Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: pobles i cultures vs poder i estats
Actes d'Endavant (OSAN) a Vilafranca en motiu de les festes d'hivern 2004
06 gen 2004
L'Organització Socialista d'Alliberament Nacional, Endavant, organitza un seguit d'actes a Vilafranca del Penedès en motiu de les festes d'hivern 2004 de la vila. El primer dels actes serà el proper dimecres 7 de gener, a les 20h, a l’Escorxador. Es tracte una xerrada que dur per títol: "Estat espanyol, estat d’excepció" a càrrec de Júlia Humet i Sergi Àvila del col·lectiu de suport als presos i preses polítiques (Rescat) exposaran l’evolució dels processos judicials oberts contra les cinc persones empresonades ara fa tres anys per ordre del jutge Baltasar Garzón. Paral·lelament, des del col·lectiu antirepressiu s’analitzarà la lluita que els presos i preses desenvolupen dins dels centres penitenciaris.
endavant_logo.gif
-Divendres 9 de gener, a les 20h, a la L'Escorxador:

Trencant el Silenci: Associació per la Recuperació de la Memòria Històrica de Catalunya

A iniciativa d’Endavant i la CUP, Manel Perona president de l’associació i Núria Gallach, secretària, presentaran l’ARMC i faran un recorregut per la trajectòria de l’entitat. Acompanyant la intervenció, altres membres vocals de la Junta de l’AMRC exposaran quines actuacions estan treballant. Durant el torn obert de paraules podrem aprofundir en el debat entorn al silenci que acompanya els crims de la dictadura franquista i la tasca imprescindible d’aquesta associació en la reconstrucció dels buits
històrics arraconats per la transició espanyola.

-Dimecres 14 de gener, a les 20h, a l’Escorxador:

Capitalisme és precarietat

L’advocat laboralista Dídac Gallego, del Col·lectiu 9, farà una radiografia de la comarca a partir de les conseqüències que es deriven de les política econòmica del govern del PP, les retallades de drets socials produïdes en un Estat del Benestar que ja va nèixer deficitari i el posicionament col·laborador de les grans centrals sindicals en el procès de pèrdua de drets i garanties laborals.

-Dimecres 21 de gener, a les 20h, a l’Escorxador:

Els Països Catalans no estem en venda

De les casernes de St. Andreu a la Punta de València i del PHN al 22@ i el Fòrum de les Cultures passant pel TAV o el POUM a Vilafranca. És pot dir més fort però mai més clar: els Països Catalans no estem en venda. Per això, en Jordi Pueyo (de la Coordinadora contra el 22@ inscrita en la Plataforma Veïnal contra l’Especulació de Barcelona) una representació de la Plataforma de Col·lectius pro-Bassa Natural de Capellades i un membre de la CUP que exposarà l’opoció del grup municipal al POUM de Vilafranca, analitzaran les mobilitzacions protagonitzades pels diferents moviments socials que, arreu del territori, reivindiquen nous models de progrès sostenibles, participatius i pensats per a les persones.

-Dijous 22 de gener, a les 20h, a l’Escorxador:

El FAGC. 28 anys de lluita als Països Catalans

Els i les Joves per l’Alliberament Homosexual a Vilafranca, la CUP i Endavant organitzem aquest acte. A partir del passi de video ens acostarem a la història del moviment d’alliberament homosexual al país i el reptes i propostes que ha anat plantejant durant les darreres dècades. Introduir el debat de la mà de Front d’Alliberament Gai de Catalunya significa desenvolupar un discurs que, a més de desmitificar tòpics i realitats frivolitzades per lobby de la pesseta rosa, suposa un avanç en la definició d’un moviment polític que aposta per la superació del sistema patriarcal i la recuperació de models d’organització social basats en les lliures relacions interpersonals.
Mira també:
http://www.endavant.org
http://www.cupvila.org

Comentaris

Re: Actes d'Endavant (OSAN) a Vilafranca en motiu de les festes d'hivern 2004
08 gen 2004
muuuult macu això dels fills de papà d'endavant
Re: Actes d'Endavant (OSAN) a Vilafranca en motiu de les festes d'hivern 2004
08 gen 2004
molt guapos tots els actes

molt penós el comentari. I fals, a més, però vaja, què s'hi pot fer, si hi ha fatxes amb temps per perdre davant l'ordinador, almenys això vol dir que els fa ràbia que lluitem i ens organitzem.
Sindicat Terrassa