Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: pobles i cultures vs poder i estats
Catalunya, el paradís dels «ravers»
05 gen 2004
Els joves francesos troben més facilitats per organitzar aquest tipus de festes aquí que al seu país, on són il·legals
VALÈRIA GAILLARD . Barcelona. El Punt.

La legislació francesa prohibeix des del maig del 2002 l'organització de les anomenades rave parties , com la que es va celebrar a Esplugues del Llobregat per Cap d'Any, que va concentrar fins a 2.500 persones. Aquest tipus de festes es caracteritza per l'elevat consum de drogues sintètiques, l'ambientació amb música techno i la seva llarga durada (algunes s'allarguen mesos sencers). La majoria de ravers que van participar en la concentració d'Esplugues provenien de diferents punts de l'Estat francès. Els joves, que consideren que el govern francès els «persegueix», vénen a Catalunya, que a més de quedar-los a prop, no tenen tants problemes a l'hora de muntar aquesta mena de festes.


+ La festa rave d'Esplugues, ahir al matí. A baix, Christophe, un dels organitzadors. A dalt, una de les poques concentracions rave aquest estiu al Larzac. Foto: V.G. / J.L. PRADEL.



Cares blanques, ulls esbiaixats, el bum-bum del techno encara ressona a la nau de la fàbrica abandonada d'Esplugues del Llobregat, malgrat que poca gent balla. És diumenge, moment de recollir l'equip de so, els quatre trastos i tornar a casa. Per alguns, el viatge que els espera és d'unes quantes hores. El camí és llarg per anar a Montpeller, Nantes, o fins i tot París.
Al darrere queda una setmana intensa de teuf, una festa que a França segurament no s'hauria pogut fer perquè allà les lleis que regulen aquest tipus de manifestacions són molt més estrictes.
«Per nosaltres, venir aquí és molt més fàcil, perquè les autoritats ens posen menys problemes que a França, sobretot per fer festes grans», va dir Christophe, un dels organitzadors de la rave d'Esplugues. «Ens hem estat en aquesta antiga fàbrica una setmana sencera i no hem vist ni la policia», va afegir. Christophe viu a Perpinyà i s'ha assabentat de la cita pel boca-orella. No és la primera vegada que ve a Catalunya per anar de gresca. «Aquí la policia et deixa en pau. Quan carrega, però, és molt més violenta que a França», va comentar.

L'«impacte Vaillant»
Una autorització per ocupar el terreny, una descripció de les mesures per garantir la seguretat, la higiene i la tranquil·litat pública, el nombre de participants, un certificat d'assegurança..., aquests són alguns dels elements del dossier que han de presentar a França els organitzadors de qualsevol «trobada festiva de caràcter musical» (rave party) que depassi les 250 persones.
L'informe s'ha d'entregar com a mínim amb quinze dies d'antelació a les autoritats locals, prefectura i l'Ajuntament, que tenen la darrera paraula sobre si es pot fer la festa.
El resultat d'aquesta llei, signada per l'antic ministre socialista Daniel Vaillant al maig del 2002, és el que la premsa francesa descriu com «l'impacte Vaillant»: gairebé mai es concedeixen els permisos, i les raves esdevenen gairebé il·legals.
L'any 2003, fins a l'agost, només se'n van permetre quatre: una a Lille, a pricipis d'any; una altra als voltants de París, el teknival de Marigny al maig, i la dels Heretik a començaments de juliol: per aquesta darrera s'esperaven 5.000 persones i n'hi van anar 15.000.
Al poble de Cubière-sur-Cinoble, al Llenguadoc, una cinquantena de gendarmes van prohibir una festa a l'estiu passat perquè els organitzadors no havien presentat el dossier necessari. Els gendarmes van confiscar tot el material sonor.

Lluitar pel dret a la festa
El col·lectiu d'organitzadors de les festes rave, o també free parties, que agrupa 150 equips de discjòqueis a tot l'Estat, denuncia un «clima repressiu» i una política en contra dels joves del govern francès. Per posar fi a la «persecució» estan negociant amb el ministre de l'Interior, Nicolas Sarkozy, una relaxació de les condicions des de mitjan any.
Mentrestant, els ravers busquen alternatives per fer les seves trobades techno. L'any passat van organitzar un Teknival al vessant italià del coll de Larche, on es van concentrar uns 18.000 joves. Sembla que Catalunya és un altre dels indrets preferits dels ravers francesos per organitzar lliurement el que anomenen teufs, que ve de festa (fête), pronunciat a l'inversa.

