Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: especulació i okupació
Demà s'estrenen els Okupastorets
09 gen 2004
D'entre les vàries celebracions que es fan dels famosos Pastorets, enguany trobem una proposta original. Es tracta dels 'Okupstorets', que es fan a Terrassa. Aquests veritables 'pastorets alternatius' volen ser una crítica a les injustícies socials.
Aquesta curiosa representació comença el dia 10 a les 22'00h., i es fa a la Sala Crespi, al número 59 del carrer Major de Sant Pere. A càrrec de la companyia Kollunanca, l'acció dels Pastorets es trasllada a Terrassa, o­n els pastorets són okupes, els dimonis són polítics i les fures esdevenen policies antidisturbis. A l'obra sembla que hi haurà referències al camp de golf de Terrassa, al galipot i a d'altres afers socials que l'organització considera criticables.

L'obra ha estat esperonada per l'ONG "Amics de Jesús Obrero", amb l'objectiu de donar recolzament econòmic i moral a les activitats de la parròquia de Jesús Obrero, de la ciutat de l'Alto (ciutat escindida de La Paz) a Bolívia. La ciutat està situada a 4.100 metres sobre el nivell del mar i és una de les més pobres de l'Amèrica Llatina. La seva població, segons informen els organitzadors, és d'unes 900.000 persones, provinents la majoria de les zones mineres i del camp, en busca d'una millor vida per a poder subsistir. La parròquia, en el seu propòsit de lluitar contra les injustícies socials, atén a unes 80.000 persones en els seus projectes i activitats. El propòsit de la parròquia i de l'ajuda solidària de la o­nG terrassenca és respondre a les carències materials d'aquestes persones, especialment pel que fa a l'alimentació i l'educació.

Els organitzadors faran una explicació dels projectes als quals van adreçats els diners de la recaptació, abans de les representacions, i han estipulat un preu solidari per a les entrades, d'entre 5 i els euros que cadascun vulgui o pugui aportar.

Altres entitats organitzadores: Entitats de la vila, Institut Municipal de Cultura i Esports de Terrassa (IMCET), tel. 937 397 400.

http://www.infoterrassa.com/index.php?pid=15;54;8259

Font: laMalla.net
Mira també:
http://www.infoterrassa.com/index.php?pid=15;54;8259

Comentaris

ke original
10 gen 2004
muy gratificante este readecuamiento del genero pastoril

si en lugar de desgrenyados ocupas fuesen pobrecitos indi*s, con sus caritas tan coloradas ellos y ellas, no dudar que, yo y la reina madre doña sofia, dariamos glamur a la trupe de petulantes esposas de moscardones burocratas, plutocratas y tecnocratas que acuden a las manifestaciones eclesiastico culturales municipales
Sindicat Terrassa