Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: @rtivisme
Expossició de pintura :"Reflexos a Mallorca".
18 des 2003
Aquesta expossició d'en Xisco Bernal es fa al Restaurant Vegetarià Na Bauçana, C/ Sta. Bàrbara,4-tf. 971 721 886, per Costa d'en Brossa-Esglèsia de St. Nicolau. Obert al mediodia, -consultar horaris per aquestes festes -. Un conjunt de aquarel·les de Xisco acompanyades de Q, llibre de poesies de Joan Adrover, poeta manacorí.
1a.jpg
A Na Bauçana teniu al vostre abast una col·lecció de aquarel·les "Reflexos a Mallorca" i un llibre de poesia "Q".
Joan Adrover us presenta el seu llibre de poesies primigenies. Un llibre de poesia d'adolescència del que l'autor renuncia d'alguna manera, però que indubtablement despulla els sentiments més elementals d'un adolescents que entra al laberint poètic sense por i amb una sinceritat total.
El llibre esta il·lustrat per Iñaki, un bon dibuxant i creació d'escenografies. Il·lustracions a llàpis i amb un disseny que es correspon perfectament amb l'estil primitiu-rupestre de la poesia d'Adrover. Expossat fins al 15 de febrer del 2004. Aquesta expossició anirà acompanyada de recitals poètics a càrrec dels autors que s'anunciaran oportunament al restaurant i a la pàgina web http://www.geocities.com/ezine2001/
Mira també:
http://www.geocities.com/ezine2001
Sindicato Sindicat