Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: dones
Ca la Dona: agenda d'activitats 3a Setmana de gener
14 gen 2004
Ca la Dona


Dimecres 14 de gener de 2004, a les 19.00,
L’Espai pels Drets de les Dones de Ca la Dona i l’Associació de Dones Juristes us convidem a conèixer i a debatre plegades entorn la “proposició de llei sobre la regulació d’ajuts per a les víctimes de violència domèstica� i les mesures legislatives relacionades amb la violència domèstica.

Es tracta d’una proposició de llei impulsada per l’Associació de Dones Aturades i Immigrants de Rubí (ADAI), amb el suport del Col·lectiu Ronda. Necessiten 500.000 signatures per a poder-la dur al Parlament de l’Estat. Ens ho explicaran elles mateixes, així com l'Anna Huertos i la Montse Serrano,advocades del Col.lectiu Ronda.

RECORDEU, també el 14 de gener, de 19.30h a 21h, reunió de preparació del 8 de març (més informació a l'adjunt INFO núm. 1 8/3/2004)

I properament, a Ca la Dona

Dissabte 24 de gener, a les 10.30.

Anna Rodet, Mamen Moreno y Carmen Oriol d'Elkarri

Es trobaran amb nosaltres per explicar-nos els seus darrers projectes: la conferència de pau que impulsaran a partir de març de 2004, i la campanya prèvia per a la recollida de 100.000 signatures de suport a un manifest per exercir el Dret de Petició per a la creació d'un fòrum de diàleg multipartit.

Per més informació,

Ca la Dona caladona ARROBA pangea.org http://caladona.pangea.org

Casp, 38, principal / 08010 / Barcelona

Telèfon 934 127 161 / fax 934 123 996

Comentaris

Re: Ca la Dona: agenda d'activitats 3a Setmana de gener
02 mar 2006
Fa uns tres anys vem venir des de les Doules de Barcelona a veure el centre que teniu, en aquell moment vam passar una crisi considerable i no vem continuar el contacte amb vosaltres després de fer-vos aquella primera visita.
Ara estem buscant un centre o local per llogar on poder reunir-nos, organitzar els nostres cursos de formació etc...
Avui pasaré per Ca la Dona a portar-vos informació sobre les nostres activitats, pero aqui us escric la nostra pagina web perque podeu anar veient el que fem i qui som
www.martesdoules.org
Fins aviat
Gàcies

Imma Sàrries i Zgonc
Coordinadora del grup Mares Doules de Barcelona
Sindicato Sindicat