Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: fòrum 2004
Miquel de Palol es carrega el Fòrum 2004
14 gen 2004
En un article publicat a lâAvui (13 gener) amb el títol âQui vol Cultura?â?, lâescriptor Miquel de Palol critica fortament el Fòrum de les Cultures 2004, dient que és âun negociâ? i que hauria estat molt més productiu dedicar els diners que s'hi han bolcat a promocionar la cultura de veritat.
âEl Fòrum 2004, que ningú s'enganyi âdiu Palol textualmentâ, no són més que focs d'artifici que segur que tindran un rendiment mediàtic per als organitzadors, però de beneficis perdurables menys que minsos en el món del pensament i la creació artística. Ãs ni més ni menys que un negoci. El seu pressupost, repartit en una conselleria de Cultura al llarg de quatre anys, quina millora substancial no seria!â?

La resta de lâarticle el dedica a denunciar la poca atenció que sâha destinat al Departament de Cultura no sols en els anteriors governs, sinó també, de moment, en l'actual, pel que es pot deduir dels nomenaments fets fins ara. Diu que els pressupostos són molt limitats i que els sous per als alts càrrecs són molt desproporcionats (a la baixa) amb la feina que han de fer, que té molt pocs al·licients.


enllaços i notícies relacionades a:
http://www.racocatala.com/articles/3338

Comentaris

Re: Miquel de Palol es carrega el Fòrum 2004
14 gen 2004
Es un negoci i la manera de que els amiguets del poder tinguin un piset a primera linea de mar i un lloc per deixar la barqueta amb tot urbanitzat amb fons publics . Bé i també una mica de cultureta que servirà per fer lloances de les virtuts dels patrocitnadors i les administracions que es donaran un bany de pedigree multicultural, dialogant i estupefaent autocomplacença. Espero que al meny els obrers de les construccions cobrin tots el seu sous abans de que comenci, no sigui després massa tard si com tot apunta acaba sent un fracàs antològic de dimensions descomunals. Que us aprofiti. Per cert, com a pogut la Unesco deixarse 'enmarronar' en aquesta historia i deixar que posin el seu logo com organitzadora?. Com esvan deixar atrapar?.(€€€€ ???) Potser va essent l' hora com alguns afirmen de que l' Onu es comenci a reformar també amb urgencia.
Re: Miquel de Palol es carrega el Fòrum 2004
17 gen 2004
Manifestació virtual contra el Forum 20004, podeu pegar el link on vulgueu per que mes gent es pugui apuntar. Potser acaba de servir per alguna cosa.

Aporteu més idees i farem més força, gràcies i ànims a tots/es.

http://www.manifestacionvirtual.com/info.asp?cod=4556&nuevo=8
Sindicat