Comentaris

Re: Catalunya, el paradís dels «ravers»
06 gen 2004
jajajajaj jo hi vaig ser a la festa aqesta d'esplugues x cap d'any!! hi havien 4 escenaris o cabines amb varios colectius punxant-hi;
llibertat x la musikaaaa!!!! prou de pagar entrades i de vestir-te com ells volen qe et vesteixis x entrar a 1 puta discoteca!!
Re: Catalunya, el paradís dels «ravers»
06 gen 2004
algo cuece por Badalona
cerca de la Chernobil
cerca del mar
Re: Catalunya, el paradís dels «ravers»
06 gen 2004
La raver es también una moda, con sus vestiditos, sus botitas y sus trencitas (que cuestan sus buenos 50 billetes). Paralelamente, los obreros quieren dormir supongo. Y pasear por la calle sin que ningun perraco sucio, de los que suelen llevar los ravers, les amenace con sus gruñidos.

Por otra parte, la música es una puta mierda trancera. Como la de las discotecas pijas estilo Pachá, o proletarias estilo Chasis. Loops de ordenador pregrabados, sin ningún tipo de emoción. Puro machaque al servicio de la drogodependencia. Más alternativo, sí. Pero igual de machacante.

Tolerancia si. Pero que los que va a esas fiestas sean tolerantes también. Y por lo menos que no se rían ante las cámaras de lo sucio que dejan el lugar.
Re: Catalunya, el paradís dels «ravers»
06 gen 2004
estic totalment d´acord amb el company, ha arribat un punt ke realment, siguent realistes, fa fàstic tota akesta moguda, i ho dic reconeguent ke jo tb m´hi he mogut per ambients d´akests en certes ocasions, però ha arribat un punt ke em cansa, al capdavall crec ke és una forma més de deixar-te absorbir pel sistema, creiu ke la majoria de les 5000 persones ke van anar a akesta festa dels pebrots estan implicats amb algun tipus de lluita , sincerament, crec i sé perfectament ke no, o sigui ke menys aires d´anar de radicalillu i alternatiu perkè perke així no es proposen alternatives per a res més ke per drogar-se i autodestruir-se, és així de trist, ki vulgui autojustificar-se dient ke cadascú fa el ke vol, ke és millor això ke anar a una discoteca...etc, tot això són excuses per no reconèixer la realitat, i la realitat és ke tan atontat i absorbit per les drogues, és a dir, per el sistema, està un pastillero de Chasis com un ravero, per moltes rastes i moltes txapes i moltes absurditats ke porti al damunt, o sigui ke per mi com si les il.legalitzen les putes festes akestes, ja n´estic fart de vuere com la penya del rotllo es destrossa la vida per akesta merda de moguda, jo mateix vaig estar a punt de destruir-me-la!!!
A la merda les raves!!a pendre pel sac!!!!per un món i uns Països Catalans en lluita, les raves ben lluny!!!
Re: Catalunya, el paradís dels «ravers»
07 gen 2004
La música te abre la mente. Las drogas te la pueden cerrar para siempre. No creo que mezclar tripis, con caballo y pastillas, un día sí y otro también pueda tener efectos liberadores. Ni siquiera a corto plazo. Es lo que pasa por no luchar, entre otras cosas, por su legalización político-sanitaria.

AL sistema le interesa la adulteración de las drogas. Cuanto peores sean, más esquizofrénicas serán las ideas de sus consumidores. Lo peor es la idea esa de "vive al día", sin pensar en tu salud de mañana, ni en la de los que te rodearán. Que quieren, que los jóvenes de hoy sean la basura de mañana?

Más vale cuidarse un poco más, coger el hábito de levantarse por la mañana a las 8; que se piensa mejor, se trabaja para uno mismo y los demás y, en definitiva, se puede pensar en luchar políticamente, músicalmente, culturalmente, en relaciones personales, profesionales.......
Re: Catalunya, el paradís dels «ravers»
07 gen 2004
I perquè no fan la festa a alguna masia o bòbila abandonada al mig del bosc sense molestar ningú? Es que allà no serien prou lliures? O és que si no es molesta al veïnat la festa ja no és tan "guai"?

