Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: corrupció i poder
JAVIER SOLANA A LA GENERALITAT!
20 des 2003
No m'ho puc creure. Rodríguez Zapatero i Javier Solana junt a Cardod i Saura, en el balcó de la Generalitat, acompanyant a Maragall en la seua proclamació.
Solana, l'expresident de la organització terrorista OTAN, l'assassí que va ordenar bombardejar Iugoslàvia, aquest fill de sa mare a la seu del govern de Catalunya, del poble que va rebutjar la organització terrorista OTAN en el referèndum de 1986.
Si fos dirigent d'ERC o ICV tindria una vergonya tal que no podria ni eixir al carrer. La presència de Zapatero i Solana al Palau ens indica que aquest govern no serà ni catalanista, ni d'esquerres: ERC ha perpetrat una brutal estafa política.
Molt bé. Però la solució no passa per resignar-se, ni per tornar a la dreta regionalista de CiU. Hi ha una majoria social que volíem un govern nacionalista i d'esquerres i, vist que això no ho podem tinre ni amb CiU ni amb el PSOE i els seus subordinats, és urgent, ara, reforçar l'esquerra independentista.

Comentaris

Re: JAVIER SOLANA A LA GENERALITAT!
20 des 2003
També hi havia el gran pepe borrell i alguns consellers com el nadal i el siurana porten tota la vida a la política, això és renovació?
Re: JAVIER SOLANA A LA GENERALITAT!
20 des 2003
Alucinat estic de comentaris com els de dalt. Però què us penseu que vol la gent que vota? La gent que vota, i que ha donat la victòria al nou govern, és reformista, i no vol plantejaments maximalistes ni revolucions ni hòsties. A veure si enteneu d'una vegada, vosaltres els puristes de no se sap quins grans projectes emancipatoris, que esteu sols, que sou una minoria amb molt poc suport social. Ja em sembla bé que defenseu els vostres plantejaments, però si us plau, no us presenteu com a avantaguarda ni parleu en nom "del poble", perquè aquest poble no está amb vosaltres. I si ERC són uns traidors, els seus votants també ho són, i són traidors el 96% de la població que no comparteix els vostres plantejaments. Doncs molt bé, tots som traidors i vosaltres els bons de la película, i què?
Re: JAVIER SOLANA A LA GENERALITAT!
20 des 2003
el 96.01% (por lo menos) de la gente tenia la esperanza de que fuera presidente el candidato de uno de los partidos mas castigados... ¿eh?
Re: JAVIER SOLANA A LA GENERALITAT!
20 des 2003
Amic alucinat, crec que no has entès el que he dit. No és un plantejament "maximalista", encara que el text està escrit des del cabreig que m'ha provocat vore aquests individus al balcó de la Generalitat.
¿Quina necessitat hi havia de convidar al senyor Solana? A tu que t'agraden els percentatges, hauries de saber que la gent del Principat de Catalunya va votar en contra de l'OTAN. No és cap exageració dir que aquest senyor és un assassí. No t'hauria agradat que hagueren convidat a un delinquent comú, però Solana va ser responsable d'una organització militar que ha provocat molt més sufriment i morts que qualsevol pres de la Model. Et sembla massa radical demanar que no bombardejin a la gent?
Dius que "si ERC són uns traidors, els seus votants també ho són", però jo no estic dient açò. El que dic és que son precisament els seus electors els que han estat defraudats. Els que no van votar ERC no poden sentir-se defraudats perque ja d'entrada no hi confiaven.
ERC es va presentar davant dels electors com a independentista i d'esquerres. Convidar a l'excap de l'OTAN i al líder d'un partit espanyolista és coherent amb això?
Amb els resultats de les eleccions ERC tenia la paella pel mànec, però pel que estem veient amb fets que van des del repartiment de conselleries a les indignants declaracions de Carod, és que s'han doblegat casi totalment al PSOE, un partit espanyolista i que difícilment podríem titllar d'esquerres.
Carod ha adoptat el discurs de Maragall, s'ha deixat d'indpendèncias i ara va per Espanya demanant perdó per ser català.
Re: JAVIER SOLANA A LA GENERALITAT!
20 des 2003
Però, què és això del 96%????
Que jo sàpiga, nomès van votar el 55% de l'electorat...
Imbècils
Visca l'anarquía
Re: JAVIER SOLANA A LA GENERALITAT!
20 des 2003
Ai!, tanta indignació per la presència del senyor Solana!
També hi era el senyor Rosell, el president de Foment del Treball, és a dir, el cap del sindicat d'empresaris...
Però per què perdre el temps? ERC forma part del règim de partits, no farà res que posi en perill el sistema capitalista. Els seus electors no volen cap revolució, només volen una miqueta més de català al cinema i coses així.
Re: JAVIER SOLANA A LA GENERALITAT!
21 des 2003
perque hi ha gent que va d'anarquista i nomes fa que insultar als que ells creuen que no pensen o actuen com ells? Ja se que molts i moltes acrates de veritat no son aixi, pero a vegades sembla mecanic dir-se anarquista i actuar aixi. La veritat es que fa pena.
Re: JAVIER SOLANA A LA GENERALITAT!
21 des 2003
A mi tampoco me gusta que algunos de los que se autodenominan "anarquistas" necesiten hacer tanto uso de los insultos, las descalificaciones y la agresividad verbal para dar "fuerza" a sus argumentos.

