Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: globalització neoliberal
Folleu, que el món s'acaba!
04 gen 2004
FOLLEU, QUE EL MÓN S’ACABA.
FOLLEU, QUE EL MÃN SâACABA.

Senyors i senyores, ja som al 2004. Aprofiteu els dies perquè la cosa va de veres. Els humans, definitivament, estan disposats a carregar-se el planeta. Com una espècie de virus escampat arreu de la superfície terrestre infecten tot allò que troben, massacrant si cal als membres de la seva pròpia espècie.
Per quatre xavos són capaços dâintoxicar, contaminar, infectar rius, camps, aires i muntanyes. La seva ment no és capaç de pensar a llarg plaç. El plaer momentani exigeix ésser satisfet, la butxaca omplerta, lâestòmac saturat, lâorgasme acomplert...
Si per això cal carregar-se lâAmazones, doncs apa, âquè cony mâimporta a mi lâAmazones i tots els troglodites que hi viuen...â?, oi? Si per això cal que tres quartes parts de la humanitat morin de gana o de SIDA, âquè cony mâimporten a mi aquests negres tercermundistes...â? . Si per això cal que la capa dâozó seân vagi a Saturn, âquè collons en sé jo de la capa dâozó, ni de Kyoto, ni dels acords de Rio de Janeiro... els ecologistes són una colla dâamargats... el món ja estava així quan jo vaig arribar...â?.
âLi donguin per cul al planeta, a les espècies vives, a lâoxigen i als desgraciats que no són res a la vida, a cascar-la els perdedors!â?. Això sí, sâha de creure en Déu, no fotem. Tots creient en Déu i en lâhòstia santa. I no oblidem la sagrada butxaca.
I si sâha de matar Bin Ladens doncs apa a matar-los; i si es mor mig planeta de misèria doncs és que Déu ho vol així; no fessin servir condons que nostre Senyor igual es corria a sobre de nosaltres i liava un altre Diluvi Universal. I sobretot no avorteu perquè això és matar persones, i aleshores, clar està, les relacions orals i tragar-se el semen és canibalisme! Amén.
Qui aniria en aquests moments a la nau del tal Noé? Doncs està clar, els mateixos que sâhaurien encarregat de carregar-se el planeta: Bushs, Clintons, Aznars, Berlusconis... i companyia.
Putejen la humanitat sencera i a sobre sâescaparan. Quins collons... En cas de guerra nuclear o cataclisme universal els únics que es salvaran seran aquesta colla de descerebrats, que són els que tenen els refugis nuclears! Quins collons, quins collons... El món està al revés...
O ens dediquem a follar donat que el món sâacaba o reinstaurem la Santa Guillotina i pasem per la pedra al que es tiri un pet sense filtre, que els pets contaminen (sobretot els de les vaques; les vaques sagrades, els cotxes...).
Total, que els humans en general, i molt especialment els desgraciats dâallà dalt que viuen entre banquet i banquet, joia i joia, camps de golf, premis literaris i demés pallasades, mansions, palaus i putiferis de luxe, deixem de tirar merda a lâaire o ens anem tots i totes a cascar-la al forat. Tots amb els cucs.
La desgràcia serà que hi hagi una altra vida, encara que sigui a lâinfern, i ens trobem tota aquesta màfia acomodada allà baix també, o allà dalt... quin malson. Allà baix en Hitler i en Bush (quan arribi), i allà dalt l'Escrivà de Balaguer i en Franco. Quina creu!
Que no hi hagi res més. Que encara ens construiran camps de golf a lâinfern o ens enviaran als anti-disturbis. Que encara hauríem de tornar a escoltar la frase ânosotros los demócratasâ? sense poder tallar-los la llengua sense que hi hagi secretes o goril·les pel mig. âNosotros los demócratasâ?, i van armats fins a les dents!!!
Ho tenen ben montat.
Llàstima que el món sâacabi, oi? âDisfruta ara, és més tard del que creusâ? diu el proverbi. I tant, en qualsevol moment et cau un porc al cap... que a Catalunya segons les estadístiques hi ha més porcs que persones.A tot el planeta diria jo...
âMama, caca... a la terra, a l'aire i a l'aigua... què li han fet?â? Ja no queda un pam de net. Folleu que el món s'acaba!

Dionís TC
http://paisoscatalans.org/succedani
Mira també:
http://paisoscatalans.org/succedani
Colera camping CNT