Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Anunci :: pobles i cultures vs poder i estats
Nou missatge als irlandesos
12 gen 2004
Campanya d'aplega de signatures sobre els drets nacionals catalans que es farà arribar a la presidenta d'Irlanda i actualment del Consell d'Europa.


Un grup promotor format per dotze intel·lectuals catalans de diverses procedències, ha iniciat una campanya d’adhesió sota el títol Nou missatge als irlandesos amb l’objectiu de fer arribar a l’actual presidenta de la República d’Irlanda i del Consell d’Europa, Mary McAleese, un text en què li reclamen que vetlli “pels nostres drets nacionals com a catalans com nosaltres fa cent-divuit anys vam fer vots per a l'assoliment dels drets nacionals del poble d'Irlanda?, tot emulant el Missatge d’adhesió al poble irlandès que el 1866 va promoure Josep-Narcís Roca i Farreras –pare del nacionalisme progressista català-, quan va fer arribar més de 6.000 signatures d’adhesió al líder nacionalista irlandès, Charles Stewart Parnell.

La iniciativa d’aquest text és signada, conjuntament, per Imma Albó, Víctor Alexandre, Albert Balcells, Josep Benet, Xavier Borràs, Agustí Colomines, Josep Gifreu, Enric Padrosa, Jordi Porta, Eva Serra, Toni Strubell i Josep Maria Terricabras.

El text sencer d’aquesta campanya pot ser consultat en aquest web, des d’on es pot fer arribar les adhesions als promotors de la campanya, els quals, un cop aplegades en un temps prudencial, les faran arribar a la presidenta irlandesa i actual presidenta del Consell d’Europa.

Si es prefereix fer l’adhesió directament per correu electrònic, cal fer-la arribar a aquesta adreça i fer-hi constar a l’assumpe la paraula “Adhesió? i al cos del missatge el nom i els cognoms, la procedència geogràfica i l’adreça electrònica de correu.

Feu-ho córrer!
Mira també:
http://homepage.mac.com/xavierborras/noumissatgealsirlandesos.html

Comentaris

Re: Nou missatge als irlandesos
15 gen 2004
Espero i desijo que el que van aconsseguir ELS IRLANSEDOS per a la seva nació ho logrem també ELS CATALANS ¡¡¡¡

VISCA CATALUNYA INDEPENDENT ¡¡¡
Re: Nou missatge als irlandesos
15 gen 2004
No es pot perdre mai la força, val la pena!!
Visca els països que lluiten per la seva identitat!!Gracies per donar-nos un exemple, i gracies a aquells que no es cansen d'intentar-ho!
Sindicat Terrassa