Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: criminalització i repressió : mitjans i manipulació
El Mundo no es presenta a una demanda per rectificació
19 des 2003
La cua judicial de les detencions contra independentistes del setembre del 2002 a Sants i Sant Andreu no s'acaba.
Una setmana després del judici contra els quatre joves, el Jutjat de Primera Instància núm. 53 de Barcelona va realitzar la vista oral per la demanda pel dret a rectificació que els detinguts havien interposat contra El Mundo.
El judici va anar extremadament ràpid ja que l'advocada de la part demandada no es va presentar. La seva excusa va ser que la boira matinal de l'aeroport de Barajas no havia deixat sortir el seu vol, i que venia amb retard. Després de retrassar el judici tres quarts d'hora, la jutgessa, segurament afamada, va decidir resoldre el cas d'una vegada per totes, a pesar de les constants súpliques del procurador d'El Mundo demanat una mica més de temps(segurament també tement maniobres dilatòries, ja que El Mundo portaven gairebé un any retrassant la vista amb l'excusa que havien de traduir la demanda del català). Es va celebrar el judici declarant l'advocada absent en rebelia, i tot es va limitar a una ampliació de les proves dels demandants i va quedar vist per sentència

Comentaris

Re: El Mundo no es presenta a una demanda per rectificació
19 des 2003
quins malparits, com prenen el pèl a la "justicia", i això que és la seva!

Primer van aplaçar el judici pq deien que no entenien el català, i després surten amb això.

Com si els joves que van patir la detenció, les vexacions i la criminalització d'aquest diari PARAPOLICIAL després en el judici haguessin pogut arribar tard i dir que aquell matí plovia i el metro s'havia espatllat.

EL MUNDO=DIARI FEIXISTA
Sindicato Sindicat