Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: @rtivisme : especulació i okupació
Fa breus minuts una vintena de persones entren a l'Ajuntament de Barcelona i llencen vísceres mentre es despullen
16 des 2003
A les 15:05h de la tarda, una vintena de persones han protagonitzat una acció de rebuig a la connivència amb l'especulació urbanística que es manté des de l'Ajuntament de Barcelona.
Per la porta principal del consistori hi han accedit a l'interior de l'edifici entre cops i empentes amb els agents de la policia municipal, un cop a dins s'han despullat i s'han llançat sang sobre el cos, mentre repartien vísceres, fetges, cervells i sang per tot el hall. Els mossos d'esquadra de la Generalitat han abandonat l'edifici i han creuat la plaça per ajudar els seus "col·legues" de la guàrdia urbana. Durant l'acció s'ha desplegat una pancarta on es deia: L'Hamsa i l'Ateneu de Cornellà són i seran espais alliberats. L'especulació ens deixa en pilotes. Els i les participants de l'acció han abandonat la plaça Sant Jaume sense ser detinguts.

Demà dia 17 al matí a les 9 hores s'ha convocat una concentració davant de l'Ateneu de Cornellà, al carrer Barcelona 23. Dissabte dia 20 a les 18h una manifestació a la plaça de Sants en defensa de l'Hamsa.
Mira també:
http://www.sindominio.net/okupesbcn

Comentaris

Re: Fa breus minuts una vintena de persones entren a l'Ajuntament de Barcelona i llencen vísceres mentre es despullen
16 des 2003
a ver si somos mas los que nos movemos, son de los pocos espacios que nos quedan, quieren acabar con todo.
Sindicato Sindicat