Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: corrupció i poder
UCE: la "carcel del pueblo"
17 des 2003
Fa molts anys que la UCE és una secta..però això no és el pitjor, empren el "comunisme" per afavorir el feixisme del PP. Cal expulsar-los del moviment obrer, de les manifestacions...´s l'unica manera que els militants que hi son puguin reflexionar...no poden formar part de les organitzacins obrers i populars. Estan al servei de l'Estat opressor espanyol capitalista.
La "cárcel del pueblo" la tenien en el local que estaven construint a València on hi vaig anar a fer "un campament d'estiu". Jo a penes portava un parell de mesos com a simpatitzant o "militant a prova". Allò va ser un adoctrinament "menjada de coco", no pas una discusió política. La submissió als liders es total. Quan et rebel·les, per petit que sigui el detall, et rodeixen i et matxaquen a l'estil "maoista de la revolució cultural". A la tercera vegada ja em van considerar un element perillós i em van sotmetre a un "judici popular" durant tres dies vaig estar tancat a una "carcel del pueblo" (sense les ulleres, sense quasi menjar, marejat...i incrèdul pensant que tot allò era una obra de teatre, un malson del qual en despertaria algun dia). Fiscal, acusadors, testimonis...naturalment amb un advocat "defensor" que l'únic que vol es fer-se el sim`pàtic aviam que et treu d'informació. Acusació: o era polícia o era un trotskista infiltrat (la raó no era partidari d'Stalin)...escriure en català era vist com un simptoma més "de lo ben elaborada que era la infiltració...un polícia no pot escriure en català, així doncs era un trotskista, amenaces de mort, insults...veredicte: un pallisa, una passejadata plena d'insults i escupinades per entre la militància i expulsat en mig d'un carrer de València. Vaig estar 15 dies sense dormir...

Comentaris

Re: UCE: la
17 des 2003
Son una secta destructiva... la política es la excusa que han escollit per captar a la penya, potser en els seus inicis eren un partit polític maoísta però ara és molt pitjor que això.

Però que podem fer... a part evidentment de fer una campanya pública als mitjans independents per a que tothom estigui a l'aguait amb aquesta merda de gent?
Re: UCE: la
17 des 2003
Un partit polític maoísta és una puta mersa que es dedica a fer el que fa la UCE, ni més ni menys. Encara que tingui objectius revolucionaris (que la UCE no en té, no sé si en va tenir) aquests mètodes, que són els clàssics, fan que tot el contingut revolucionari es perdi. Què es pot fer? Cremar els seus locals, ni més ni menys.
Re: UCE: la
17 des 2003
la seva seu a bcn és

C/ Carabassa, 13 - bis
08008 Barcelona (Barri Gòtic)
Telf: 666-61-22-75 // 93-442-38-56
Un detall
17 des 2003
Aques ta gentussa fa anys que es passeja per Barna y voltants fen coses raretes...¿COM ES QUE NO S'HAVIA DENUNCIAT AQUESTA HISTÃRIA ABANS?¿EN QUE PENSEM? SEMPRE HAN ACTAUT AIXÃ?
Estic d'acord amb el comentari de fer-los fora de manis i convocatories... també es podría fer-los fora d'allá on es juntin a tocar els nassos

Salut!
Re: UCE: la
17 des 2003
Aixó de la "cárcel del pueblo" m'ha deixat perplex. Si no ho veig escrit no m'ho crec. I encara tinc dubtes.

Kompa 1 : hauries de contractar un advocat, anar al jutjat i denunciar-los per segrest i per la pallissa. Encara que UCE sembli formar part del sistema (que segurament sigui així, encara que podria ser simplement cosa d'uns alienats mentals), convindria enfrontar el sistema amb una de les seves criatures.

Si no tens diners, tú i altres ex-"camarades" (que poc m'agrada aquesta paraula, no és millor ser companys ?), caldria fer una crida a indymedia per a recollir pasta, creant un comitè de control i seguiment i anar a desenmascarar i processar judicialment aquesta patoleia. Aplicar-li algun article de la llei de partits i esborrar-los de l'història de la demència politica.

