Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: immigració
Mor un inmigrant a les casernes de Sant Andreu
12 gen 2004
Mor un inmigrant a les casernes de Sant Andreu
AGÈNCIES Barcelona. -- Un immigrant algerià que vivia a les antigues casernes militars de Sant Andreu ha mort avui dessagnat després d'haver estat apunyalat a la femoral per un company seu, amb qui s'ha barallat, segons sembla perquè no el deixava dormir.

Fonts de la Prefectura Superior de Policia de Catalunya han informat que el succés ha passat cap a les 9.20 hores d'avui, quan s'ha iniciat una discussió entre els dos immigrants.

Una patrulla de policia destinada a la zona ha estat avisada que un home havia resultat ferit i ha sol·licitat la presència d'un equip mèdic que, a l'arribar, ha comprovat com la víctima, M.S., un algerià indocumentat de 24 anys, tenia una ferida incisiva tallant i interior a la cuixa que li havia tallat la vena femoral.

Malgrat ser assistit, l'algerià ha mort dessagnat a les 10.15 hores i el jutge de guàrdia s'ha desplaçat al lloc per aixecar el cadàver.

La policia ha iniciat una investigació per aclarir els fets i detenir l'autor de l'homicidi.

Una de les doctores de l'ONG Metges del Món que aquest matí estava treballant a les casernes de Sant Andreu, Laia Martínez, ha explicat a Efe que la baralla entre els dos immigrants s'ha iniciat per una discussió perquè la víctima no deixava dormir l'agressor i aquest l'ha atacat amb una arma blanca.
Sindicato Sindicat