I si és això darrer, per què no la fan a Pedralbes?
Re: Catalunya, el paradís dels «ravers»
07 gen 2004
Estic d´acord en moltes de les coses que dieu, que la penya està molt passada, que es fan unes barreges que no saps com alguns continuen vius,...però hi ha una realitat que no es pot negar: a tot arreu la gent es droga, a les discoteques, als centres socials, a les raves... A mí em sembla de puta mare que puguis anar a passar el Sant Joan, el Cap d´any o la nit que tú vulguis escoltant la música que a tú t´agrada i sense haver de pagar entrades caríssimes i els cubates a 7 euros. El que està clar, és que hi ha molta penya que monta raves que són uns porcs, com va passar a Esplugues, però el més greu és quan això passa a la muntanya. Jo he anat a algunes raves organitzades per francesos i estan molt pillats, almenys els que jo he vist, i suposo que la majoria dels que venen aquí els importa una merda el què opinin els veïns o embrutar la muntanya i es desfassen més que nosaltres. No sé, ni es pot jutjar a tots els francesos ni a tots els raveros, però està clar que com la gent que fa les raves no s´ho curri una mika més d´aki poc fotran alguna llei, segur. Per cert, bastant millor el Punt que el Periódico, que deia que els participants a la rave eren "membres del moviment antiglobalització i de cases okupes", i ho criminalitzava bastant.
Re: Catalunya, el paradís dels «ravers»
07 gen 2004
ke vol dir això de ke a la muntanya no melestes els veïns, ke no mereixen respecte els animals, els arbres i les plantes ke hi viuen, no crec ke els faci gaire gràcia a ells/es ke els vagin a tocar els nasos, perke no ens enganyem, el 99% de les raves fetes al bosc no respecten el medi per a res, si el respectessin una mica encara, però ja hem vist el panorama després dúna rave a la muntanya, merda per arreu, arbres destrossats...etc, jo vaig estar en una on un grup d´individus 16 ó 17 anys com a molt, completament drogats, es dedicaven a carregar-se arbres, nius d´ocells, plantes i kualsevol cosa ke els vingués de gust, akest és l´esperit de les raves?
Re: Catalunya, el paradís dels «ravers»
07 gen 2004
bona aquesta, eo!!

jo em considero exraver pq ha arribat un punt en q sembla incompatible el meu amor x la música i x la natura...

(respecta't a tu i al q t'envolta)
(P.L.U.R.)
no¿
Re: Catalunya, el paradís dels «ravers»
07 gen 2004
el ke se li ha d´ensenyar a un xaval de 16 anys és ke, en comptes d´anar a una rave a la muntanya, drogar-se fins al límit, dedicar-se a destrossar arbres i plantes ke no tenen cap culpa de ke ell sigui un adolescent sense rumb i deixar sense casa els ocells i demés habitants del bosc, és dedicar-se, primer a respectar la natura com ella ens respecta a nosaltres, segon, no deixar-se enganxar per les drogues i tercer lluitar contra akest maleit sistema ke a ki més perjudica és a ell com a jove ke és.
Re: Catalunya, el paradís dels «ravers»
08 gen 2004
gracies a tots i totes per jutjar negativament les raves. aixo garanteix la meva seguretat, tot i que no he assitit a ninguna pero pel que diuen son horroroses. com cada any me deixare la pasta en una festa molona o privada amb molt mooooolt de beure i deixarme el fetge fet pols. es veritat, aixo es el ke esta ben acceptat!, privem a tots akells ke vulguin fer lo ke li surti dels collons! nosaltres som decents i podem dir el ke es millor per la societat democratica on vivim. ke guai! me sento en un mon maravellos i ple de rosa
Re: Catalunya, el paradís dels «ravers»
09 gen 2004
LLIBERTAT ALS JOVES, LLIBERTAT A LES DROGUES, CONSUM MODERAT I...BONA FESTA! GRACIES PEOPLE RAVERA, EL MÓN AMB COMPARTIT AMB VOSALTRES ÉS MÉS HAPPY!
Re: Catalunya, el paradís dels «ravers»
16 gen 2004
Heu provat la ketamina?Us ho recomano, quin viatge! però on estigui el cavall...no hi ha viatge millor.Aneu de rave i punxeuvos,al començament fa por però els meus amics s`ho passen molt bé!!!Quien dijo miedo?
Re: Catalunya, el paradís dels «ravers»
20 gen 2004
Crec q tots aquets que es queixen de les raves son uns putos pijos marginats els quals no surten per a res, s'han de probar noves experiencies i no surti sempre amb els teus amiguets q porten el lacoste i merda d'aquesta i na de rave que es el millor,VISCA LA CULTURA RAVE, mai podreu entendre aquesta cultura pobres innocents.
Re: Catalunya, el paradís dels «ravers»
20 gen 2004
Crec q tots aquets que es queixen de les raves son uns putos pijos marginats els quals no surten per a res, s'han de probar noves experiencies i no surti sempre amb els teus amiguets q porten el lacoste i merda d'aquesta i na de rave que es el millor,VISCA LA CULTURA RAVE, mai podreu entendre aquesta cultura pobres innocents.
Re: Catalunya, el paradís dels «ravers»
23 gen 2004
Afneixen..aaau,aaau,aaau,afneixen!Hola keta-al
!Dissabte que ve, rave Cosmic Trance a Barcelona.Altres dades d`interès:Em diuen Fiestas,Averel Fiestas,Sóc aficionat als esports: 100 metres raya,levantamiento de codo en barra libre,i toco una mica d`hebreu.Quedi constància que HE RESPECTAT LES MAJÚSCULES.
Re: Catalunya, el paradís d'en Muguruza
23 gen 2004
24 gener ~ sala Apolo, Barcelona ~ 10 euros(!!)