Per acabar, com podeu ser tant babaus (amb perdó) de deixar-vos enredar?. Teniu part de culpa. No em diguis que durant dos mesos no vas notar res estrany ...cap activitat als moviments socials i sí un fotimé d'atacs demagògics als "nacionalistes petitburgesos" (menú favorit del marxisme-leninisme-el que sigui dogmàtic, amb el rellotge aturar l'octubre de 1.917), estranyes teories d'un filòsof asturià mig grillat al que idolatren com si fora el nou Enver Hoxa, connivències amb el PP, Falanges, Basta Ya, ..., teories imperialistes segons les quals "l'imperialisme espanyol era bó i els altres dolents", estupideses com que "l'unitat d'Espanya és revolucionària", profunds estudis que demostren que Euskadi no es pot autodeterminar perqué hi ha més gent amb cognoms bascos a la resta de l'Estat que a la pròpia Euskal-Herria, i tal i qual. Tot aixó surt pràcticament a cada número (al mercat de Sant Antoni de Barcelona m'han venut uns quants números, que compro com a substitiu del cannabis, per a al.lucinar).
Re: UCE: la
17 des 2003
Es cert, la gent que hi cau poden ser babaus, però de fet qualsevol persona pot caure en mans d'una secta si la captació es dona en el moment oportú, en un moment de baixa autoestima, de crisis emocional... per això pillen a nois i noies jovenets. Aquests cabrons de la UCE t'enganxen amb el tema del politiqueo (altres per la religió, altres pels ovnis...) però tots al principi et fan sentir important, et fan sentir membre d'una cosa molt gran (el partit en aqst cas) i comença la teva dependència vers ells... I a més si cal també et capten per la via vaginal...
Re: UCE: la
17 des 2003
+ testimonis de víctimes de la UCE aqui:

http://basque.indymedia.org/eu/2003/07/8200.shtml
Re: UCE: la
17 des 2003
ep
no estan al c/ carabassa sinó al c/ nou d sant francesc 39 ( ó 38), continuació del c/ del vidre, allà per la plça reial. O almeny sallà és el punt de distribució del diari.
Ara mateix estan fent una capatació massiva de gent per al De verdad. Suposo ke hiha qui ho deixi als tres dies ( com jo ) al veure el tufillo a ranci de tot plegat. El tema és ke pillen la gent també perkè és una manera ràpida i fàcil de fer pasta.
Re: UCE: la
17 des 2003
Pero com parlar aquest noi de "carcel del pueblo" i l'altre de que va estar en un campament amb ells ?¿Perqué ningú els denuncia?¿Perqué no doneu noms,cognoms i adresses?...Esta gent existix perque hi ha gent acollonada que no els planta cara.¿Perqué ningú publica fotos de la gent de la UCE que es va manifestar amb Pasta Ya a Donosti?
Les sectes no serien possibles sense la sumissió i la ignorancia d'els altres.
¡Denuncieu, collons...i menys queixar-s'en !
Re: UCE: la
17 des 2003
que fàcil denunciar a la policia! anirem a queixar-nos al Cesid! Tot s´arregla denunciant la UCE als cossos repressius!
Re: Mirar el foro de ermua
17 des 2003
En el forro de ermua ya se habla con veneración de la secta UCE.Entrar flipareis
Re: UCE: la
18 des 2003
El que he explicat adalt va passar l'any 81...en el seu moment ho vaig denunciar a diferents partits polítics i ho vaig escriure i es va publicar en una revista (d'aqeulles que no llegueix ningú...no existia ni indiymedia, ni el fax, ni els mòbils...).

