Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: ecologia
Testimoni del desallotjament del campament contra el vial
22 des 2003
Avui dilluns dia 22 la guàrdia civil ha desallotjat el campament de miravet.
Aquesta nit m'ha tocat a mi quedar-me a dormir a l'acampada contra el vial, a mi i a una quanta gent més.

Des de no matí ens hem alçat per veure com anaven les coses ja que cada dilluns significa una nova paranoia en el curs d'aquesta acampada. La nit estae molt oberta i es podien veure infinitat d'estels i inclús alguns satèl·lits.

Era molt promte quan ja hem vist baixar el cotxe els picolos en direcció orpesa, molt més promte d'allò habitual. I ha segut al voltant de les 7:30 quan hem vist una caravana de cotxes de la guàrdia civil com mai s'ha vist per estes terres.

Immediatament s'ha despertat a la gent que encara dormie, mentres els mandos pujaven a la casa que es maentenie ocupada per a dir-nos les seves intencions. A la gent que tenie càmeres els han dit que no feren fotos o els llevarien les targetes.

Encara era de nit, a la meitat de la muntanya, moltissims picolos, no vullc exagerar però he contat deu cotxes. La gent ha decidit desmontar el campament. Ha dut el seu temps i ja eren al voltant de les 9:30 quan s'ha desmontat la darrera tenda d'enfront de la màquina. Unes fotos per a la premsa i sentada, assemblea ràpida i es decideix marxar per avui. La disconformitat s'ha materialitzat en un company que s'ha encadenat a la màquina, fins que la cizalla ha acabat amb la seva acció i ha segut traslladat a la comandància de la Guàrdia Civil de Castelló.
Ara mateix la gent s'està concentrant als jutjats de la plaça borrull esperant que els porten a declarar.
I per a la vesprada ens juntarem a la font de miravet a les 16.

Des del principi de la lluita avui fa tres setmanes, ja es va comprendre que es tractava d'una estratègia de desgastament. Encara queden forces i si a vosaltres també, vos demanem que passeu a l'acció, amb iniciatives o juntant-se a les que s'aniran fent.

Comentaris

Re: Testimoni del desallotjament del campament contra el vial
22 des 2003
ubriré un atra post-
Sindicat Terrassa