Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: especulació i okupació
URGENT: Desallotjament i enderroc de l'Economat Okupat
10 des 2003
En aquests moments un nombrós grup d'antiavalots estan desallotjant l'Economat Okupat al carrer Rec Comtal. Una excavadora i diversos camions enderroquen l'edifici i un altre de colindant.
Una vintena de persones eren a l'interior de l'edifici, situat al carrer Rec Comtal número 19 quan ha arribat la policia. Diverses han estat arraconades a l'interior per part d'antiavalots de la guàrdia urbana de Barcelona, amb cops i amenaces. L'edifici que és propietat de la immobiliària Núñez i Navarro ha estat desallotjada per l'ajuntament sense que es mostrés cap ordre judicial. Una actuació absolutament fora de la llei, tant per la forma com per el fons. Tenen obligació de mostrar una ordre de desallotjament, i a més no poden executar els desallotjaments que no són de propietat municipal per la via administrativa tal i com sembla que ha succeït.
Mira també:
http://www.sindominio.net/okupesbcn

Comentaris

Re: URGENT: Desallotjament i enderroc de l'Economat Okupat
10 des 2003
no tinc ni idea de quina administració "pública" és la responsable d´això. Però al.lucino ja que no entenc que passa a Barcelona aquests dies amb tant desallotjament. Que diran els partits que governen aquesta ciutat?
Re: URGENT: Desallotjament i enderroc de l'Economat Okupat
10 des 2003
Doncs que s'apropa el ferum de la gent guapa que es netejarà la consciència parlant de que bons són i que hipersolidaris, i s'han de treure del mig i netejar aspectes poc estètics o gent que els hi plantegi a la cara les seves contradiccions.

A més, ara ve nadal i és millor enllestir abans la feina per menjar-se tranquils els torrons i sense càrrecs de consciència.
Re: URGENT: Desallotjament i enderroc de l'Economat Okupat
10 des 2003
Ah, per cert, els partits que governen aquesta ciutat són els encarregats de desallotjar, no ens oblidem. L'ajuntament i delegació de govern són dues cares de la mateixa moneda, a la vila que sigui.
Re: URGENT: Desallotjament i enderroc de l'Economat Okupat
10 des 2003
mando esto a la una del mediodia: a esta hora continuan demoliendo el Economato, un espacio que estaba vacio desde hace unos años cuando lo desalojaron por penúltima vez. Cara de asombro de vecinos y transeuntes: unas 10 furgonetas y 3 patrullas de la guardia urbana cortan el paso en Calle Sant Pere més baix con Lluís Companys (Arco de Triunfo). También policia secreta.
A esta hora, los empleados han puesto una grua y están tirando al suelo el economato,pero aún les queda. Paisaje de destucción.
Con este ayuntamiento, la especulación campa a sus anchas en Ciutat Vella. Clos dimisión!
Re: URGENT: Desallotjament i enderroc de l'Economat Okupat
10 des 2003
Recordais que pasaba cuando de pequeñ@s metiais un palo en un hormiguero y lo destrozabais ( si, lo sé, no estaba bien ) ?

Las hormigas tomaban la calle, enfadadas por lo que había pasado y se hacían notar más que si les hubierais dejado seguir haciendo su vida normal.
Sindicato Sindicat