Lo de "babau"..mireu en aqeulla època..la de la campanya contra l'OTAN la UCE era molt activa i senzillament et conviden a xerrades..etc..jo no volia ser de la UCE epr la seva E d'Espanya..pero m'agradava molt la campanya que duien contra l'OTAN...en fi m'ha sorprès aquest debat sobre la UCE i he explicat que em va passar..coneixia un parell que també els hi va passar..però la majoria de gent no ho explica pk "la gent tant inteligent no els anomeni babaus".
Jo segueixo militant...ja militava abans i ho vaig seguir fent.
Anar a un advocat no serveix de res, un perque el que he explicat ja ha prescrit i un altre perque crec que hauria de ser un tribunal de partits obrers el que els jutjés (que es el que vaig voler aleshores...però a ningú no va interessar-li..millor dit quasi bé ningú) i no un tribunal burgués on segur tindrien les de guanyar.
El que us he explicat es totalmetn cert (en fi i multitud de etalls que naturalment no he escrit) i encara guardo les cartes que vaig escriure aleshores, incloses a la mateixa UCE....amb tot això, com es lògic, he anat seguint -de tant en tant- la seva evolució....sempre m'havia preguntat d'on treien els diners per mantenir els seu aparell i quasi regalar la prensa...ja ho sabeu...de fer campanya a favor de Mayor Oreja "en nom de la revolució"...com algu deia..deu ser la joseantoniana.

Salut i revolució!!!
Re: UCE: la
18 des 2003
Naturalment no milito a la UCE..
Re: UCE: la
18 des 2003
Gràcies per l'explicació, suposava que et referies a una època molt més recent, ja dins del segle XXI. De fa tants ants enrera conec molt poc de l'UCE, havia llegit algun diari i tot i que no m'havien agradat gens (idolatraven a Felipe González com "gran lider socialista anti-OTAN") no hi vaig trobar les aberracions actuals.

Queda clar que l'aplicació de l'adjectiu "babau" al teu cas era inadequada.

Però si que animo als ex-UCE amb experiències més recents, amb testimonis encara localitzables, amb proves o amb el que tinguin a ma de denunciar a aquesta secta per a enviar els seus dirigents a la "cárcel del estado burgués" o al manicomi, segons s'escaigui.
Re: UCE: la
18 des 2003
Els de la U.C.E. diuen que en l'Albert Boadella és un dels seus simpatitzants o col.laboradors. No m'estranyaria gens, tenint en compte que quan parla sobre el fet nacional acostuma a dir unes parides bestials, amb molta mala baba.

Algú ho pot confirmar ?

Potser sigui una exageració dels de la UCE, però tinc constància per gent que ha anat a reunions de les seves, que alguns intel.lectuals els presten atenció, com un director teatral que es diu Mario Gas (o algo així, no sé gaire de teatre).
Re: UCE: la
18 des 2003
També el Juan Diego Botto (el de Silencio roto) deia abans que era militant de la UCE... però també el Travolta és de la iglesia de la cienciologia i altres "famosetes" pertanyen a sectes variopintes... tothom és susceptible de caure en una secta. Pero aquests de la UCE també agafen a qui lis convé i diuen que és simpatitzant de la UCE... com quan diuen que li fan una entrevista en exclusiva al Chomsky i es queden tan amples... Una de les característiques principals dels liders de sectes com aquestes es que son uns psicòpates i uns paranoics i que comfonen la realitat amb la seva realitat de malalts mentals.
Re: UCE: la
19 des 2003
No vale la pena entrar en discusiones políticas o pseudopolíticas con la gente de la UCE pq tienen el guión bien aprendido y es un diálogo de sordos. Lo verdaderamente necesario es denunciar su condición de secta destructiva y sus métodos criminales para mantener al personal en su poder una vez han sido captados con el rollo político y una vez que les han sorbido el cerebro.

Igual que no me pondria a discutir con Carlos Jesus sobre si Cristofé vive en Raticulin no me pondré a discutir de política con estos payasos porque la política es su EXCUSA, su cebo, para captar a sus víctimas.

No es un partido político, ni siquiera uno rancio, fascista, españolista... eso solo es su propaganda. Es una puta secta de pirados que se aprovecha de gente joven sobretodo y que les destroza la vida.

Mucho cuidado con ellos.
Sindicato Sindicat