Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: criminalització i repressió
Sant Andreu: Jordi Hereu torna a l’atac!
24 des 2003
Després d’enviar els antiavalots a carregar contra els i les assistents al concert del Correllengua…

Després de criminalitzar col·lectius del poble...

Després de tergiversar i manipular la realitat com si fos plastilina...

Després d’avisar que per les festes del poble no calien antiavalots...
postal_AJStA.jpg
Jordi Hereu torna a l’atac! Centenars d’antiavalots de la Guàrdia Urbana ja estan llestos per tornar a carregar contra tota mostra de cultura popular al nostre poble!



El seu objectiu: el tió!! Un exemple més de la nostra cultura popular, iniciativa que cadascú fa per la seva lliure voluntat, i això en Jordi Hereu no ho pot tolerar!



Per a aquestes festes, l’Hereu es fotrà les botes (i les porres) tot apallissant cada tió que vegi, i denunciant per desobediència a l’autoritat al/a seu/a posseïdor/a!!



Ni per Nadal ni per cap mena de festes...

Jordi Hereu no et volem a Sant Andreu!



Assemblea de Joves de Sant Andreu (AJStA)

22 de novembre / 03
Mira també:
http://www.ajsta.org

Comentaris

Re: Sant Andreu: Jordi Hereu torna a l’atac!
24 des 2003
Una campanya molt interesant.
Recordem que PSC ERC I ICV defensen el mateix,les polítiques de dretes repressives i espanyolistes
Re: Sant Andreu: Jordi Hereu torna a l’atac!
25 des 2003
Una matització: "les polítiques de dretes repressives i espanyolistes" podrien ser també "les polítiques de dretes repressives i catalanistes". O és que el "catalanisme" com a doctrina política és màgic i no pot ser autoritari?
Re: Sant Andreu: Jordi Hereu torna a l’atac!
25 des 2003
les polítiques de dretes repressives i espanyolistes
com pots apreciar oh amic ciutadà del món va separat els dos conceptes i evidentment el catalanisme pot ser autoritari, de la mateixa manera que hi ha anarquistes que són mooolt autoritaris i tot el que no sigui com ells pensen ja són practicàment feixistes
Re: Sant Andreu: Jordi Hereu torna a l’atac!
25 des 2003
Adrià, si la postal va 'dedicada' a l'Hereu és pq és el regidor del Districte de Sant Andreu, i responsable de la Guàrdia Urbana, i fou qui va donar l'ordre de carregar.

però en el seu moment, l'ass. del Correllengua ja va denunciar la resposabilitat de Joan Pallarès-Personat (ERC) com a regidor de cultura.

així mateix, posteriorment tb l'AJStA va treure un cartell i manifest on es criticava a ICV pel seu paper de còmplice com a membre del Govern tripartit de l'Ajuntament de Barcelona (i per tant, del districte).

però vaja, si no sabem les coses, millor no criticar. que a vegades sembla que si algú no ataca a tothom sempre i tota l'estona i recorda en contra de tothom qui està, ja li deixen caure la idea que 'és proper a', o q si s'oblida q tal i qual tb són tal cosa. gràcies pel comentari, però diria q, qui més qui menys, tothom q publica aquí ja sap com les gasten aqsts partits 'catalanistes i d'esquerres'... (sic) (??!!)

apa, salut!
Sindicato Sindicat