Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: globalització neoliberal : laboral
Tres treballadors ferits greus en accidents laborals a Elx, Alcoi i Asp
12 gen 2004
<b>Un treballador de 38 anys va resultar hui greument ferit en precipitar-se al buit mentre treballava en una obra en construcció en una urbanització d''Elx (Baix Vinalopó), segons han informat hui fonts del Centre d''Informació i Coordinació d''Urgències (CICU).

Altres dos hòmens van patir també ferides de gravetat en altres dos sinistres laborals ocorreguts al voltant de les 13.50 hores a les localitats alacantines d''Alcoi i Asp.

Ni Aznar ni cap altre malparit plorarà per ells no per cap víctima dels "accidents" laborals, dels que l'estat espanyol te el record a la UE, que gairebé sempre es conseqüència de la precarietat i l'explotació.</b>
ALACANT, 12 (EUROPA PRESS)

El primer dels accidents, ocorregut cap a les 11.40 hores de hui per causes encara desconegudes, es va produir quan el treballador es va precipitar al buit en una obra d''Elx. Al lloc del sinistre va acudir una unitat del Servici d''Atenció Mèdica Urgent (SAMU), que va traslladar el ferit a l''Hospital General d''Elx, on va quedar ingressat amb pronòstic greu, segons van indicar les mateixes fonts.

Posteriorment altres dos treballadors van resultar ferits en sengles accidents laborals registrats cap a les 13.50 hores a les localitats alacantines d''Alcoi i Asp. El primer va ocórrer quan un treballador va ser xafat per un palet de terra que li va caure damunt en una obra d''Alcoi (l''Alcoià) i el segon es va produir a Asp (Vinalopó Mitjà), on un home de 38 anys es va seccionar un braç. Tots dos es troben hospitalitzats amb pronòstic greu i molt greu, respectivament.
Sindicato Sindicat