Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: educació i societat
Primeres Jornades de Moviments Socials i Recerca Activista
30 des 2003
Del 22 al 25 de Gener del 2004 es cel.lebraran a Barcelona, a l’Ateneu Popular 9Barris, les primeres Jornades Internacionals sobre Moviments Socials i Recerca Activista
Aquestes jornades tenen com a objectiu establir un espai de trobada, intercanvi, autoformació i debat des dels Moviments Socials i per als Moviments Socials en relació a la Recerca Activista.

Les jornades parteixen de tres principis; que la Recerca Activista pot ser un dels instruments de transformació crítica de la Realitat; que cal generar coneixements des de la subjectivitat i més enllà de les jerarquies i limitacions acadèmiques; i que cal crear espais i mecanismes de producció, intercanvi i reflexió col.lectiva al voltant dels coneixements denunciant la mercantilització i privatització dels coneixements actual.

La iniciativa sorgeix d’un grup de persones que fan recerca des de i per als Moviments Socials, però es dóna molta importància a la participació de tots els interessats en definir què seran les jornades. Per tal de participar només cal consultar la pàgina web de les jornades i allà hi trobaràs tota la informació i totes les possibilitats de participació que aniran omplint de contingut la trobada. Fins el 15 de Gener estarà obert el període d’inscripció.

Ateneu popular de Nou Barris: www.noubarris.net/ateneu
Jornades de moviments socials i recerca activista:
www.investigaccio.org

Anima't a participar! T'esperem al gener!
Mira també:
http://www.racocatala.com/articles/3270
http://www.racocatala.com
Sindicat Terrassa