Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: especulació i okupació
Suspés el desallotjament de la kasa de la Muntanya
12 des 2003
SUSPÉS EL DESALLOTJAMENT DE LA KASA DE LA MUNTANYA!

Després de més de 2 mesos des de que el jutjat de Primera Instància nª6 de barcelona decretés la suspensió temporal de l'ordre de desallotjament per la Kasa de la Muntanya (dictada pel dia 2 d'octubre) en espera de la ressolució del recursos presentats, finalment avui 12 de desembre ha arribat la ressolució.
En aquesta, la jutgesa decreta la suspensió de l'execució de l'ordre de desallotjament en espera a que es resolgui el Procediment Civil Ordinari presentat per la Kasa de la Muntanya contra l'Estat, el qual hauria de resoldre de qui és la propietat. Aquest procediment es troba actualment al jutjat de Primera Instància nº44 de barcelona el qual ha assenyalat data de judici pel 23 de febrer del 2004.

Des de la Kasa de la Muntanya volem agraïr el suport rebut durant aquests mesos d'amenaça de desallotjament. Continuarem denunciant aquest i tots els desallotjaments d'espais okupats, especialment ara que es troben en perill l'Hamsa i l'Ateneu de Korneyà. També volem denunciar molt especialment el desallotjament del Centre Social Les Naus que ha tingut lloc aquesta setmana.

RESISTIM LES KASES OKUPADES!
ATUREM ELS DESALLOTJAMENTS!


KASA DE LA MUNTANYA
Av/Santuari Sant Josep de la Muntanya, 33
08024 Barcelona
www.nodo50.org/kasadelamuntanya
km ARROBA nodo50.org
Mira també:
http://www.nodo50.org/kasadelamuntanya
http://www.sindominio.net/quinzenaokupacio

Comentaris

Re: Suspés el desallotjament de la kasa de la Muntanya
12 des 2003
Una gran notícia companys, ens veiem dissabte a Cornellà a veure si podem aturar aquest també. Sense oblidar les naus, l'economat, miles de viviendas, i tantes i tantes altres, i pensant en els que continuem resistint.

L'única lluita que es perd és la que s'abandona.
Sindicat