Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Calendari
«Juliol»
Dll Dm Dc Dj Dv Ds Dg
          01 02
03 04 05 06 07 08 09
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

No hi ha accions per a avui

afegeix una acció


Media Centers
This site
made manifest by
dadaIMC software

Envia per correu-e aquest* Article
Notícies :: corrupció i poder
accidents de trànsit, la riota dels polítics
14 des 2003
L'associació www.stopaccidentes.org denuncia l'elevat índex d'accidents de trànsit, i lluita per pressionar a polítics i implicats perquè acceptin les seves responsabilitats.
logostop.jpg
Llegeix això: Any 2000 (Espanya): Morts oficials: 6.025; Morts segons les Asseguradores: 9.400.
Cada dia: 17/20 persones moren, 350 en queden ferides, 50 en estat vegetatiu i 3 en cadira de rodes. Per si no ho has llegit bé, t'ho recordo: cada dia.

Els accidents de trànsit són la primera causa de mort entre adolescents i adults joves.

I tu, què hi pots fer? Pots restar indiferent i pensar que qualsevol dia et pot passar a tu o a la teva xicota però que segur que això no us passarà mai...Però també pots solidaritzar-te amb les víctimes d'accidents de trànsit i, de passada, entrar a www.stopaccidentes.org i començaràs a descubrir l'autèntica realitat del què s'amaga rere els accidents de trànsit, i les actituds surrealistes i immorals per part de jutges, policies, agents de trànsit, etc.

Des d'www.stopaccidentes.org treballem, d'uns anys ençà, per fer pressió a la societat, tan civil com política, per aturar aquestes xifres anuals pròpies d'una autèntica massacre i davant la qual el govern fa la vista grossa. Cada any, milers de famílies queden trencades per culpa dels accidents de trànsit causats, sovint, per errors de senyalització, pavimentació i/o il·luminació de la via de circulació, entre d'altres caues.Doncs diguem no! Ja en tenim prou!

Entra a www.stopaccidentes.org, i descobreix-ho tu mateix. Si has tingut algun accident o si coneixes algú que n'ha patit, contacta amb www.stopaccidentes i et trobaràs amb persones que també han patit el que tu estàs patint. Adheriu-vos-hi, perquè plegats podrem canviar moltes lleis i actituds del govern i, el més important, aconseguir potser que els accidents minvin cada cop més.

www.stopaccidentes.org
Albert Ubach (Col·laborador Barcelona/Vallès Occidental).
Mira també:
http://www.stopaccidentes.org

Ja no es poden afegir comentaris en aquest article.
Ya no se pueden añadir comentarios a este artículo.
Comments can not be added to this article any more