http://www.muguruzafm.com

Aupa Fermín!!, volien prohibir el teu concert a Barcelona... i ara ja en tenen dos!! A fotre's fatxes!!
Re: Catalunya, el paradís dels «ravers»
06 feb 2004
Tots aquestos que diuen que els raveros SOM uns guarros, que no respectem la natura, ni a la gent que no va del mateix rotllo, es que no s'han mogut gaire per aquests ambients, o... que son unes someres per dir-ho finament.
Jo i la meva colla hi anem tots els cap de setmana de raves, raves montades per col.legues nostres, i us asseguro que res de guarrades, cuan es marxe es recull absolutament tot fins i tot amb una que vam fer a la muntanya hi van ficar papereres. Aixi que... si no sabeu de que va no en parleu colla d'inutils.
A mes, aixo de les drogues... pues es molt relatiu, a mi m'agrada el Techno,el hardtechno etc... em fico fins al cul de speed, de coca, de pastilles, de mdma... d'acord, es el que m'agrada, pero jo no em fico amb la gent que li va el wodka, el JB, els suquets, el Bisbal o el Bustamante, aixi que... vosaltres continueu amb les vostres salsetes pijes que nosaltres ja ens montarem la festa com ens doni la gana.
QUE DURI PER SEMPRE LA CULTURA RAVE!!!!!!!!!
Re: Catalunya, el paradís dels «ravers»
17 feb 2004
hola, me podría mandar alguien 1mail que me diga donde hay rave este finde en barcelona. gracias.
Re: Catalunya, el paradís dels «ravers»
25 feb 2004
GTS.ravers estoy de acuerdo contigo,la gente habla sin vivirlo!!!sabeis de alguna rave que se haga este fin de semana....si alguien sabe me podriais enviar un e-mail???Gracias!!!
Re: Catalunya, el paradís dels «ravers»
27 feb 2004
ei ravers de catalunya!!!jejeje..per fi trobo una web interesant sobre les raves..jejeje...aviam estic d'acord amb aixó de que es consumeixen drogues i tal i cual...xo i que?¿?¿ no ho fan tots els famosos del mundillo cutre i ningu no els hi diu res...'¿?¿? l'altre dia ens van pillar en mitg d'una rave i ara sense plats i sense res...i no podem dir res!!! doncs sabeu que?¿?¿des d'aqui: VISCA LES RAVES!!!!!!!

_ravero_te quiero
Re: Catalunya, el paradís dels «ravers»
08 mar 2004
mira tu.. me molen les raves,el respecte per la natura,les drogues..la música,si hi ha algú ke no li moli algo d'això a ke aspira? volem viure la vida,ki m'ha de dir com fer-ho sino jo?
Re: Catalunya, el paradís dels «ravers»
01 abr 2004
Holaaaa!!!!
Algu em podria dir si fan alguna rave per barcelona per setmana santa?

Jo soc de lleida i ja que tenim uns quats dies de festeta... jejeje
Gracieeees!!!!

