Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Calendari
«Juliol»
Dll Dm Dc Dj Dv Ds Dg
          01 02
03 04 05 06 07 08 09
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

Accions per a Avui
Tot el dia

afegeix una acció


Media Centers
This site
made manifest by
dadaIMC software

Veure comentaris | Envia per correu-e aquest* Article
Notícies :: laboral
Petición de Solidaridad con los Carteros de Bizkaia
04 gen 2004
<b>En julio del 2003 l@s carter@s de Bizkaia iniciaron movilizaciones exigiendo más plantilla y el cese de los "recargos" (parte de una sección de reparto que asume otr@ carter@ en ausencia del habitual).</b>
Desde el comienzo fueron apoyad@s por los sindicatos LAB, ESK, ELA y CGT (que forman la mayoría sindical en Correos de Bizkaia). Desde entonces se han convocado numerosos días de paros (junto a otras acciones como plantes, concentraciones, manifestaciones,...) secundados por un 70% de la plantilla de reparto y se han ido tomando las decisiones en asambleas multitudinarias de unas 250 personas.

La dirección de Correos se ha negado a buscar una salida negociada al conflicto y firmó un acuerdo con CCOO y UGT rechazado por la asamblea de trabajadores por aceptar un número determinado de "recargos". A CCOO y UGT les vale el acuerdo firmado y no aceptan las reivindicaciones de la asamblea. La dirección, sintiéndose legitimada por estos "sindicatos", ha comenzado a abrir expedientes disciplinarios a compañeros que desde el principio de las movilizaciones se han negado a asumir los recargos. Esta es la única manera que sabe Correos de buscar salidas a los conflictos.

La asamblea de trabajadores ha decidido continuar con los paros hasta el día 29 de diciembre, día en el que se volveran a reunir. El conflicto lejos de diluirse se radicaliza más cada día. Se ha abierto una caja de resistencia con el número <b>0019-4308-94-4210000434</b> del Deustche Bank para tratar de paliar los descuentos económicos que comienzan a ser muy serios y que la gente pueda seguir aguantando.

Desde el Sindicato Federal de Correos y Telégrafos solicitamos el envio de faxes a los números <b>944 70 93 07 </b>(Dirección Territorial del País Vasco, Navarra y La Rioja) y <b>91 596 35 27</b> (Dirección estatal de Recursos Humanos).

Comentaris

Re: Petició de Solidaritat amb els Carters de Bizkaia
04 gen 2004
Al juliol del 2003 els carters de Bizkaia van iniciar mobilitzacions exigint més plantilla i el cessament dels "recàrrecs" (part d'una secció de repartiment que assumeix altre carter en absència de l'habitual).

Des del començament van donar suport els sindicats LAB, ESK, ELA i CGT (que formen la majoria sindical en Correus de Bizkaia). Des de llavors s'han convocat nombrosos dies d'aturs (al costat d'altres accions com concentracions, manifestacions,...) secundats per un 70% de la plantilla de repartiment i s'han anat prenent les decisions en assemblees multitudinàries d'unes 250 persones.

La direcció de Correus s'ha negat a buscar una sortida negociada al conflicte i va signar un acord amb CCOO i UGT rebutjat per l'assemblea de treballadors per acceptar un nombre determinat de "recàrrecs". A CCOO i UGT els val l'acord signat i no accepten les reivindicacions de l'assemblea.
La direcció, sentint-se legitimada per aquests "sindicats", ha començat a obrir expedients disciplinaris a companys que des del principi de les mobilitzacions s'han negat a assumir els recàrrecs. Aquesta és l'única manera que sap Correus de buscar sortides als conflictes.

L'assemblea de treballadors ha decidit continuar amb els aturs fins el dia 29 de desembre, dia en el qual es tornarem a reunir. El conflicte lluny de diluir-se es radicalitza més cada dia. S'ha obert una caixa de resistència amb el nombre 0019-4308-94-4210000434 del Deustche Bank per a tractar de pal·liar els descomptes econòmics que comencen a ser molt seriosos i que la gent pugui seguir aguantant.

Des del Sindicat Federal de Correus i Telègrafs sol·licitem el enviament de faxos als nombres 944 70 93 07 (Direcció Territorial del País Basc, Navarra i La Rioja) i 91 596 35 27 (Direcció estatal de Recursos Humans).

Ja no es poden afegir comentaris en aquest article.
Ya no se pueden añadir comentarios a este artículo.
Comments can not be added to this article any more