Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: criminalització i repressió
MANIFEST DE SUPORT A ETXERAT!
02 gen 2004
Per adherir-se al manifest:
vagadefambcn ARROBA mixmail.com
PER DIGNITAT, PELS DRETS HUMANS: AIXÃ? NO ES POT CONTINUAR

Manifest de La Virreina de denúncia de la política penitenciària a l'Estat espanyol i en solidaritat amb els familiars dels presos.

D'acord amb el més elemental respecte als drets bàsics recollits a la Declaració Universal dels Drets Humans, i d'acord amb el Dret Internacional: en coherència amb la pròpia legislació espanyola vigent i per respecte a la voluntat de la majoria social basca, expressada també reiteredament per les seves institucions, les entitats, col·lectius i persones sotasignants exigeixen:

1. La fi de la política de dispersió penitenciària, d'allunyament i d'aïllament dels presos i preses bascos.

2. El respecte escrupulós dels drets que assisteixen a les persones privades de llibertat: el dret a la salut i a la integritat física i psíquica, el dret a lâeducació, el dret a la intimitat i el dret a relacionar-se amb el seu entorn social i familiar amb normalitat i sense dificultats afegides de cap mena.

3. La renúncia a l'utilització del dret penitenciari com instrument polític per vulnerar els drets humans, restringir drets fonamentals i empitjorar les condicions de reclusió de presos i preses.


4. La fí de lâassetjament i la indefensió que pateixen els familiars dels presos i preses.Barcelona, gener de 2004

Primers firmants: Ateneu La Torna, Assemblea de Joves de Gràcia, ERC-Gràcia, Coordinadora Popular de Festes, Associació Cultural Diamant, La Barraqueta...

Que siguem moltes i molts.
Colera camping CNT