Ah!! se m'oblidava!!!! RAVES FOREVER!!!!!
Re: Catalunya, el paradís dels «ravers»
06 jun 2004
Diumenge . 7 tarda . peus adolorits quasi inservibles, boca trinxada plena de llagues. mandibula centrifugant com una rentadora. kames, eskena, brassos, els ulls fora de orbita. Kansat, kansat com un ruc, pero es curios, MAGRADA!!!! I la unica cosa que no soporto, es que ens em desperar TOTA UNA SETMANA per torna-hi... VISCA LA MUSICA, VISCA LA UTOPIA ESPIRITUAL, VISCA LA BONA GENT Y.. DEVOT RESPECTE A LA NATURA... si sabeu una millor forma de passar un cap de setmana actiu y mistic, dons endavant, pero JO, he trobat la meva. Seguire nomada amb la meva fragoneta, i el caliu de cents i cents de CHEROKIS plens de bona aura y dispossats a ballar y botar extassiats hores y hores y dies.. LLARGA VIDA A LA FREEPARTY-per moltes lleis ke surtin, mai podran empressonar el nostres somnis. Mai podran amputar un nervi que ens atravessa a tots a la vegada. SEGUIREM Y CREIXEREM es inevitable. pero ke mai mai podran matarnos perque els morts sense somnis ni ilusions SON ELLS -ENS VEIEM salud CHEROKIS
Re: Catalunya, el paradís dels «ravers»
23 jun 2004
veig ke tots els punts de vista són molts extremats... vull dir, no pots venir del pal paz y amor y cuida la naturaleza sabia... y tampoc pots recomanar katar la keta (jajajaj, però ha estat bò). això de ke està plè de drogues... collons! a tot arreu hi ha drogues!!! mira, si ho llegeix algun pare quarentón: ke sàpigui ke el seu fill es droga!!! tothom es droga, aki i alla, la cosa esta en tenir control. m'encanta nar de rave però tampco hi puc nar massa sovint pq em kedo massa ocella...jeje. però és cert, pq l'ajuntament no pots crear un espai per les raves... ja no és només el rotllu alternatiu és el poder sentir-te més lliure, semse seguratas x aki ni x alla, poder-te posar la roba ke et surti dels ous, i escoltar la musica ke a tu t'agrada sense pagar entrada. no sé, si ke és cert ke hi ha molt descontrol... però crec ke la societat a fallat i és una etapa ke ha de patir... no sé com kedarem akestes generacions però no és més ke el reflexe del fracas de les ideologies creadas fa segles i de la mala utilització d'akestes pels polítics...
no sé, vaja, ke awi és sant joan i niré de rave!!! ke fa 2 mesoso ke no vaig a cap!! i fa bastant ke no pillu un bon viatjeeee
Re: Catalunya, el paradís dels «ravers»
28 jun 2004
ei! penya! las reves son el millor! tan si vas de nit com si domes vas pel mati... el moment no importa domes importan les raves! kuanta mes gent millor!

