Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: educació i societat
Novetats llibres a la distri Comú
02 gen 2004
-âRIGA SENTIMIENTOS EN RELIQUIAâ? Garikoitz Zulueta. Ed. Ekoizpen, 2003. Relats curts, poesia i haikus que reflecteixen un jove autor compromés de Bilbao. Edició bilingüe èuscar-castellà. Recomanat. 6 euros.

-âEL COMUNISMO LIBERTARIO Y OTRAS PROCLAMAS INSURRECCIONALESâ? Isaac Puente, Ed. Liki, 2003. Rescat de textes dâaquest compromés metge anarquista basc, de la primera meitat del segle XX. 4 euros.

-âLOS PROGRESOS DE LA DOMESTICACIÃNâ? Réne Riesel. Ed. Muturreko, 2003. Al voltant de les noves tècniques de manipulació genética, de la mà dâaquest compromés i conegut autor francès. 5 euros.

-"DARIO Y MAXI: DIGNIDAD PIQUETERA. Ed. MDT Anival Veron, 2003.
Editat pel Moviment de Treballadors Desocupatts d'Argentina, aquest llibre ens acosta a l'assassinat de dos piqueters el 26 de maig del 2002, i a la criminalització d'aquests grups d'acció radical. 10 Euros.

-âCICLES DE PROTESTA EN EL CAPITALISME CONTEMPORANIâ?. Antoni Castelló i Gemma Ubasart. Ed. Virus, 2003.
Un interessant acostament a dos episodis referencials pels moviments transformadors: les col.lectivitzacions a la Catalunya del 1936-39 i lâonada de protesta del període 1969-77 de la Italia de lâAutonomia. 4â5 euros.

-"MIL COCES CONTRA LA DISIDENCIA" VVAA. Ed. Aut, 2003.
Recopilació de diferents peces d'articles d'autèntica collita "demòcrata". Els "periodistes i intel.lectuals" més consagrats de la "democràcia a la española" (Alfonso Ussia, Jaime Campmany, Iñaki Ezquerra, etc), no deixen titella viva en cap moviment de caire dissident: okupes, ecologistes, indepes, antiglobis, etc, tot i que, com és més habitual, amb els bascos la selecció de "joies" cal dir que és major. 10 Euros.

-"GEORGE ORWELL ANTE SUS CALUMNIADORES" Ed. Likiniano, 2003. Llibret publicat amb la intenció d'acallar les calúmnies (les acusacions d'stalinista) vessades sobre Orwell. Aquest text desmunta totes eixes difamacions aportant documents originals, just ara quan se celebra el centenari del seu neixement i la premsa del sistema cerca recuperar cap al seu camp la figura d'Orwell. 1 Euro.

[*Per més info, comandes, etc, visita la nostra web:
http://districomu.homelinux.net
Colera camping CNT