Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: ecologia : laboral
Vaga general contra el Trasvassament de l'Ebre
10 gen 2004
<b>La Plataforma en Defensa de l’Ebre (PDE), prepara un seguit de mobilitzacions entre les quals hi ha la d’una possible vaga general a Catalunya, per a la qual sembla tenir l’acord dels dos principals sindicats, CCOO i UGT, segons informa el diari El Punt.</b>
Les eleccions legislatives espanyoles s’acosten i el clima torna a escalfar-se. El PP juga una carta, que considera que li donarà molt rendiment en forma de vots, que és el Pa Hidrològic. Fa mesos que va esbombant a través dels seus mitjans de comunicació la "insolidaritat" dels catalans que no volen deixar l’aigua de l’Ebre -ara l'anomenen "rio nacional" espanyol- i prefereixen que vagi al mar abans que donar-la a les altres comunitats autònomes que "passen set".

Aquest discurs ha calat molt a fons, sobretot en alguns sectors al País Valencià, una de les peces clau que ha de fer possible la repetició de la majoria absoluta del PP. Ara aquest partit nacionalista espanyol està preparant un acte simbòlic, amb la corresponent fotografia per divulgar, per demostrar la seva decisió d'imposar el Plan Hidrològic Nacional encara que els piqui als catalans; es tracta de la col·locació d’una primera pedra de les obres del transvasament.

La Plataforma en Defensa de l’Ebre (PDE), que encapçala la lluita contra el transvasament, ha alertat d’aquest perill imminent i prepara un seguit de mobilitzacions entre les quals hi ha la d’una possible vaga general a Catalunya, per a la qual sembla tenir l’acord dels dos principals sindicats, CCOO i UGT, segons informa el diari El Punt.

Comentaris

Re: Vaga general contra el Trasvassament de l'Ebre
10 gen 2004
bueno me parece bien,pero creeis que los trabajadores de catalunya entenderan esta huelga,a la gran mayoria de ellos les importa una mierda el PHN,esta es una huelga politica y apesta(ni siquiera se si creerme la noticia).
el año pasado se convoco una huelga general contra la guerra,tan solo apoyada por algunos sindicatos minoritarios y colectivos sociales y estudiantiles,donde estabais vosotros,muchos trabajadores hubiesen asisitido a la convocatoria pero vuestra puta hipocresia lo jodio todo,como casi siempre...ala a cascarla.
ah y si es cierto que la hay pues alli etare,aunque me de un poco de asco coincidir con cierta gente.SIEMPRE TRAGANDO
Re: Vaga general contra el Trasvassament de l'Ebre
10 gen 2004
A les manifestacions convocades contra el trasvassament que vol imposar el govern espanyol amb el seu Pla Hidrològic van anar centenars de milers de persones. Van participar-hi nombrosos col.lectius de tota mena, amb consciència de que pel futur del pais cal respectar la natura.

Només a la manifestació de Barcelona s'hi van aplegar fins a 500-400 mil persones. Segons tú a cap treballador ens importa el futur de l'Ebre i de les Terres de l'Ebre. Així que, segons tú, no hi havía cap treballador entre aquests moltíssims centenars de milers de persones.

De debó t'ho creus?

Parles de "vosotros", de qui collons parles amb tant de menyspreu? Et refereixes potser a CCOO i UGT? No soc d'aquests sindicats, pero em sembla molt bé que participin en les movilitzacions a favor del riu Ebre.

I si he de triar entre el seu suport i el teu ho tinc claríssim. Em quedo amb el seu, tú pots quedar-te a casa teva. Per mí no cal que vinguis a la manifestació.
No me creo nada
10 gen 2004
Es de ingenuos pensar que CCOO y UGT piensen convocar una Huelga por el PHN. ¿Habeis olvidado la Huelga General contra la Guerra? solo CGT y CGT convocaron 24 horas, y si lo hacen es meramente por intereses Electorales.
Re: Vaga general contra el Trasvassament de l'Ebre
10 gen 2004
Perdon... CNT y CGT
Para el número uno
10 gen 2004
PEDAZO DE BURRO!!.. TENGO DICHO QUE NO APAREZCAIS POR AQUI!!... BURRO!!... Q TE REPITES MAS Q EL AJO!!
Re: Vaga general contra el Trasvassament de l'Ebre
10 gen 2004
pues si cuando hablo de "vosotros" me estoy refiriendo a ccoo y ugt.yo no he dicho que a nigun trabajador no le importe,he dicho que la gran mayoria no entenderian la convocacion de una huelga general por el PHN,que dudo muchisimo que se vaya a convocar y si se convoca habra que trabajarla muchisimo en los centros de trabajo donde apenas llega informacion sobre el tema,no se si me explico,habra que trabajar duro en los piquetes...si no te importa me gustaria colaborar,aunque yo solo soy uno y "ellos" muchos
Re: Vaga general contra el Trasvassament de l'Ebre
10 gen 2004
CCOO i UGT no convocaran aquesta vaga. Van de sindicats "majoritaris" i no volen convocar cap vaga que resulta un fracàs. I aquesta vaga fracassarà.
Endavant amb la proposta de vaga contra el PHN
10 gen 2004
Com a la de 24 hores contra la guerra, amb mi, tambe soc un de moment (veure'm la secció), tambe hi podeu comptar. I encara que la noticia d'"El Punt" només parli dels sindicats reformistes, estic segur que la CGT i altres sindicats llibertaris serans els primers a impulsar-la i portar-la a terme.

