Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: laboral
Primeres reaccions a la posada en llibertat dels presumptes assassins dels guardes jurats del Parc Vallès
09 gen 2004
Un centenar de persones s'han concentrat, aquesta tarda, al costat dels jutjats de Terrassa per mostrar el seu rebuig a la decisió del titular del Jutjat d'Instrucció número 4 d'aquesta ciutat de deixar en llibertat sota fiança de 6.000 euros els dos presumptes autors de la mort de dos vigilants de seguretat el desembre del 2002 a les multisales AMC del centre d'oci Parc Vallès.
Entre les persones que han assistit a l'acte de protesta, que s'ha allargat durant mitja hora i ha finalitzat amb una forta ovació dels assistents, hi havia amics, companys i familiars, que han mostrat la seva impotència del que consideren una "sorprenent decisió judicial".

El secretari del sector de la Seguretat Privada d'UGT, -sindicat convocant de l'acte- Rafael López, ha assenyalat que la decisió "ha causat malestar en el sector perquè ens sentim indefensos" i ha recordat que "per moltíssimes coses més petotres altres persones són a la presó". Per aquest motiu, ha afegit, "no entenem que si la Policia diu que hi estan implicats per què el jutge decreta la seva llibertat". "Per a aquest jutge la vida d'un vigilant no val res", ha afirmat.

http://www.infoterrassa.com/index.php?pid=15;72;8261

Font: Europa Press
Mira també:
http://www.infoterrassa.com/index.php?pid=15;72;8261
Sindicato Sindicat