Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: antifeixisme
Concentració contra el feixisme a la Lloca de Canals
20 des 2003
Arran de les agressions patides darerament, diferents col·lectius han convocat una concentració el proper dilluns 22 de desembre a les 20:30h.
Comunicat

AGRESSIONS FEIXISTES A CANALS I L'ALCUDIA DE CRESPINS (LA COSTERA)

Inmigrants son apallissats en la matinada del diumenge 7 al dilluns per un grup nazi relacionat amb els Yomuss, d'entre quinze i trenta persones. La primera agresió es va produir a una parella d'inmigrants mentre pasetjaven amb la seua filla. El agredit va ser traslladat als serveis d'urgencia de Canals, mentres es produiren dos agressions més a inmigrants.

Les agresions als inmigrants venen acompanyades des de fa mesos de pintades racistes i espanyolistes i d'agressions verbals a joves dels pobles, sols pel fet de mantenir algun tipus de relació amb inmigrants, ser independentista o llibertari.

Endavant-OSAN arran els fets ocorreguts, vol mostrar la seua solidaritat amb els afectats i rebutjar tota agressió feixista, la impunitat en que actua aquest grup i mostrar el paper emportant que fa el govern de l'estat espanyol i els ajuntaments d'aquests pobles, alimentant l'odi al diferent amb la injusta llei d'extranjeria, la criminalització dels inmigrants i moviments socials, etc...

Endavant-OSAN també vol mostrar el recolzament al col.lectiu Solidaritat La Costera i fa una crida a la unitat popular contra el feixisme ( ja que els ajuntaments continuaran mirant cap a un altre costat) i a la solidaritat amb els inmigrants, acudint a la concentració convocada a la Lloca de Canals el proper dilluns 22 de desembre a les 20:30h.

Endavant-OSAN continuarà amb la lluita popular contra tot tipus de feixisme ja que és l'únic camí.

Contra el feixisme, independència i socialisme!

Assemblea d'Endavant-OSAN Comarques Centrals
(Alcoia, El Comtat, Vall d'Albaida i Costera.)
Sindicato Sindicat