Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: fòrum 2004
increïble
10 gen 2004
Diari AVUI (10/01/2004)
El Fòrum necessita 4.800 voluntaris per col·laborar amb l'esdeveniment

C.S.
BARCELONA

El Fòrum de les Cultures de Barcelona necessita la col·laboració desinteressada de 4.800 voluntaris per fer tasques de suport a l'organitzacó. La reedició dels voluntaris olímpics no serà la mateixa que la del 1992, ja que els actes, la durada i l'interès dels mateixos resulten força diferent.
Els organitzadors del Fòrum disposen ja de 580 perosnes que s'han apuntat al programa de cooperants. El 2004 prefereix parlar de cooperants, ja que la majoria pertanyen a les entitats sense afany de lucre que gestionaran la participació dels voluntaris en els actes. Aquesta és una altre diferència amb els Jocs Olímpics, ja que durant el 1992 la mateixa organització olímpica va distribuir i coordinar els més de trenta mil voluntaris.
Les entitats que organitzen congressos, exposicions o actes al Fòrum (Intermón Oxfam, Metges Sense Fronteres, el Centre UNESCO, la Fundació per la Pau, Mans Unides o altres ONGs) s'encarregaran de buscar i seleccionar els cooperants que necessiten. En principi, els quasi cinc mil voluntaris podrien fer jornades de 5 hores durant un màxim de deu dies.
Les principals tasques seran col·laborar amb les botigues de comerç just, acompanyar persones discapacitades pel recinte del Fòrum, l'animació de les exposicions de les ONGs i suport als tallers i jocs del recinte. L'organització els facilitarà el menjar mentre duri la col·laboració i un bitllet de transport públic per traslladar-se dins de l'àrea metropolitana.
Capítol a part formen els monitors i nedadors que participaran en la cerimònia d'inauguració. L'espectacle es farà a la dàrsena del port del Fòrum. Com que es repetirà cada dia al capvespre, caldrà força nedadors per als 141 espectacles, fet pel qual es vincularà al Fòrum com a cooperants força socis dels clubs de natació catalans.
El Fòrum confia que no hi haurà dificultats per trobar els cinc mil voluntaris, tot i el desconeixement que llasta l'esdeveniment. Fa només uns mesos, l'alcalde de Barcelona i president del comitè organitzador, Joan Clos, havia xifrat en vint mil el nombre de cooperants que es necessitarien.

Comentaris

Re: increïble
10 gen 2004
Intermon-Oxfam aportarà unes 500 persones, segons El País. Algú m'ho pot explicar?
Re: increïble
10 gen 2004
No podemos tolerar que las ONG participen en esa cuchipanda estúpida e insultante; es como ponerse el gorro frigio pero, sobre todo, desprestigian a las ONG que se niegan a participar en ese asco. Ya está bien: socialistas que traicionan, sindicatos que traicionan, ONG que traicionan... A lo que parece, los únicos que están en su papel son los ultraliberales, los explotadores, los especuladores, los miembros de la oligarquía financiera, que cumplen escrupulosamente, con lo mejor de su profesionalidad y sin regatearle un minuto al horario.

Urge hacer listas negras de las ONG colaboracionistas y montarles un boicot serio, muy serio. Si empresas grandes han acusado el golpe de un boicot, esos mierdas debieran verse al borde de la extinción.

Boicot, boicot y boicot.

Ni un duro para esas ONG; ni un puesto de servicio para los capullos de esos voluntarios.
Imbècils de merda
10 gen 2004
Creieu que per que uns merdosos que representen aquestes organitzacions (em refereixo a Metges sense fronteres e Intermon-Oxfam) vulguin participar al Fotut 2004 s'han de boicotejar totes les accions que podrien dur a terme??

"Intermon-Oxfam bla,bla,segons...El País(?)"
Boicotejem aquest que escriu per que llegeix el país.

Boicotejeu-vos la vostra vida imbècils. Moriu-vos (o mateu-vos).
Re: increïble
10 gen 2004
Andresito torna a jugar amb la videoconsola a veure si et relaxes.
Andresito, que dius¡
10 gen 2004
Sembles d'alguna ONG col.laboracionista que te por a perdre les subencions (algunes pobretes no tindran altre remei, els tenen agafats), o potser es que ets fill de famil.lia 'progre' que trinca amb el forum pero que per mala conciencia l'han encolomat al Oxfam o als MSF (fer bonic i fer com si fa alguna cosa). No deus escriure res mes per insul.tar als que no pensen com tu. Millor abandona aquestes pagines i deixans en pau.
Re: increïble
10 gen 2004
Però qui seran els imbècils que treballin gratuïtament pel Forum del Negoci? És possible que convivim amb gent tant estúpida i mal informada que es deixi matxacar d'aquesta manera?
Pel que respecta a les ONG's estic totalment d'acord amb Espadachín: llista negra i boicot a les seves accions.
Per cert, aquesta nit a BTV i a totes les teles locals de la xarxa de Catalunya, "Gent de Fòrum", primera menjada d'olla important. Peronatges a tenir en compte per la llista:
Txe Arana, presentadora del superprograma
SagreraTV, productora del superprograma
BTV, ja té prous números per entrar per si soleta a la llista.

El programa ha estat corealitzat per SagreraTV i el Fòrum, per si algú esperava la mínima escletxa crítica... ni somiar-ho. Ja ho sabeu, a les 22.00 no mireu BTV si no voleu treure el sopar!

Mort al Fòrum!!!
Re: increïble
10 gen 2004
Pels idiotes voluntaris i pels que vulgueu enviar emails cagant-vos en sa mare

902 242 004
cooperants ARROBA barcelona2004.org

el corrupte Clos us espera
Re: increïble
17 gen 2004
Manifestació virtual contra el Forum 20004, podeu pegar el link on vulgueu per que mes gent es pugui apuntar. Potser acaba de servir per alguna cosa.

Aporteu més idees i farem més força, gràcies i ànims a tots/es.

http://www.manifestacionvirtual.com/info.asp?cod=4556&nuevo=8
Re: increïble
19 mai 2004
Pero que morro que teneis, salir del porro y la cerveza o de vuestras casas ocupas y conciertos chungos, y empezar a hacer algo por el mundo que os rodea, vagos !!!, hipócritas !!! , un médico que se pasa 5 minutos en el 2º o 3er mundo, vale muchiisimo más que unos niñatos que nunca han aportado nada excepto sus quejas quejas y quejas, que lo único que quereis es sangre y revolución, como los putas fascistas.
Sindicat Terrassa