Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: antifeixisme
ERC BOTIFLERS,INDEPENDENCIA
15 des 2003
ERC HA TRAIT ALS SEUS ELECTORS QUE VOLIEN UN GOBERN PER AVANÇAR CAP A LA SOBIRANIA I NO QUE CLAUDIQUESIN AMB EL PSOE DELS BONOS I RODRIGUEZ IBARRA
NO ALS MONTILLES,CORBACHOS I RESTA DE CAPITANS ESPANYOLISTES!

Comentaris

ERC botiflers !
15 des 2003
ERC botiflers, d'acord (plenament).
Però CyU mooooooooolt pitjors, o no, company/a ?
CyU botiflers, regionalistes i profundament conservadors. O no ?
INDEPENDENTISTES S?, PERÒ NO INFANTILS
15 des 2003
He votat a ERC i no em sento ni mica traït. Crec que "Clandestina" no ha entès res.

Em fan gràcia tots aquests pseudo-independentistes de pandereta, perdó, d'esclops i barretina, que es dediquen a penjar senyeres gegants a Montserrat en protesta pel pacte de govern com si fossin un Trillo qualsevol, amb el seu banderazo madrilenyo. Volen entrar al Guinnes ?. Una estranya combinació de joventuts convergents i "comunistes radicals independentistes" ... (un moment, que em tronxo de tant riure).

Preneu nota del que ens recorda el setmanari "El Triangle" :

Declaracions d'Artur Mas :

-16 de juny del 2000

"No ens correspon a nosaltres recompondre el diàleg entre el PNB i el govern central(...)Estella ha fracassat"

(Perqué li diu Estella a Lizarra ?. O és que li agradaria que els bascos diguessin Lérida, Pica Mojones o La Torre de Clara Arriba, per exemple?
No és un nacionalista, aixó segur.)

- 23.11.2000

"Seria democràtic que el PNB perdi les eleccions i que hi hagi un lehendakari del PP o del PSOE".

Continúa recriminant a Anasagasti no haver aplaudit el discurs del Borbó commemorant el 25 aniversari del seu regnat : "Jo hagués aplaudit".

"En les condicions actuals, jo no firmaria la Declaració de Barcelona" (entre CiU, BNG, PNB).

- Declaracions de Xavier Trias, 03.02.2000 :

"El concert basc és tremendament insolidari i és una situació molt greu que es dóna al país"

(el país, el seu país, es refereix a l'estat espanyol, of course. El seu nacionalisme és d'època electoral, per enredar ties maries).

- Jordi Pujol, 12-09-2002 :

(Després que Pasqual Maragall li demanés de fer de mitjancer entre Madrid i Gasteiz) :

"No, i no hi ha res més a dir".

El mateix personatget clerical i bancari, mateixa data :

"La realitat de Catalunya és diferent de la del País Basc i Galícia (...). CiU ja ha deixat clar que no jugarà a cap plantejament de fer un front comú".

Insolidaris, apunyalen per l'esquena el poble basc per arrancar al PP quatre misèries no per Catalunya, sino per les seves butxaques. Quina paciència tenen els bascos, collons !. A aquesta gentussa de CiU jo els hauria engegat a ...fa molt i molt temps.

Hi ha una gran diferència entre que un del PPSOE presideixi Euskadi i que Maragall presideixi Catalunya. A Euskadi, els del PSOE venen dels basquisme moderat (reclamaven el seu dia el dret a l'autodeterminació i que Nafarroa era Euskadi) i van cap a l'espanyolisme falangista en estat pur. A Catalunya el PSC està sortint els darrers anys de l'espanyolisme loapitzador i sense haver-lo abandonat completament està entrant en una dinàmica cada cop més catalana : reforma de l'estatut, financiació, etc. El pacte de govern pot ajudar-lo a acabar-ne de sortir d'una vegada. Però en Mas no admet un socialista català a la Generalitat i sí en canvi un del PPSOE com a lehendakari. CiU = Farsants.

