Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: ecologia : especulació i okupació : guerra
Aturar la Guerra contra la Terra
05 gen 2004
Un cop més,la prepotencia de l'Ajuntament de La LLagosta (on són representats tots els partits polítics d'"esquerres"imposa la persecució política contra ecologistes i dissidents dels seus plans urbanistics.
ATURAR LA GUERRA CONTRA LA TERRA
Des de les eleccions municipals els partits de la coalició que governa a la Llagosta,-el PSC i Esquerra Unida-Els Verds-, han estat convidats per l’Assamblea del CSO L*s Errantes, (i més recentment per Solidaritat Veïnal) a informar i obrir un debat públic, fer que els veïns experimentin el que és la Democràcia Participativa a l’Area d’Urbanisme, amb el model de la moratòria urbanística (informació, debat i referéndum per barris) que els socialistes han aplicat a Mallorca i de moment no hi ha resposta positiva.
Fan com l’antic equip de govern, la facció felipista del PSC local, encapçalada per López, que muntava la Comisió per a la Prevenció de les Drogodependències quan s’apropaven les eleccions, i quan passaven les eleccions la dissolia. El poker d’ases que governava la nau municipal, el mencionat López, el Juanjo moto-Sierra, i la parella formada per Octavia i Adelino, havien deixat la política urbanística de la Llagosta lligada i ben lligada, com els vells dictadors que hipotequen les oportunitats del seu poble. A l’exalcaide Jose Luis López només se li va deslligar la seva successió en el càrrec, peró la tecnocràcia és el pitjor dels recanvis posibles després de la Timocràcia. El PSC-PSOE dels tecnòcrates va incloure l’ocupació d’edificis al Codi Penal de la Demagògia, les lleis de P de Rivera i Franco mai arribaren a castigar amb presó als que aprofitessin un espai abandonat: malgrat el feixisme es disfressi de “progrés� i/o “esquerra�...
Per aixó els especuladors estàn de sort, ja que a diferència del PSOE i Izquierda Unida de Madrit, a La Llagosta els socialistes de Rísquez amb l’Esquerra Unida i Alternativa- Els Verds, i amb els auto- anomenats ECOSOCIALISTES d’Iniciativa-Verds apliquen gustosament la política urbanística insostenible que va imposar l’autócrata López una política que deixa al PP de Madrit com uns aprenents jugant al Monopoly, ja que som un poble que es continua massificant sense que es compti amb nosaltres.
Ara agafem com esport la persecució dels polítics fins que siguin coherents?, fins que acompleixin les seves promeses? No, preferim el futbolin, peró sabem que és necessari, per que ens hi juguem el nostre futur, la qualitat de la terra, de l’aire, i de l’aigua, ens hi juguem la qualitat de vida, la salut dels nostres avis, dels nostres fills, dels nostres nets, de tothom, dels amics i dels enemics...
Estem disposats a passar gana per la Mare Natura, ella ens ho dona tot i és de malparits ser desagraïts:
Per aixó en solidaritat amb l’Assamblea d’Ocupants de L*s Errantes, en front del judici del 14 de gener, i per aconseguir la Moratòria urbanística local i comarcal estarem en vaga de fam des del 3 de gener del 2004 al costat de l’esglèssia de La Llagosta fins al dilluns 5 de gener.
Quan tots els problemes venen de Roma, tots els camins passen per la solidaritat dels veïns
Voluntaris i Voluntàries per un Vallès Verd-Solidaritat Veïnal Campanya contra la plaga de l’especulació ‘04
Sindicato Sindicat