Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: fòrum 2004
FÓRUM 2004 & MOVIMENTS SOCIALS
02 gen 2004
Hiprocresia d´alguns Moviments Socials
Estem ja en el fotut 2004, ha arribat l'hora de la veritat
D´aqui a uns mesos l'estafa especulativa del Forum de les Cultures de Barcelona en marxa.
Sens dubte aviat veurem canvis d'opinions, i excuses d'organitzacions autoanomenades
socials, que col·laboraran directa o indirectament a través d'institucions com el CCCB, Ajuntament,o Generalitat.

Així quedarà clar d'una vegada la seva hipocresia, i que l'únic que els interessa és el prestigi i la subvenció.


L'observador de choris@s

Comentaris

Re: FÓRUM 2004 & MOVIMENTS SOCIALS
02 gen 2004
Eso sí que sería interesante: saber (si es posible, con pruebas, pero si no con piezas de convicción un poco acabadas) qué organizaciones sociales participarán en el "Fotut" bajo amenaza -expresa o larvada- de que podrían esfumárseles las subvenciones en caso de ausencia y no digamos de oposición frontal al invento.

Con todo, creo que la sangre no llegará al río. En lo que interesa a Clos, el "Fotut" ya ha triunfado con independencia del éxito o no de la cuchipanda: los promotores inmobiliarios ya se han llenado los bolsillos a reventar. Y lo que te rondaré, morena.

Luego, John Anestesia llora: "¿Por qué pierdo votos, con lo megaguay que es la ciudad que les estoy montando a estos cutres de la boina?"
Re: FÓRUM 2004 & MOVIMENTS SOCIALS
02 gen 2004
La carrossa del Fòrum 2004 obrirà la Cavalcada de Reis de Barcelona, amb 1.200 participants

BARCELONA, 2 (EUROPA PRESS)

La carrossa del Fòrum 2004, amb un globus terraqüi i un colom de la pau arrossegats per un vehicle elèctric, obrirà aquest any la Cavalcada de Reis de Barcelona, que la tarda del 5 de gener aplegarà 1.200 participants. Durant gairebé cinc quilòmetres, que les comparses recorreran en tres hores, es repartiran 10.000 quilos de caramels i només 200 de carbó de sucre.

El regidor de Cultura, Ferran Mascarell, ha assegurat que la Cavalcada serà "l''acte artístic de carrer més important que es farà de manera ordinària a la ciutat" abans del Fòrum, amb un concepte que "anirà més enllà de l''espectacle tradicional".

La "idea de fons" que el director artístic, Ton Girona, ha dissenyat la desfilada d''aquest any és que, a més de representar una història, "sintetitzi els valors que volem que dominin en la nostra societat", segons Mascarell.

El regidor ha assegurat que la Cavalcada farà "una proposta d''amistat, d''acceptació de la diversitat, de voluntat de convivència i de reivindicació de la fantasia". Mascarell s''ha mostrat convençut que Ses Alteses Reials "veuran l''esforç que hem fet a la ciutat per rebre''ls correctament", amb carrosses ambientades amb motius dels seus llocs d''origen.
Re: FÓRUM 2004 & MOVIMENTS SOCIALS
03 gen 2004
podriem donar la benvinguda a la carrossa del forum 2004 en algun lloc del recorregut?
Es recullen ideies ingenioses.
Sindicat