I amb aquests desgraciats de CiU volies pactar, Clandestina ?. Perqué no hi han més pactes possibles, o amb CiU o amb PSC/ICV. Al menys al Planeta Terra, sector Catalunya, any 2003.

A veure si madureu politicament d'una vegada.

Un independentista.
Re: ERC BOTIFLERS,INDEPENDENCIA
15 des 2003
qe us pensabeu qe faria ERC?¿ pacta amb CiU!!
jaja. Aqets d'ERC han pactat amb la pitjor opció(crec jo)ja qe el PSC depen absolutament per tot dels seus superiors del PSOE!!
"mejor mal conocido que bueno por conocer
Re: ERC BOTIFLERS,INDEPENDENCIA
15 des 2003
A mi em sembla que encara no heu entes que son polítics. Ja ho deien els anarquistes "no voteu, abstenció activa". Jo no vaig votar, no m'han traicionat ara, ho porten fent sempre.
Fora polítics, no fan més que llàstima, ens han venut a tots.
Salut!
Re: ERC BOTIFLERS,INDEPENDENCIA
15 des 2003
No oblides que ara per ara la majoria vota!!!
I vota el que vota ens agradi o no!!!

El nou govern?? ja veurem!! confiança cega cap ni una!!
Com deia la meva àvia "...por sus obras los conoceréis!!! i no anava desencertada

PD: M'alegro que ja no governi CiU, ni la derechona españolista en Catalunya (PP), si es que no són ambdues forces els mateixos!!!
mecagundeu!
15 des 2003
El nacionalisme és el càncer de la classe obrera!
Ara voleu que ens empasem el "cuento" dels polítics d'esquerres!
Cap polític està a favor de les treballadores!
Ni borbons, ni pujols, ni carods!
Visca la lluita de la clase obrea... fora polítics manipuladors... visca l'anarquía!
INDEPENDENTISTES S?, PERÒ NO INFANTILS
15 des 2003
Com criden ara d'indignació alguns independentistes... quan CIU li va dir a ERC les eleccions pasades "ara no toca" us estava bé oi?
És veritat... els del PP són més nacionalistes que els d'ERC. Realment teniu una gran visió global no m'havia adonat d'aquest detall.

I als que no voteu, gràcies per fer-nos disfrutar d'aquest govern PPro tan entranyable. No m'agraden però prefereixo que si he d'aguantar la bota d'algún polític almenys poder escullir si portarà claus o no.
qui volgues els capullos de CIU al poder que hagues votat CIU...
15 des 2003
o algu ha votat erc pq gobernes CIU?? em sembla que no es tant complicat entendre com funciona un sistema de vots.....no?
Si tu vols que guanyi A votes A si vols que guanyi B votes B....sembla que catalunya està ple de gent que aixo no ho ha entes i aquests dies surten demanant explicacions per a tot arreu...
Re: ERC BOTIFLERS,INDEPENDENCIA
15 des 2003
Ara surts amb aixó ?. Resulta que "el càncer de la classe obrera" sempre es treu a colació quan les nacions oprimides fan reivindicacions, avenços, denúncies, lluiten ... Però no surt mai als titulars mentre aquestes mateixes nacions estan esclafades pels imperis espanyol, francés, britànic ...I així tenim unes CNT (perqué n'hi ha més d'una) que tracten a Catalunya de "Región" (tinc papers a casa signats per un Comité Regional de la CNT en Cataluña).

Potser un altre càncer de la classe obrera sigui el dogmatisme de certes doctrines que prometen paradisos futurs, però que sempre s'aparten a l'hora de la lluita per no embrutar-se les mans, i es reclouen en petites sectes puríssimes sense cap incidència social.

D'altra banda, contraposar la lluita nacional a la lluita obrera és ben absurd. Mira si no Bolivia, al darrera de l'aixecament popular hi havia alhora una qüestió (o vàries) nacional i una de classe.

Aixó per no dir que rebutjar ara i aquí la lluita política per centrar-se en la lluita obrera ens deixaria en l'indigència : o és que n'hi ha gaire de lluita obrera, avui en dia ???.

