Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: antifeixisme
Bon Nadal (des de Betlem)
23 des 2003
Esglesies.jpg
BETLEM, 2003

Una estrella, a orient,
ha caigut sobre el mar
i ha fet néixer de cop
tres mil peixos de plata.

A un portal de Betlem,
un obús ha esclatat
i ha matat un infant
palestí que hi jugava.

Josepm Miquel Servià
Mira també:
http://www.xarxapalestina.org

Comentaris

malaits els qui fan la guerra!
23 des 2003
Pau, Pau, Pau
i llibertat pel poble palesti!
malaits els qui fan la guerra!
23 des 2003
Pau, Pau, Pau
i llibertat pel poble palesti!
Re: L´exèrcit mata 8 palestins en un camp de refugiats
24 des 2003
(EL PERIÓDICO de CATALUNYA)

Almenys vuit palestins van morir en una incursió de l'Exèrcit israelià al camp de refugiats de Rafah, a la franja de Gaza, la més violenta dels dos últims mesos. L'ofensiva tenia com a objectiu oficial la destrucció de túnels secrets entre Egipte i Gaza que serveixen per al contraban d'armes i va tenir lloc hores després que un atac palestí causés la mort de dos oficials israelians. Els dos atacants van ser abatuts.
La nova escalada trenca de manera brusca un període de relativa calma en el qual s'han intensificat els esforços amb la finalitat d'activar el procés de pau.

NENS FERITS
Les forces israelianes, recolzades per helicòpters Apache i desenes de tancs, van començar la invasió de matinada i ahir a la nit continuaven acantonades a Rafah. L'intercanvi de trets entre els militars i palestins armats va deixar, a més a més dels 8 morts, 34 ferits, 3 dels quals són nens menors de cinc anys.
Els responsables militars israelians van justificar l'elevat nombre de víctimes per la intensitat dels enfrontaments. "La resistència que trobem a Rafah il.lustra la importància que tenen els túnels per subministrar armes a les organitzacions terroristes", va afirmar el viceministre israelià de Defensa, Zeev Boim, a la ràdio militar. Durant l'operació, van ser destruïdes un gran nombre de cases en un sector ja devastat per l'Exèrcit.
A Cisjordània, les Forces Armades israelianes van anunciar la detenció de 22 activistes de l'organització Hamàs a la regió de Ramal.la. La policia palestina va detenir al seu torn tres activistes acusats d'haver participat dilluns passat en l'agressió contra el ministre egipci d'Afers Estrangers, Ahmad Maher, a l'Esplanada de les Mesquites de Jerusalem. Aquest incident ha posat en una situació molt difícil el president palestí, Iàssir Arafat, que ha decidit enviar una delegació al Caire per presentar-hi oficialment excuses per l'incident.
Sindicato Sindicat