquierdas, son de centro. ¿Se puede considerar que el PSOE es de izquierdas cuando con el Gobierno de González hubo un referendum sobre la entrada o no de españa en la OTAN, y Felipín ignoró totalmente la opinión de los ciudadanos y decidió icorporarse a dicho organismo?
Se puede considerar de izquierdas cuando vota a favor de la Ley de Partidos?
Se puede considerar de iquierdas cuando vota a favor de la Ley de extranjería?

¿¿Hay alguien, con un mínimo de conciencia, que crea que el PSOE es de izquierdas??

¡¡NI PP, NI PSOE, NI IU, NI ERC, NI CIU,NI NINGUNA CHUSMA DE ESTA!!
NO ANEM BÉ...
15 gen 2004
El PSOE i IU no són d'esquerres, són de centre.
D'acord.
Però el PP és de dretes pures, i si ens passem de puristes i no som realistes (ens agradi o no la democràcia representativa, el pròxim govern tindrà poder per fer llei i impulsar polítiques), al final tornarà a guanyar el PP amb majoria absoluta.
Jo també era abstencionista, però aquest cop penso anar a votar.
A veure si som madurs i ens deixem de pataletes.
Jo votaré i, encara que aconseguim un govern de centre, haurem de seguir lluitant cada dia.
Re: CAMPAÑA VOTO EN CONTRA
15 gen 2004
La coyuntura que vivimos está marcada por la implantación por parte del PP de un neofascismo absolutamente asfixiante, que está eliminando todos los derechos y libertades.
El PP quiere exterminarnos a todos, y por eso es urgente debilitarlos antes de que sea demasiado tarde.
Por eso mi propuesta es que votemos todos la candidatura más izquierdosa de nuestra circumscripción que tenga posibilidades de salir, excluyendo al PSOE, por su apoyo al PP. Y esto por las siguentes razones.
- votar no cuesta nada y no implica que uno deje de luchar en la calle. Y cómo no les paremos a tiempo, dentro de poco no podremos hacer ni una cosa ni la otra.
- la abstención no tiene ningún efecto político, de hecho un nivel elevado de abstención es un hecho habitual y normal en todos los sistemas "democráticos".
- para votar a un partido no es necesario estar de acuerdo al 100% con su proyecto. Votar a un partido para debilitar al partido del gobierno es una motivación tan legítima cómo cualquier otra

Por eso creo que no hay ninguna razón para desaprovechar una oportunidad cómo esta para decir NO al neofranquismo
Re: CAMPAÑA VOTO EN CONTRA
15 gen 2004
donçs jo tornaré a no votar, com faig a la resta de eleccions. Si trobeu que votar l'esquerra per fer fora la dreta és una bona opció...donçs sempre tindreu alguna excusa per anar a votar! sempre hi haurá algú amb més bona pinta que altre!
jO NO PENSO ANAR A VOTAR PQ NO EM SENTO REPRESENTAT PER CAP PARTIT. Soc un treballador i cap partit es preocupa dels meus problemes i de la meva realitat...és més tots els partits deuen favors i diners a la banca..que és la mare de la patronal (els que m'exploten, els meus enemics)¿perquè hauría d'anar a fer-lis el joc i riure'ls la gracieta a les urnes? Prefereixo tractar de construir l'eina que em serveixi a mi i a la gent com jo(els treballadors i les treballadores)per desfer aquest sistema económic cruel i construir un de nou entre tots i totes...votant no em sembla la millor forma.
Em sembla bastant patètic aquesta campnay en favor de votar les esquerres... ja tornme a ser com a les últimes eleccions... aprofitar-se de la por a la dreta per treure rentabilitat política... i a més a més en aquests ámbits "alternatius".... com diu un conegut meu d'ERC: "els okupes també voten"...
S`poso que en aquets dies sortiran 10.000 noticias i comentaris en favor del vot cap a l'esquerra... ¿No veieu que ja comencen a fer tractes amb els especuladors, aquests del tripartit?¿No farán desallotgaments, potser? ¿acabarán amb les ETT? ¿paralitzaran el PHN?
NO i mil vegades... els seus amos dels bancs no els deixarán...

Per una abstenció activa!
Associem-nos per no perdre!
Visca la CNT!

Salut!
Re: CAMPAÑA VOTO EN CONTRA - EN BLANC
15 gen 2004
El PP no guanya.
El PSOE perd.

Per què perd?

Perquè és un desastre.
Va perdre el govern amb corrupció per tots cantons i amb implicacions en terrorisme d'estat.

Què van fer?
Tancar files al voltant de Barrionuevo.
Tancar portes a qualsevol investigació transparent.

