Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center

Warning: error_log(/srv/www/indymedia.org/barcelona/site.tree/private/log/dadaphp.log): failed to open stream: S’ha denegat el permís in /srv/www/indymedia.org/barcelona/site.tree/public/imc_classes/imc_FunctionLibrary.inc on line 494

Warning: error_log(/srv/www/indymedia.org/barcelona/site.tree/private/log/dadaphp.log): failed to open stream: S’ha denegat el permís in /srv/www/indymedia.org/barcelona/site.tree/public/imc_classes/imc_FunctionLibrary.inc on line 494
Notícies :: pobles i cultures vs poder i estats
Trobada comarcal de les candidatures de l'esquerra alternativa de vallès
12 gen 2004
Dissabte 24 de gener al Centre Cívic de Sant Oleguer C/ Sol i Padris, s/n. Sabadell
PROGRAMA

9,30 a 10 h. Recepció dels participants i distribució en tallers

10 a 12h. Debat en tallers

Taller de mobilitat sostenible
Taller d'habitatge
Taller de lluita contra les agressions urbanístiques i ecològiques
Taller democràcia participativa

12h. Pausa, cafè

12,20 a 14 h. Plenària: propostes de treball conjunt de les cinc candidatures

LLOC
Centre Cívic de Sant Oleguer / Sol i Padris, s/n / Sabadell

unaltrevalles ARROBA hotmail.com o el mateix dia a l'entrada

--------------------------------------------------------------------------------

Cinc grups hem coincidit a diferents localitats del Vallès en el fet de presentar candidatures de l'esquerra alternativa a les últimes eleccions municipals al marge dels partits d'àmbit estatal i nacional.

Entesa per Sabadell (ES), Alternativa d'Esquerres per Badia (AEB), Col·lectiu Obrer Popular de Ripollet (COP), Participació i Acció Social de Cerdanyola (PAS) y Alternativa Ciutadana per Rubí (ACR) treballem als nostres respectius municipis des de la perspectiva de l'acció cívico-política de l'esquerra que planta cara al sistema, vinculada als moviments socials i als seus plantejaments.

Diverses són les històries que ens han portat fins a aquest moment i diversos els motius que ens han dut a presentar candidatures municipals, però trobem que hi ha suficients elements comuns com per poder trobar àmbits de treball conjunt.

Ara convoquem una jornada de treball amb la pretensió d'anar descobrint les afinitats que hi ha entre nosaltres. En concret amb aquesta jornada pretenem bàsicament ampliar el coneixement mutu a totes les persones que sigui possible de cadascuna de les organitzacions, posar en comú experiències de treball i començar a fer conegut el nostre espai polític a la comarca.

Per tal de fer d'aquesta trobada un primer pas que ens permeti anar descobrint possibilitats de treball comú o coordinat en un futur, plantegem que es desenvolupi en petits grups o­n els participants de les diferents organitzacions interaccionin, parlin i discuteixin, amb posada en comú posterior sense necessitat de conclusions i que tracti aquells temes principals que ens apropen i que compartim.

La nostra pretensió es celebrar una trobada dels membres dels cinc grups locals oberta a totes aquelles persones que es sentin interessades en debatre sobre els temes de que tracten els tallers i que es trobin properes a la nostra acció política i social, així que et convidem a participar d'aquesta jornada que esperem que sigui un primer pas cap a un treball conjunt futur en defensa del Vallès, de les seves persones, del seu medi i d'una nova forma de ferpolítica.

Per tot això volem convidar-te a que vinguis, escoltis, opinis, t'informis i ens coneguis. Si tu també creus que un altre Vallès és possible vine el 24 de gener al

Centre Cívic de Sant Oleguer i parlarem de com fer-ho.
Mira també:
http://www.kaosenlared.net
http://www.esfazil.com/kaos/noticia.php?id_noticia=449
Sindicato Sindicat