Els treballadors -m'incloc perqué ho soc, així com sindicalista- estem actualment en una posició de debilitat davant el capital, per tot un seguit de qüestions -bàsicament la famosa globalització-. Si el patró ja no té interès en explotar-te perqué disposa de treballadors tant ben preparats com tú en un altre país i molt més barats, és obvi que la lluita obrera patirà retrocessos.

Potser si ho pensem bé ens és necessari un suport, per més crític que sigui, a la lluita politica, inclosa la parlamentària; i combinar-la sempre que sigui possible amb la movilització al carrer.
Todo por la pasta
15 des 2003
i per les lleis dels diners
Re: ERC BOTIFLERS,INDEPENDENCIA
15 des 2003
Aburrit de tot em teniu.

Aquests polítics faran el que digui la patronal i prou. Especular o discutir sobre pedigrís d'uns o altres és perdre el temps.
Re: ERC BOTIFLERS,INDEPENDENCIA
15 des 2003
La CNT actual practica un lerrouxisme descarat, això està clar, és una llàstima, doncs la CNT té un orígen català i catalanista, el meu avi, per exemple, estava sindicat a la CNT i votava a ERC, que en aquells temps tenien bastanta més dignitat que ara, i com el meu avi n´hi havia molts i moltes a Catalunya, i ara els quatre podrits ke s´han apoderat de la CNT a Catalunya van predicant un anticatalanisme visceral ke ni el mateix PP s´atrebeix a predicar (a Euskadi fan algo semblant) per la seva informació, a més a més, els diré ke als anys 30, orígen de la CNT, akesta no feia campanya per l´abstenció, i ke a casa nostra la gran majoria de les bases de la CNT votaven a l´ERC de Macià, sense el seu suport electoral, akest no hagués sigut mai president, doncs la CNT era pràcticament el sindicat únic de Catalunya, i era una cosa quelcom de diferent del ke és ara i del ke reivindiken ke era els kuatre penjats ke hi ha actualment a la CNT, perkè per sort nostra no són més de kuatre, jo em declaro, com el meu avi, llibertari català i separatista, i estic en profund desacord amb la punyetera o punyeteres Cnt´s ke hi ha ara, Prou espanyolisme camuflat!!
Re: ERC BOTIFLERS,INDEPENDENCIA
15 des 2003
Se pueden decir muchas cosas, pero a mí sólo se me ocurre una suficiente, por sí sola, para hacerme sonreir de alivio: han hecho falta 23 años, ha tenido que venir precisamente un independentista, para que alguien dijera que pese a hablar castellano y no ser hijo ni nieto ni biznieto de catalanes soy tan catalán como el que más y estoy llamado, como cualquiera, a participar como protagonista en este proyecto.

Los que se han ido al guano son lo que se han pasado un cuarto de siglo (y lo que arrastraban de antes)llamándome charnego.

Pues bien: seguiré hablando castellano, que es mi lengua materna, pero nadie pondrá más ilusión ni más empeño que yo en esta Catalunya prometedora que ahora se adivina.
Re: ERC BOTIFLERS,INDEPENDENCIA
15 des 2003
la CNT practica el mismo lerruxismo que practicaba cuando recogia las armas de las que otros, republicanos y catalanistas, a la carrera y despues de no haber conseguido embaucarla, se desprendian cuando empezaron a sonar los tiros...

La CNT practica el mismo lerruxismo del que hizo gala en julio del 36 y el mismo que movia a los internacionalistas en las revueltas de los cantones...

los convergentes catalanistas y republicanos, ahora agraciados, sorpresivamente, sin arte ni parte, por el voto de castigo a los otros, son recicladores del descontento para mayor gloria de las intituciones tardoburguesas al servicio de la oligarquia rancia y desfasada, al servicio del tardomoderneo maragall and forums, son lo mismo que han venido siendo...
no sole eres charnego
15 des 2003
eres un provocador tan chivato como el maragall
no sole eres charnego
15 des 2003
eres un provocador tan chivato como el maragall
Re: ERC BOTIFLERS,INDEPENDENCIA
15 des 2003
la CNT practica el mismo lerruxismo que practicaba cuando recogia las armas de las que otros, republicanos y catalanistas, a la carrera y despues de no haber conseguido embaucarla, se desprendian cuando empezaron a sonar los tiros...

