Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: antifeixisme : criminalització i repressió : xarxa i llibertat : pobles i cultures vs poder i estats
Suspès per boicot el fòrum de la web "Euskal Pilota"
11 gen 2004
De la web d'"Euskal Pilota":

"Debido a un boicot, hemos decidido suspender el foro hasta poder subsanar los problemas técnicos creados.
Lo sentimos por todos aquellos que cada día nos visitáis.
Esperamos seguir contando con vuestro apoyo."
El fòrum de la web del film "Euskal Pilota" o "La Pelota Vasca" ha estat forçat a ser tancat, desprès de col.lapsar-se pel boicot organitzat per un tal "español" que l'ha omplert de propaganda i insults. Aquí a Indymedia també patim d'aixó..

Medem proposa la superació de la violència a Euskadi mitjançant el debat polític obert de totes les opcions polítiques, per tal que els bascos decideixin el seu futur -autodeterminació- sense cap imposició de ningú. Ho ha declarat a articles escrits per ell mateix, a entrevistes i, com es evident, al seu film.

Pero el volen fer callar perque ni aixó són capaços d'entendre. No ho poden soportar, i aixó molt menys que la violencia, perque no poden dir res contra en Medem si no es mentint i insultant. Llavors l'única solució es fer-lo callar.

Aixó és el que han fet, una altre vegada. Després de que el ministeri d'(in)cultura espanyol intentes prohibir l'estrena del film a l'estat espanyol, després de les presions fetes als festivals de cine arreu d'Europa per que tampoc s'hi estrenes el film, després de que s'hagués intentat reduir al mínim les sales on s'hi projectes, després de ser acusesat de recolzar ETA malgrat el seu rebuig rotund a la seva violència, etc. ara l'han forçat a tancar el fòrum de la seva web. Hi ha una gran pudor a podrit a l'estat espanyol, cada dia empitjora aquesta pudor a feixisme.

Comentaris

Re: Suspès per boicot el fòrum de la web
12 gen 2004
¡ Pues que putada ! Era un forum bastante interesante, lastima .... Imagino que hay gente sin nada mejor que hacer q acabar con los pocos sitios de discusion y dialogo que hay. ¿Os suena?
Re: Suspès per boicot el fòrum de la web
12 gen 2004
De vegades quan sento aquest tipus de notícies em donen ganes de marxar d'aquest país. Però... a on?
Al món occidental fa dies que hi ha una pudor a podrit i uns aires de neo-feixisme disferssat de democràcia.
Fa dècades es cometien barbaritats en contra de la democràcia, avuí en dia es cometen en nom d'ella. Fa pena!
Sindicat Terrassa