Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: globalització neoliberal : fòrum 2004
El Fòrum Econòmic de Davos s'adhereix al Fòrum de les Cultures
13 gen 2004
El director general del Fòrum Econòmic de Davos i expresident de Costa Rica, José María Figueres, s'ha reunit aquest matí amb l'alcalde, Joan Clos, i amb els responsables dels diàlegs del Fòrum Universal de les Cultures per tal de tancar la seva participació en l'esdeveniment.
Figueres participarà en el diàleg de clausura "Contribuint a l'agenda global", però vol que el Fòrum de Davos també participi en altres diàlegs. Figueres creu que si s'aconsegueix un acostament entre Davos i Porto Alegre, on se celebra la cimera antiglobalització, el Fòrum 2004 haurà culminat "un altre gran servei a la societat global". Figueres no ha concretat com s'involucrarà l'organisme que dirigeix en aquest esdeveniment, tot i que ha anunciat que en la pròxima reunió a Davos, al gener, promourà l'esdeveniment entre els sectors econòmics i empresarials que assisteixin al fòrum. El Fòrum Social Mundial té assegurada la seva presència en el Fòrum 2004 amb la participació de personalitats i entitats que acudeixen regularment a les trobades de Porto Alegre, com el Premi Nobel de la Pau Adolfo Pérez Esquivel o organitzacions com Oxfam, Metges sense Fronteres o l'antiglobalizadora Attac. En la seva visita a les oficines del Fòrum per celebrar la trobada prevista amb l'alcalde de Barcelona, Figueres ha volgut recordar les seves arrels catalanes i ha comentat que els seus avis se'n van anar el 1906 de la localitat d'Os de Balaguer cap a Amèrica.
Mira també:
http://www.barceloca.com/data/details.aspx?ID=4677

Comentaris

Re: El Fòrum Econòmic de Davos s'adhereix al Fòrum de les Cultures
13 gen 2004
canya, canya i canya!
Re: El Fòrum Econòmic de Davos s'adhereix al Fòrum de les Cultures
13 gen 2004
com s'ajunten els carronyaires....
Re: El Fòrum Econòmic de Davos s'adhereix al Fòrum de les Cultures
14 gen 2004
Hay un bus que va a Davos de Bcn para el WEF?
manifestacion virtual
17 gen 2004
Manifestació virtual contra el Forum 20004, podeu pegar el link on vulgueu per que mes gent es pugui apuntar. Potser acaba de servir per alguna cosa.

Aporteu més idees i farem més força, gràcies i ànims a tots/es.

http://www.manifestacionvirtual.com/info.asp?cod=4556&nuevo=8
Sindicat Terrassa