Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: pobles i cultures vs poder i estats
Des de Mequinensa al Delta: la Xarxa de Casals de la Franja de Ponent segueix creixent!!
12 gen 2004
<b> Des de Mequinensa al Delta vertebrant territori i lligams històrics.

Aquest cap de setmana a Gandesa (Terra Alta) s’ha presentat, davant responsables de les entitats culturals de la Franja de Ponent i representants del món cultural de les Terres de l'Ebre, l’equip de sis dones que substituirà en Guillem Chacon al càrrec de coordinador de la Xarxa de Casals de la Franja de Ponent.

Tenen l'objectiu de triplicar d'ara al 2005 el nostre nombre de Casals i Espais d’Entitats, passant dels cinc actuals a un mínim de tretze.

A banda dels quatre Casals per obrir a la Franja ja tenen seus per inaugurar a la Terra Alta i el Baix Segre i properament al Montsià, Baix Ebre i Ribera d'Ebre.</b>
Fins a nou centres més pensa obrir la Xarxa de Casals de la Franja de Ponent entre aquesta primavera i l'any 2005. Aquest és l'objectiu del nou equip de sis persones que coordinarà l'entitat encarregada de gestionar l'obertura d'aquest centres culturals.

El nou equip coordinador ha estat definit per en Guillem Chacon com "el més qualificat que hom pot desitjar per al nostre projecte, en ell hi ha les persones capdavanteres en la defensa de la nostra cultura que han estat treballant amb nosaltres des del primer dia als nostres Casals i aquelles què procedents d'una dilatada experiència en l'activisme cultural s'han unit en aquesta nova passa vers el redreçament nacional".

La coordinació de la Xarxa de Casals recau des d'ara doncs en Àngels Cid, Aurora Fontoba, Caritat Garcia, Olga Sánchez, Montserrat Subirats i Carme Vidal.
Mira també:
http://www.franjadeponent.net/

Comentaris

Re: Des de Mequinensa al Delta: la Xarxa de Casals de la Franja de Ponent segueix creixent!!
13 gen 2004
anim
Re: Des de Mequinensa al Delta: la Xarxa de Casals de la Franja de Ponent segueix creixent!!
11 mar 2004
que tremolin veient con floreixen els casals a la franja!
Sindicat