Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: laboral
Assetjament del PP a treballadors de l'ajuntament de Motril per pertànyer a CGT
28 des 2003
El govern tripartitt de l'Ajuntament de Motril (Granada) format pel PP, PA i GRITO-PDDC, ve exercint obertament una persecució laboral a aquells empleats públics, que no són del seu partit o del seu entorn i més concretament als companys i companyes de CGT.
Canvis de lloc de treball sense justificar, nomenaments a dit d'afiliats a les seves organitzacions amb actitud de revenja i odi cap a tot allò que no combrega de forma clientelar amb les seves sigles, modificació de funcions i per a culminar el seu propòsit, acomiadament o millor dit no-renovació del personal eventual, algunes de les quals (companya de CGT) duen realitzant el mateix treball (que no desapareix) set anys, havent passat per tres processos de selecció superats i estant aquest lloc creat per a la OEP del 2004, sent compatible el seu contracte amb una nova renovació.

En total són 18 treballadors els quals es queden en el carrer, amb uns pressupostos prorrogats, on es contemplaven la seva contractació, sense que hagi reducció alguna dels serveis que es vénen prestant durant l'any 2003 i els noms del qual ningú sap com han estat elegits, amb que criteris, a quins objectius organitzatius obeeixen, simplement âhan estat anomenats pels responsables políticsâ? sense tan si més no tenir en compte als responsables dels serveis i com continuació de la âPurga Política i Sindicalâ? iniciada en aquest mandat pel PP i els seus socis.

CGT, CCOO i UGT, han decidit tancar-se dilluns que ve dia 29 de Desembre, després de la celebració de l'última Comissió de Govern amb l'objectiu d'impedir el cessament d'aquests treballadors i per a acabar d'una vegada per sempre amb la persecució laboral feixista d'aquests grups polítics.

Necessitem una acció solidària i d'immediata resposta, cap els companys i els treballadors, pel que demanem que urgentment (si és possible perquè arribin el dilluns abans de les 11 h.) envieu Fax i Correus Electrònics a les següents adreces:

Alcaldía: Carlos Rojas García (PP)
E-mail: alcalde ARROBA motril.es
Fax: 958838337

PP: ppopular ARROBA motril.es

PA: p-andalucista ARROBA motril.es

GRITO-PDDC: grito-pddc ARROBA motril.es
Sindicato Sindicat