Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: pobles i cultures vs poder i estats
BENIARRÉS INAUGURA EL SEU CASAL INDEPENDENTISTA.
10 des 2003
El passat diumenge 7 de desembre, l'assemblea d'endavant a les Comarques Centrals (Vall d'Albaida, El Comtat, l'Alcoià, La Costera), va presentar públicament el seu nou centre social, amb una gran festa que va reunir a un important nombre de joves, tant de Beniarrés com de les comarques veines.
D'aquesta manera, segons els membres de l'assemblea,
... “ la inauguració del nou Ateneu popular Arrels, és una clara aposta de la nostra assemblea per continuar treballant pel poble, amb el clar objectiu de portar a terme activitats de tota mena, i aconseguir ocupar un espai, que pel moment està en procés de formació i consolidació “ ....

...� De la mateixa manera, volem donar les gràcies tant a tota la gent que ens va ajudar en la possada en marxa del projecte, com de tots aquells que treballaren desinteressadament amb nosaltres. Sobretot als grups, Skamot, Odi i Prisioner of War, que actuaren desinteresadament, i pel simple fet d'ajudar-nos “...

Així, la vesprada del diumenge va comptar amb un sopar popular, una xicoteta xerrada presentació del col·lectiu, com ja finalment del concert de rock.
Ja finalment, des d'endavanr es manifesta que l'Ateneu Popular serà no sols el lloc d'encontre de l'assemblea, si més no, se li donarà un contingut cultural.
Sindicato Sindicat