Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: educació i societat
La Distri Comú estrena web(La Plana)
11 des 2003
Distri Comú a la xarxa:
http://districomu.homelinux.net
Estimats amics, amigues, companyes, companys i camarades,

Us escrivim des de Comú per comunicar-vos que ja tenim funcionant la
web de la distri. L'adreça és la seguent, apunteu:

http://districomu.homelinux.net

Encara queden per pulir algunes coses, fer algunes petites correccions, afegir més informació, traduccions, etc. De moment la part més completa és la que està en català. Us convidem a visitar-la i a aprofitar-la.

Des de Comú, La Plana, continuem endavant.

[*COMÚ és un projecte de distribució, edició i contrainformació que ve funcionant des de l'any 1993 a Castelló de La Plana. La finalitat del col·lectiu és servir de port de distribució del material editat per altres col·lectius, editorials, distris, segells i organitzacions que queden al marge de plantejaments mercantilistes i que ho fan des d'una òptica autònoma, antiautoriataria i no sexista.

La distri treballa per mantenir un espai estable de suport a col·lectius transformadors de base. Creiem en la importància del treball i la responsabilitat local amb un esguard enfocat globalment.

Des de Comú treballem també en l'edició de material escrit i musical des d'un plantejament explícitament compromés, invertint i prioritzant esforços amb col·lectius propers.

Si et passes pel nostre local o visites el nostre catàleg, trobaràs llibres, música, revistes i altres materials que transmeten opcions socials i/o culturals al marge de les hegemòniques.
Colera camping CNT