Sobre com preparar-la als centres de treball: crec que, com la vaga contra la guerra, són vagues que cal un treball de conscienciació fort, explicatiu i d'informació, on la gent la faci de la forma més "oberta" possible.
Re: Vaga general contra el Trasvassament de l'Ebre
11 gen 2004
Doncs el mateix que diu l'afiliat a CGT. Ni CCOO ni UGT convocaran res, tot i que ja estaria bé, però si no ho fan ells ho hauremd e fer nosaltres, tot i que després ens desqualifiquin per "poc sabuts" i un munt de tonteries més. Aturem el transvasament,. fem fora el PHN.
Re: Vaga general contra el Trasvassament de l'Ebre
11 gen 2004
> La Plataforma per la Defensa de l'Ebre estudia la convocatòria d'una vaga general al Principat El portaveu de la Plataforma per la Defensa de l'Ebre (PDE) Manolo Tomàs ha afirmat avui que aquesta entitat convocarà una vaga general al Principat si es tiren endavant les obres del Pla Hidrològic.
Re: Vaga general contra el Trasvassament de l'Ebre
12 gen 2004
prou de xerrar quan arribin a tarragona (segons tinc entes estan x Murcia) les obres se'l-hi boicotejen i ya ta!!! plantem tendes de campanya... si fa falta els hi dinamitem les obres!!
salvem Lo Riu deixeu-vos de burrocracies i sindicats i unim-nos en aqesta lliuta!!!
Re: Vaga general contra el Trasvassament de l'Ebre
12 gen 2004
Passem de burocràcies, però fem una lluita efectiva, és a dir, aturem-ho tot, i per a això encara ens calen els burròcrates de ccoougt
un ejemplo de huelga sin necesidad de sindicatos
12 gen 2004
pongo aqui una noticia de la huelga de transporte en italia que sigue muy cañera. como los sindicatos principales firmaron un acuerdo que era una tomadura de pelo, la gente se organizo sin ellos. osea que para el phn, si se hacen los sordos, se pueden sorprender con la capacidad de convocatoria que la plataforma tiene. a mi me encantaria y la secundaria. a ver si cambia un poco todo el rollo que hay ahora.

http://barcelona.indymedia.org/newswire/display_any/65148
Re: Vaga general contra el Trasvassament de l'Ebre
19 oct 2004
yo creo, ke el trasvasamiento del ebro esta mu mal i a los del pp, ai ke darles caña, porke asi no se puede, me entendeis no? si ombre si ese del bigote bajito i mal ablao, el desgraciao eseke sa ido a dar clases a george tawn, o algo asi, enga ke vaya bein, ke sepais ke voi kemao:D si alguna kiere rollo ke se joda porke tengo novia :D en mentira desgracia
Re: Vaga general contra el Trasvassament de l'Ebre
19 oct 2004
todos aceis el subonrmal en una pagina ke no entra ni cristo, pareceis una banda de revolucionarios sin fronteras ke no llegareis jamas a acer nada de lo ke kerais, jilipollas inutiles, abezones, desgraciaos (8) vuestra madre es tan gorda ke se cae de la kama por los dos lados, la muy popota
Re: Vaga general contra el Trasvassament de l'Ebre
19 oct 2004
olaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa genteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee ke tallllllllllllllllllll kopmo estais, como va lo del ebro? eso es un rio no? i ke pasa xcon eso gente contarme wapetones me llamo jessy i tengo el xoxo asi ( o ) kereis entrar? contestarme wapos
Sindicato Sindicat