Què passa? A la que es mouen els sulten nous Roldans per tot arreu.

Voleu votar el PSOE per parar el PP?
Els del PP segur que tenen una pila de dossiers perquè un govern del PSOE no duri ni dos mesos. I això ÉS CULPA DEL PSOE.

El POSE NO ÉS ALTERNATIVA.
És el principal problema per què hi hagi alternativa.

L'abstenció activa no és visible ni quantificable.
El VOT EN BLANC és ben visible, difícil de manipular i quantificable.

Possible objectiu: arribar a un 3% mínim de Vot en Blanc (això representaria un escó, es podria fer una campanya perquè quedés vuit).

Si el moviment alternatiu es mogués activament en aquest sentit crec que uns quants comencarien a tremolar.
NO ANEM BÉ...
16 gen 2004
El PSOE i IU no són d'esquerres, són de centre.
D'acord.
Però el PP és de dretes pures, i si ens passem de puristes i no som realistes (ens agradi o no la democràcia representativa, el pròxim govern tindrà poder per fer llei i impulsar polítiques), al final tornarà a guanyar el PP amb majoria absoluta.
Jo també era abstencionista, però aquest cop penso anar a votar.
A veure si som madurs i ens deixem de pataletes.
Jo votaré i, encara que aconseguim un govern de centre, haurem de seguir lluitant cada dia.
Re: CAMPAÑA VOTO EN CONTRA
16 gen 2004
No hem de votar PSOE, hem de votar altres partits: IC, IU, ERC,... de manera que la quantitat de vots que no té el PP no li facin sumar una majoria absoluta. Llavors potser el PSOE podria formar govern amb IU, ERC, BNG, PNV, EA, PA, CHA, CiU... De manera que seria un govern del PSOE, però aquest estaria més vigilat i més obligat a tenir en compte sensibilitats més d'"esquerres" (i si no d'esquerres, almenys no tant neoliberals com la del PP) i més descentralitzadores per tots els altres partits que el podrien tombar.
Re: CAMPAÑA VOTO EN CONTRA
16 gen 2004
"A veure si sóm madurs i ens deixem de pataletes"

Realment ridícul que t'entestis en aquest argument prepotent, pedant i insultant que ja vem sentir a les darreres eleccions en uns quants nicks que us heu decidit canviar. El fet de votar no és precissament un acte de maduressa tal com estan les coses, la por a la dreta, si no votes no pots queixar-te, no sou madurs...

Realment podieu canviar una mica el disc que està ratllat, si no teniu més arguments per fer-nos votar és perque això no dona més de si, l'única alternativa al PP és el PSOE? Visca la dictadura dels dos partits únics, el torn pacífic entre liberals i conservadors, la pantomima d'anomenar a un de dretes i l'altre d'esquerres. Quan veieu que no baixem del burro començareu amb el vostre xantatge moral de que si no votes no pots queixar-te i tonteries per l'estil.

Canvien els paiasos però el circ continua.
Re: CAMPAÑA VOTO EN CONTRA
17 gen 2004
Hola "Fora politicutxos".
Perdona per la frase que dic "a veure si som madurs i ens deixem de pataletes". Era una mica ofensiva.
Realment si no vols votar, jo ho respecto. Faltaria més.
Però sí penso que no vull que guanyi el PP. I no ho dic des de cap partit polític, perquè no sóc de cap partit. Et diré que votaré a Iniciativa, però sé com són i no m'agraden perquè no són descafeinats a tope (no s'ho creuen) i no són valents. Però no VULL DE CAP MANERA que guanyi el Rajoy del PP. Si el Rajoy puja, sent un tio nou i amb la premsa a favor seu i el glamour del poder, a les següents eleccions guanyarà per majoria absoluta. De manera que tindrem PP (amb una cara amable però igual de neofranquistes) durant almenys 8 anys més.
Vols això?
Què faràs des del carrer per contrarrestar les seves multiples polítiques orientades als rics?
En tot cas, guanyi qui guanyi les eleccions tu i jo ens veurem al carrer treballant, però ja que votar no em costa res (i no penso que legitimi ningú ni desligitimi ningú amb l'abstenció), aquest cop aniré a votar.
Feu el que vulgueu... cadascú amb la seva consciència. Jo pensava que havia de dir això en aquest forum de debat.
Però veig que us fa alèrgia el tema de partits polítics. És aquí on jo deia que cal ser prou madurs per veure el que voldríem, però també veure el que hi ha, i el que sortirà de les pròximes eleccions generals: el govern de l'Estat espanyol (ens agradi o no).
Jordi.
Sindicat Terrassa