Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: educació i societat : fòrum 2004
la UPF amb el forum
18 des 2003
la universitat pompeu fabra proposa als i les seves alumnes descontes en les entrades al forum
Fes números per entrar al Fòrum 2004

"La UPF t'ofereix la possibilitat de comprar entrades en grup per al Fòrum Barcelona 2004 amb un 10% de descompte respecte dels preus per entrades individuals. T'apuntes?
Inscriu-te ara mateix al Punt d'Informació a l'Estudiant."
Organitza: Servei d'Atenció a la Comunitat Universitària | Universitat Pompeu Fabra

Us convidem a enviar mails de protesta a cultura.sacu ARROBA upf.edu

Contra el fotut 2004!No oblidem Les Naus

Comentaris

Re: la UPF amb el forum
18 des 2003
Eso, solo faltaban las universidades para apuntarse al negocio del Forum de la pau i de les cultures. No sé como podeis ser tan hipocritas y carroñeros malditos imbéciles.
Os animo a enviar emails de rechazo a la citada universidad.
Ni Forum ni ostias!!!
Re: la UPF amb el forum
18 des 2003
fa gràcia veure com la universitat nineta dels ulls convergent és controlada per una rectora socialista (la qual controla més aviat poc...). el mateix gos però amb diferent collaret, com diuen els castellans
una demostació pràctica de capitalisme de rostre humà del tripartit (a l'ajuntament o a la gene)
Re: la UPF amb el forum
18 des 2003
No us estranyeu tant, heu oblidat qui són els promotors d'aquest forum subvencionat per les industries de guerra, doncs us recordo que PSC-IC-ERC des de l'ajuntament de BCN. Creieu que tots els ajuntaments que s'han sumat a l'event són d'algun altre partit polític?

El pacte de progrés apesta a hipocresia, ja veureu d'aquí poquet quants canvis. Si tots són iguals de corruptes i mentiders, no hi ha cap partit que es salvi. Temps al temps.
Re: la UPF amb el forum
18 des 2003
que us espeeraveu de la upf? només cal mirar quin grup polític hi predomina...CIU, com no...
Re: la UPF amb el forum
18 des 2003
no eva no, el fòrum és bàsicament sociata (en concret, una de les "famoses" maragallades que volia una exposicio universal), ni que hi hagi entrat tothom ciu segur que hi pinta ben poc en aquesta decisió
Re: la UPF amb el forum
18 des 2003
La por q em fa no és q hagi estat la Pompeu, si més no q per dins d'altres Universitats PUBLIQUES també corre sang encubridora. A una de les facultats de la UB s'han vinculat un parell de pràctiques d'assignatures al Farum...és a dir...q la UB ja us dic ara q tb esta representada al Fàrum, a un acte q preten involucrar a unes 3000 persones.Quina institució educativa falta per caure?
Re: la UPF amb el forum
19 des 2003
També hi participa el govern català (o diguessim, hi va començar a participar l'antic govern, és a dir CIU i l'espanyol: PP)
Re: la UPF amb el forum
19 des 2003
Si, si, estan tots implicadíssims, no veieu que els guanys són suficients com per donar una part a cada accionista, es digui polític o econòmic.

Mentres, l'ajuntament de BCN llença campanyes estètiques de marketing ecologista i rentat de cara, comprant fusta que provingui de condicions dignes de treball o talada amb totes les recomenacions ambientals. Mayol surt parlant de que així contribueixen a un món més just, no ho dubto, però pots contribuir molt més des del teu lloc. Per exemple, que fareu de la nova tala de pins al Prat a una reserva natural com la del Delta del Llobregat? ecologistes.

Es miri per on es miri, aquí no es salva ni un.
Re: la UPF amb el forum
25 gen 2004
jo tambe estic en contra del forum, pero que espereu? per molta universitat que sia, es un centre educatiu i per tant una empresa (encar que publica, tant li fa!). la gent que no hi pensi anar que no hi vagi, i que faci actes alternatius i tota la parafernalia. pero la culpa no es duna mera universitat no creieu? i dins la pompeu ia molta gent que no hi esta dacord, tal com no tots els dalli voten a ciu. no donem les culpes a entitats abstractes.
Sindicat Terrassa