Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: @rtivisme : ecologia
Novetats en la lluita contra el vial Marina d'or-Aeroport
27 des 2003
senyals_trafic.jpg
Ja son dos les persones en vaga de fam demanant la paral·litazió de les obres del vial aeroport-marina d'or. Estan acampats just en front del palau de justicia de castelló, a la plaça borrull.
La presma, be, el levante, ha publicat, citant fonts anònimes del palau de justicia que la fiscal ja te l'informe eco-toxicològic i haurà de prendre una deteminació durant la setmana vinent sobre quina sort corre la carretera de Fabra, el president de la diputació de castelló, i Ger, l'amo de les pitjors platges del mediterrani: Marina d'Or.
Be, falta saber si açò es cert o si sols es preten que la plaça borrull no es convertisca en el nou escenari del conflicte: acampades, dos persones dormint en vaga de fam, pancartes a discreció, gent constantment solidaritzant-se amb els companys en vaga, prop de 3.000 signatures en apenes 4 dies, timbalades, periodistes que venen i van, etcètera...
Per altra part durant estos dies les accions de suport sols han fet que incrementar-se i el rebuig social als projectes de la mafia siciliana de la plana va en augment.
Entre estes acions trobem una gent que com s'observa en la foto ha retocat els cartells indicadors del desert de les palmes. O altra gent que amb una acció teatral
senyals_trafic2.jpg
Imagen_010.jpg
Mira també:
http://noalvial.homelinux.net/index2.php

Comentaris

més fotos per il·lustar
27 des 2003
tinent_forca_cerril.jpg
Aqui van més fotos d'estos dies de festa en el que la lluita s'intensifica
concentracio_23_des_davant_jutjats_AUTO_2002.jpg
Sindicat Terrassa