Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: fòrum 2004
Qui són els superprogres que monten el fòrum
02 gen 2004
Vaig anar a la trobada amb entitats que va fer el fòrum 2004 al convent de Sant Agustí ara fa un mes, i
el més trist de tot és que gent que va per la vida de superpacifista i superprogre és qui organitza aquesta moguda.
El que no puc entendre és com persones que van de solidàries i pacifistes puguin cobrar sous i organitzar xerrades amb els diners que aporten les empreses i les institucions que gestionen econòmicament les guerres. Com pot ser que es paguin els debats de la pau amb diners d'Indra? Indra és una empresa que fabrica armament, que inverteix en negocis de promoció de la guerra. Suposo que deuen cobrar molts diners els i les treballadores del Fòrum, sinó no es pot entendre. Van manifestar-se contra la guerra els que organitzen el fòrum? Doncs el dia de la inauguració de l'esdeveniment, el proper 8 de maig, el president del govern José Maria Aznar es farà la foto de pacifista i multicultural gràcies al rentat d'imatge que significarà el fòrum pel PP.
Per cert, l'altre dia el fòrum va organitzar una festa pels treballadors i treballadores, per allò de la cohesió interna. El que va ser més sorprenent és que curiosament els treballadors que durant més de 14 hores suen les jornades d'explotació laboral a les obres del fòrum no van ser convidades, només hi havia personal d'oficina. Això del contacte amb la plebe no és tan guai per l'snobisme del superfòrum, superchachi.

Comentaris

Re: Qui són els superprogres que monten el fòrum
05 gen 2004
Això de q Aznar vol fer-se un rentat d'imatge, trobe q és ben cert, després de donar suport a la guerra d'Iraq, intentarà disfressar-se de pacifista, pq entenguem q tot i q es celebra a Barcelona, i q estiga impulsat per la Ganeralitat Catalana i l'ajuntament de Barcelona, Barcelona no deixa de ser Espanya, i internacionalment , potser q resulte q inclus els del PP , vullguen semblar progres.
I no oblidem q manipularan tot el q puguen el Forum ,per espanyolitzar-lo i donar la sensació q es fa a Espanya.
Salut !!*!!
Sindicato Sindicat