Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: corrupció i poder : fòrum 2004
Fundació per la Pau participa en el forum 2004
12 gen 2004
Estos si que saben de que va porque están en Barcelona.

Hacia un mundo sin violencia

Del 23/06/2004 al 27/06/2004

- Conflictos: resolución pacífica de controversias
- Desarme
- La economía de la guerra
- Educación por la paz para todos / medios de comunicación y conflicto
- El concepto de seguridad humana. Romper la falsa dicotomía: militarismo o seguridad

Director: Alfons Banda, Cora Weiss

Secretaría técnica: International Peace Bureau (IPB); Fundació per la pau

Comité organizador: Colin Archer - International Peace Bureau (IPB); Víctor de la Barrera Naumann- International Peace Bureau; Alfons Banda Tarradellas - Fundació per la Pau ; Jordi Armadans - Fundació per la Pau; Marta Gay - Fundació per la Pau – IPB Barcelona; Diálogos - Fórum Barcelona 2004
si quieres decirles algo, aqui tienes su página de contacto:

http://www.fundacioperlapau.org/pau1/actua/seccions/contactans/contactar

Comentaris

Re: Fundació per la Pau participa en el forum 2004
12 gen 2004
Aquests si que semblemn autentics botiflers malhauradadament de les ONG, darrera d'aquestes hermoses paraules ( es podrien posar per exemple algun adjectiu mes, com feminista o sustantius com dialeg) sembla que nomes hi ha l'autentic buit d'uns genuins caps de suro. Encara hi son a temps si algu aconsegueix que excusin la seva no presencia en possiblement "l'esdeveniment 'cultural' mes lamentable que van veure els segles'
Re: Fundació per la Pau participa en el forum 2004
12 gen 2004
Els unics ami@cs de la ciutat seran els intelectuals que anunciin que no pensen venir a l'invent, a tots els altres algú els hi hauria de ensenyar realment on es fiquen. Els 'megagalactics' que hi vindran, que faran?, els hi donaran cales o directament per 'lo bajini' un d'aquests pisets tan monos a primera linea de mar que pagarem amb la nostra suor i sang els ciutadans dels altres barris. El dia que l'humanitat arribi a Mart, encara hi hauran pisos per llogar i baixos buits inhabitats com ara pasa a la Vil.la Olimpica dotze anys després. Si aixó no es especulació, realment que ho es?. No teniu vergonya administracions, patrocinadors ni falses ONG de pandereta. Fora de Barcelona¡¡¡
Re: Fundació per la Pau participa en el forum 2004
13 gen 2004
Fundació x la pau = kk de la vaka
Per qué participa en el Ferum de les cultures a on les culrures son negoci??
Qi volgui interessar-se x altres cultures qe pagui nooo!! jo crec qe les cultures no son patrimoni de ningú en concret, sino de tota la humanitat, la meva conclusió es qe hauria de ser gratuït, sinó es qe l'ajuntament de Bcn espera amb candeletes els beneficis qe li suposarà aquet esdeveniment especulador!!!
boicotegem el foooorum i les empresses qe el patrocinen!!
Re: Fundació per la Pau participa en el forum 2004
13 gen 2004
aquest cap de setmana, per exemple els de Fundació per la Pau van aconseguir que a la reunió de plataformes i col·lectius contra la Guerra, votés una resolució en el sentit d'oposar-se i no participar en el Fèrum de les Cultures.... com que ja tenen el seu xiringuito montat...Tots els oenegeros a picar pedra!!!
Re: Fundació per la Pau participa en el forum 2004
13 gen 2004
Tinc entès q a Igualada no es va arribar a aprobar la resolució que s'oposaba al Fórum 2004.

D'una altra banda, Fundació per la pau está lligada a CCOO... de q ens extranyem???
Re: Fundació per la Pau participa en el forum 2004
17 gen 2004
Manifestació virtual contra el Forum 20004, podeu pegar el link on vulgueu per que mes gent es pugui apuntar. Potser acaba de servir per alguna cosa.

Aporteu més idees i farem més força, gràcies i ànims a tots/es.

http://www.manifestacionvirtual.com/info.asp?cod=4556&nuevo=8
Re: Fundació per la Pau participa en el forum 2004
10 feb 2004
No tragueu les coses de mare. Sóc un jove estudiant que he col.laborat en algunes mogudes que ha fet la Fundació per la Pau. Personalment, em va fotre molt que col.laboressin amb el Fòrum i així els ho vaig dir.

Malgrat tot, em sembla molt fora de lloc coses que es comenten aquí. D'entrada hi ha informacions molt inexactes (la Fundació per la Pau no té res a veure amb CCOO! la que està lligada als Cocos és la Fundació Pau i Solidaritat).

Però sobretot, no es pot oblidar que la Fundació per la Pau ha impulsat moltes campanyes a favor de la pau i la desmilitarització: les escoles objectores, la crítica a la investigació militar, el suport a l'anti-desfilada, el suport que sempre han fet a Elkarri i el diàleg al País Basc, etc. Penso que s'han equivocat amb això del Fòrum però em sembla una rucada -només comprensible des del desconeixement dels temes de pau- destrossar-la per això. Informeu-vos una mica més abans si us plau.
Re: Fundació per la Pau participa en el forum 2004
02 mar 2004
hoola, hola, hola
Re: Fundació per la Pau participa en el forum 2004
09 mar 2004
Supongo que esta Asociación se refieren a la paz de los muertos, a asegurar la paz de los que se pueden pagar la paz para que los que sufren no molesten.
Colera camping CNT