La CNT practica el mismo lerruxismo del que hizo gala en julio del 36 y el mismo que movia a los internacionalistas en las revueltas de los cantones...

los convergentes catalanistas y republicanos, ahora agraciados, sorpresivamente, sin arte ni parte, por el voto de castigo a los otros, son recicladores del descontento para mayor gloria de las intituciones tardoburguesas al servicio de la oligarquia rancia y desfasada, al servicio del tardomoderneo maragall and forums, son lo mismo que han venido siendo...
Re: ERC BOTIFLERS,INDEPENDENCIA
15 des 2003
la CNT practica el mismo lerruxismo que practicaba cuando recogia las armas de las que otros, republicanos y catalanistas, a la carrera y despues de no haber conseguido embaucarla, se desprendian cuando empezaron a sonar los tiros...

La CNT practica el mismo lerruxismo del que hizo gala en julio del 36 y el mismo que movia a los internacionalistas en las revueltas de los cantones...

los convergentes catalanistas y republicanos, ahora agraciados, sorpresivamente, sin arte ni parte, por el voto de castigo a los otros, son recicladores del descontento para mayor gloria de las intituciones tardoburguesas al servicio de la oligarquia rancia y desfasada, al servicio del tardomoderneo maragall and forums, son lo mismo que han venido siendo...
como estan los chusqueros...
15 des 2003
kiku situa a la CNT, creada en los años treinta, como sindicato correa de los republicanos de macia y el espachin republicano se vanagloria euforico de su renovado orgullo por hablar español

OSAMA OS AMA

(y sabe que todos llevais a vuestros niños a colegios del opus)

je je je
Re: ERC BOTIFLERS,INDEPENDENCIA
15 des 2003
otro perro pero el mismo collar!!!
la voz de su amo!!
¿rstan contra el capitalismo?
NO.......... pues son lo mismo!!!!
PREGUNTITAS
15 des 2003
1- estan "nuestros" servicios secretos, educados y entrenados en la prepotencia del servicio al que reparte el turron (por aquello de que les toque una buena parte), preparados para afrontar una situacion de guerra sin cuartel en su retaguardia?

2- "nuestros" ejercitos pacificadores, que ahora tienen entretenidos a los "terroristas" en otro lado, seran capaces de impedir que la guerra de guerrillas que enfrentan pase a la siguiente fase: atacar la retaguardia del enemigo?

3- nosotros, si esto sucede, a quien le pediremos cuentas?
PREGUNTITAS
15 des 2003
1- estan "nuestros" servicios secretos, educados y entrenados en la prepotencia del servicio al que reparte el turron (por aquello de que les toque una buena parte), preparados para afrontar una situacion de guerra sin cuartel en su retaguardia?

2- "nuestros" ejercitos pacificadores, que ahora tienen entretenidos a los "terroristas" en otro lado, seran capaces de impedir que la guerra de guerrillas que enfrentan pase a la siguiente fase: atacar la retaguardia del enemigo?

3- nosotros, si esto sucede, a quien le pediremos cuentas?
Re: ERC BOTIFLERS,INDEPENDENCIA
16 des 2003
Em rellisken completament les bestieses ke escriuen akí gent dominada per la ideologia més reaccionària ke mai ha existit pel seu col.lonialisme i imperialisme, l´ecs-panyolisme, Kanya a l´eskerra lerrouxista!!! Visca la Terra!!!
Nou casal independentista i popular!
09 jun 2005
Salut companyes i companys! Volem informar-vos de l'obertura de la pàgina web del Casal Independentista i Popular "La República", de La Garriga (Vallès Oriental). Allí podreu trobar informació sobre la nostra organització, un fòrum on expressar les vostres opinions i una gran biblioteca virtual d'on podreu descarregar-vos interessants textos revolucionaris.
Ens veiem a la xarxa i al carrer!!

http://www.llibertat.com/larepublica
Sindicat Terrassa