RAVES DE 4 DIAS!
Re: Catalunya, el paradís dels «ravers»
15 jul 2004
Xo querría decir que si alguien sabe donde encontrar a un xico que se llama Tomàs Rave? alguien lo conoce?
Re: Catalunya, el paradís dels «ravers»
09 ago 2004
BONES, JO ULTIMAMENT ANAVA A UNA Rave a solsona que montaven uns colegues a solsona i la veritat es que cundia bastant i s'ho currava, era en una masia grandiosa, majisim, pos bueno, ara se'ns ha acabat pels putos mossos, aixi que m'agradaria que si algu sap d'alguna rave on sigui, pero dintre de catalunya seria majo que algu em digues alguna cosa
merci
Re: Catalunya, el paradís dels «ravers»
09 ago 2004
anava a pirarme ja i he llegit un parell de cometaris en contra de les raves, si els que han escrit aquesta basura llegeixen aixo que sapiguen(sobretot el segon) que molta peña que va a les raves difereixen en religió, política i tot el que vulgis, pero del que ens asemblem es que ens agrada el mateix ambient, la mateixa musica, i perque no dir-ho(almenys jo) pillar un bon morat i poder desfasarte al màxim, aixi que dic que els que critiquen les raves es que son uns pavos que no respecten res son un capullos que aquests si que estan menjats per el sistema, bueno em piro,no seguire llegint que encara em calento mes, bueno si sabeu d'alguna rave maja a catalunya ia em direu
Re: Catalunya, el paradís dels «ravers»
02 feb 2005
Després de dedicar una estona a llegir totes les opinions, he arribat a la conclusió que el món es divideix radicalment en partidaris a la freeparty i gent que està totalment en contra. Jo em considero del 1r grup. Pk m'encanta anar de rave?Moltíssims motius: són festes en les k predomina el bon ambient. Grups de persones k només volen passar una bona estona rodejats de gent del mateix caliu. Cadascú va com vol, no hi ha restriccions a l'hora de vestir. No s'han de pagar uns preus altament excessius per ballar i escoltar la música k t'agrada(personalment, la música ravera em posa a 1000 amb o sense morat)i la sensació en general a dins d'una rave és el bon rotllo k tothom porta a sobre, és clar k tb hi ha gent una mica demacraDa x ls drogues, però aixó a tot arreu).El tema drogues...com acabo de dir ki es vol drogar ho fa on sigui, el k pasa és k a las raves hi ha una major concentració de partidaris a akestes substàncies.Si es saben utilitzar, akestes no només et fan gaudir al màxim de la penya la música i l'ambient, sinó k ens apropen al nostre INCONSCIENT i ens fan viure esperiéncies d'allò més místikes. Hi ha molta penya en contra del fatu, l'speed, l'mdma...alguna dakestes persones s'ha molestat en buscar informació??Per exemple,L'MDMA(entactògen) és un generador de contacte intersubjectiu a nivells profunds, el k vol dir k "el morat" d'akesta subtància és podria assimilar als somnis,és a dir, el subconscient és manifesta kuan no toca, i analitzan allò k ens diu podem arribar a conèixer parts de la nostra ment...amb tot això el k vull dir és k SI a les drogues(fent un ús adekuat), si a gaudir la vida tal i com ens vingui de gust i UN GRAN CRIT A FAVOR DE LA CULTURA RAVERA!!!
Re: Catalunya, el paradís dels «ravers»
25 abr 2005
Psychologist of the night presentan..."the rave dance session" dj.paco de soleil (matinal playa) la sal,ex cafe ole.dj.carlos lucas (space miami) ex after merci,ex after y-pic dia 4 de junio apartir de las 22:00 horas.para saber zona enviar e-mail a paco_de_Soleil ARROBA hotmail.com
Re: Catalunya, el paradís dels «ravers»
03 gen 2006
Ola gen. Consell x ls persones k n han nat mai a una rave i ens critiken: Mirat tu al mirall i pensa: sok kom jo vull o numes segueixo el perfil d persona k vol veure aksta basura d societat. Despres pensa: alguna persona k nat mai a una rave ta kritikat x tenir el koku menjat per la societat?? algu ta kritikat? no oi?? doncs dexeunsa sta k n fem res dulen numes ens divertim val molts o kuasi tots konsumim drogues a ls rave's, po es la nostra manera d divertinsa, si la gen prefereix gstarsa un mun d peles x un kuvata i n parlem ja de lentrada, ala ells!! VISKA LA CULTURA RAVE!! NO ENS PROHIVIREU LA DIVERSIO I LA NOSTRA CULTURA!!
Re: Catalunya, el paradís dels «ravers»
20 gen 2006
La mayoria de gente k se mete kon los raveros i las raves no saven lo tontos k son!!no konocen nada deste mundo i se piensa k todo es droga i gente warra!!pos os ekivokais...lo k pasa es k kamisas remetidas komo vosotros niños de papa preferis iros de diskotekeo pijo de mierda i dejaros la pasta en kubatas i en la entrada no konoceis nada i vais de listos enteraros de loa movida pamplinas k sois unos pamplinas i luego ya komentareis...seguro k la mayoria de tontos ks e an metido kon las raves en el dia de mañana se meteran farlopa pa ir a pacha!!i luego se kejan de los raveros...iros a la mierda kabrones!!VIVA LA KULTURA RAVE Y LA KULTURA HIP HOP KABRONES!!
Re: Catalunya, el paradís dels «ravers»
20 gen 2006
por cierto si algien sentera de alguna rave cercana a barcelona k me envie un meil! toner_hiphop@hot....
Re: Catalunya, el paradís dels «ravers»
20 feb 2006
MD MD MD MD Y MAS MD aupa la kultura RAVE
-----------RAVE PARTY------- AL HABLA EL SEÑOR MDMEDEMI!! JAJAJA
Re: Catalunya, el paradís dels «ravers»
11 abr 2006
anda y akopstaros los ke decis k somos una mierdaaa... vosotros sois la mierda jijiji...
KE OS DEN POR EL KOREEEEEEEEEEEEEEEE!!
allez allez ;)
Re: Catalunya, el paradís dels «ravers»
15 abr 2006
necesito saber on hi hauria una rave aquet cap de setmana de set. santa per barcelona o rodalies
Sindicato Sindicat