Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: criminalització i repressió : guerra
Interrogatorios en el aeropuerto de Barna
29 des 2003
Agentes israelies interrogan a un cooperante español de camino a Palestina
nterrogatorios en el aeropuerto de Barna ... si la misma ciudad del Forum de las Culturas 2004.
Situacion: Un cooperante español me llama desde el aeropuerto de Barna,, va camino de Israel via Tel Aviv... antes de embarcar es llevado a una sala aparte, aqui en Barcelona, donde es INTERROGADO, durante casi dos horas por cinco agentes que le hablan en hebreo excepto uno de Madrid y que le traduce las preguntas, estupidas, que le hacen. Ante el cabreo in crecendo del cooperante de la ong, este le pide que se calme.... Amenazas ?? Dos horas despues le dejan ir y hala a otra cosa.
AQUI EN BARCELONA . Por lo que me cuenta no es el unico pais europeo, sino muchos los que tienen agentes israelies en aeropuertos controlando quien va o deja de ir a Israel.

Ya adelanto , a todos aquellos que piensen que esto es mentira, o que veo conspiraciones por todas partes, esto pasaba esta manaña a las 9:00 . Y que NO SOY ANTISEMITA ni patochadas por el estilo de la propaganda generalizada.

¿COMO PUEDE PASAR ESTO EN UN CIUDAD ESPAÑOLA SIN QUE NADIE LO DENUNCIE?

Comentaris

Re: Interrogatorios en el aeropuerto de Barna
29 des 2003
muerteeee a sHaRoN i LOS qe LE aPoYaN!!!
CUANDO LA JUVENTUD DE 1 PUEBLO SOLO VE DESTRUCCION I MATANZAS, LA REVOLUCIÓN I EL ODIO SON 1 DERECHO TODOS CON PALESTINAAAA!!!!
Re: Interrogatorios en el aeropuerto de Barna
29 des 2003
Quan treballava a l'aeroport embarcant vols, de tant en tant et tocava embarcar un vol amb destinació a països en conflicte. En el cas d'Israel i EEUU els controls als que són sotmesos els viatgers arriben segons l'època i la cojuntura a retardar els vols durant hores per interrogatoris i molta gent es queda a terra sense poder marxar. Sobretot en èpoques de conflictivitat com la que ens toca viure.

L'aeroport conta amb nombrosos filtres d'entrada controlats per la Guardia Civil i en alguns casos acompanyats per empreses privades de seguretat. També existeixen comissaries de la Policia Nacional, que s'encarreguen del control dels passaports i documents acreditatius, mossos d'esquadra i inclús una de la policia local del Prat. Al control previ d'equipatge s'han de sumar l'actuació temporal de policies internacionals (Interpol) o la d'alguns països exclusius com els casos d'Israel i EEUU. Per si no estem contents a això s'hauria de sumar la corrupció evident de certes companyies aeries sense seients numerats on els propis coordinadors de l'agencia fan rifes en directe al millor postor per conseguir els millors seients, també les ordres que reben certs treballadors d'Iberia de no deixar pujar a segons quin passatger per "raons de seguretat" a aquell avió, etc, etc.

L'aeroport és una terra de ningú on tots els països tenen drets si són amics i les circumstàncies ho permeten, la seguretat avui dia és l'excusa perfecta, tanmateix no considero que aquest sigui un aeroport espanyol, però això ja és un altre tema, explicar que a molts treballadors Iberia no ens deixaven donar els avisos d'embarcament en català per evitar la "contaminació acústica" de l'espai, les condicions deplorables en que treballavem, etc, etc.

A un aeroport et pot detenir qualsevol i seràs l'últim en enterar-te, però no només al de BCN, són coses de la seguretat i la "democràcia mundial". Això si després alguns pilots condueixen borratxos.
apestas a nazi
29 des 2003
Modificat: 10:18:18
esvastica-p.gif
-
Re: Interrogatorios en el aeropuerto de Barna
29 des 2003
Senyor .^., què passa? què Israel és incriticable perquè treieu sempre el tema del nazisme? Doncs quin xollo que us heu montat!

Ens podries explicar, per evitar ser tatxats de nazis en el futur, quines coses d'Israel tenim permís per a criticar i quines no?
Re: Interrogatorios en el aeropuerto de Barna
29 des 2003
¿COMO PUEDE PASAR ESTO EN UN CIUDAD ESPAÑOLA SIN QUE NADIE LO DENUNCIE?
JUAS, LA BICHA, JUAS.
Re: Interrogatorios en el aeropuerto de Barna
29 des 2003
Nada nuevo bajo el sol!!!

Ànims!!!

http://www.kaosenlared.net
Re: Interrogatorios en el aeropuerto de Barna
29 des 2003
Parece increíble que en el aeropuerto de Barcelona, no se pueda hablar catalán por "contaminación acústica". No es que dude de tu palabra, al contrario, es lo más probable pero no por ello increíble y sorprendente, cuando hablan castellano, inglés, francés,... Soy castellano parlante, pero, sobretodo y aunque no suelo ir, cuando vaya al aeropuerto de Barcelona intentaré recordar de que debo de esforzarme, ahí más que en ningún lugar para hablar en catalán y conseguir que ese espacio quede totalmente "contaminado acústicamente". La seguridad de los aeropuertos y de los países, es una neurosis colectiva que empieza a ser más que preocupante. Los terroristas, tienen miedo de ser objeto de sus propias prácticas y pretenden que las mentes de tod@s, enfermen tanto como la suya, porque es la única manera de entender una situación así; esa o exterminarnos a tod@s.
Re: Interrogatorios en el aeropuerto de Barna
29 des 2003
pero ven en AVE
Re: Interrogatorios en el aeropuerto de Barna
31 des 2003
Si, si, recordo que en el moment en que a mi em va instar el supervisor a fer-ho (deixar de parlar català) estaven anunciant un vol en japonès. És així de trist, però jo em refereixo a les veus que es donen des de les portes, fixeu-vos quan aneu a embarcar com aquestes no es fan quasi mai en català, un altre tema és la megafonia de fora, que manté els diversos idiomes, la que està gravada i sona als passadisos, però a dins dels mòduls ni un la fa, ni un, i no dic que en això no estiguin d'acord molts treballadors que ja els hi va bé.

Res, que tot està fatal.
Sindicato Sindicat