No creo que sea este el mejor camino para convencer, no, creo que es incluso contraproducente. Por eso tengo mis sospechas sobre las intenciones que se esconden tras este tipo de comentarios.
mauri... ¡escupe!
21 des 2003
kreo q estas penetrado!!!
Re: JAVIER SOLANA A LA GENERALITAT!
21 des 2003
a eso me refería.
mauri.. ¿TIENES A SOLANA DENTRO?
21 des 2003
¿si?
Re: JAVIER SOLANA A LA GENERALITAT!
21 des 2003
anark@: tus 'argumentos' dan pena y confirman al 100% la crítica que expresa mauri
mtz
21 des 2003
"Però què us penseu que vol la gent que vota?"

¿qué 'argumentos' dan pena?

porque los tuyos van sobrados ¿si?
Re: JAVIER SOLANA A LA GENERALITAT!
21 des 2003
Jutjar el nou govern de la Generalitat per qui surt o no al balcó em sembla demagógic. Donem una oportunitat al tripartit d'esquerres i si després no ho fan bé, els podrem machacar. El que compta és el que fan, no a qui conviden.
Re: JAVIER SOLANA A LA GENERALITAT!
21 des 2003
ke SI hombre ke SI
ke tu eres el mejó
toa la rasón pa ti, kolega!
la @n@rkí@ y tu sois lo mimmo de lo mimmo.

KE PENA!
Re: JAVIER SOLANA A LA GENERALITAT!
21 des 2003
¿Eivissa vais a redescubrir argo?

reketé-@n@rk@, no kolega no
la rasón es del nou govern de la Generalitat
y su renovados pogamadores del kamvio recambio
a la vieja usanza
pogamadores del kamvio del recambio kamvio
lumbreras deshauciados komu tu ¿ke no?

SE MOS!
SERA MARAGALL TAN BUEN PRESIDENT COMO ALCALDE
21 des 2003
¿si?
Re: JAVIER SOLANA A LA GENERALITAT!
21 des 2003
anark@, els arguments que et diuen que fan pena son dir als que no fan o pensen igual que tu poca cosa més que "Imbecils" (rellegeix el que esta escrit) i al mauri per dir-te algo, dir-li "penetrado" (no tinc ni idea que vol dir). Si critiques als politics, el sistema i la gent que el segueix de forma manipulada diga-ho d'una altra manera i tots i totes hi guanyarem. Sino el que sembla es que el que t'interessa es posar-te per sobre de la resta, anar de més "guais" tu que els altres. Ja se que emprenya quan un veu alguna cosa com un aborregament col·lectiu, sobretot perque costa força anar contracorrent, pero insultant no anem enlloc. Sincerament.
Re: JAVIER SOLANA A LA GENERALITAT!
22 des 2003
quan el dit assenyala la lluna, els imbècils miren el dit.

Denunciar l'antic cap de l'OTAN com al criminal que és em sembla que no té res de maximalista ni gratuït.

Si comenceu a silenciar les crítiques al tripartit pq les fa un anarko, anem bé!
fora de test
22 des 2003
tripartit de malparits, quina ilu que us fan... a la porta de l'ajuntament regalen indasecs i tenaleidis per als esquerranosos emocionats rere les seves ulleres de pasta i les seves jupes de pana amb la "nova situació política"! una nova oportunitat per al progressisme capitalista... una nova oportunitat per a una democràcia que ja no s'aguantava... visca erc, partit dels qui tant tenien a perdre

erc, iniciativa, partit espanyol: us desitjo molta desgràcia, i a nivell personal, una malaltia incurable i dolorosa

visca la terra
visca l'anarquia
Re: Javier Solana
13 mar 2006
Yo estoy firmemente convencido de que Solana se implicó en crímenes de guerra. Todas vuestras discusiones sobre política local no me interesan. Saliera o no saliera al balcón, le acompañara Carod o Borrell, creo que lo importante es que Solana se comportó como un criminal de guerra y que nadie habla de juzgarle.
Sindicato Sindicat