Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: immigració
Festa Llibertària, 13 desembre, El Morell (Tarragonès)
09 des 2003
Concert organitzat per la CGT, amb les actuacions de 08001, Muchachito Bombo Infierno i THC Reggae Soundsystem.
Festa Llibertària (d'hivern)
Dissabte 13 desembre, 11 nit
Centre Socio-Cultural, El Morell (Tarragonès)

Concert amb:

08001
(reggae, dub, rai, flamenco, electrónica, Barcelona)

Muchachito Bombo Infierno
(Rumba Funky, Barcelona)

THC Reggae Soundsystem
(Tarragona)

Entrada anticipada: 8 euros
Punts de venda:
Reus: Bar Campus (Sant Llorenç 11), Taverna Carrasclet (Sant Elies 10)
Tarragona: Shiva Music (Cos del Bou 15), CGT (Rambla Nova 97-99)
El Morell: Centre Socio-Cultural-Servei de Joventut

Entrada taquilla: 10 euros

Organitza: Secretaries d'Acció Social de les Federacions Comarcals del Baix Camp-Priorat i Tarragonès de la Confederació General del Treball (CGT)

Col.laboren: Associació Cultural Reggus, La Fábrica de Colores, Regidoria de Joventut d'El Morell




Després que per diversos motius durant la primavera d'aquest any 2003 no vam poder realitzar la festa llibertària que en els últims anys veniem organitzant cada primavera des de la CGT, ara us oferim aquesta sessió d'hivern, en forma de concert intercultural, amb els grups:


08001

08001és un projecte musical que neix a principis del 2002 en el districte primer de Barcelona, el barri del Raval, de la mà del jove productor Julián Urigoitia i un total de vint-i-tres col·laboradors. "Raval ta Joie" és el nom del primer treball discogràfic, cinquanta minuts repartits en onze temes que conjuguen harmoniosament reggae, dub, rai, flamenco i electrònica amb dosi de trip hop. El resultat és aquest CD produït per Organic Records i distribuït per K Indústria Cultural.

Tot havia començat fa un any i mig en l'estudi d'enregistrament que Julián Urigoitia, DJ i productor de diversos projectes musicals de l'escena barcelonina, havia muntat en un antic magatzem familiar del carrer Sant Gil, en ple cor del Raval barceloní. Amb el mateix nom que dóna nom al primer districte de la ciutat, Urigoitia fa realitat el que fins aleshores només era un somni: iniciar un projecte d'estudi d'enregistrament obert al barri i especialment als seus músics. Un espai físic on trobar, intercanviar, crear, barrejar i aprendre de les diverses cultures, estils i escoles de les quals procedeixen la majoria dels artistes que habiten en el Raval.

És així com els participants en aquest projecte musical intercultural provenen de països com: Argentina, França, Marroc, Catalunya, Guinea Bissau, Argelia, Guinea Conakry,... Molts d'ells han participat en altres grups com Color Humano, Sargento García, Ojos de Brujo, Manu Chao,...

Així és com a principis del 2002 el local del carrer Sant Gil es converteix en l'estudi 08001, un centre de peregrinació pel qual al llarg de cinc mesos van a passar més d'una vintena de músics que de forma espontània i desinteressada van construint dia després de dia el que primer va ser una maqueta i finalment surt al carrer com "Raval ta Joie".

La presentació oficial del projecte va tenir lloc al juny del 2002 durant la novena edició del Festival Internacional de Músiques Avançades i Art Multimèdia de Barcelona (Sónar) sota la fórmula d'un sound system en el qual part dels col·laboradors de "Raval ta Joie" van participar en el nou escenari SonarDome que l'organització va instal·lar en la Plaça dels Àngels, enfront del MACBA. Mesos després el projecte començaria a definir el seu directe amb l'actuació que al novembre del 2002 va tenir lloc a la sala La Paloma dintre del cicle Sons del Barri. El concert que van realitzar en el BAM 2003 dins les festes de la Mercè de Barcelona, el passat 22 de setembre, va suposar una bona mostra de la consolidació del seu directe. Ara una petita gira els porta a diverses poblacions de Catalunya.

08001, rai combinat amb guitarreig a l'estil Robert Fripp i baix estil Flea; electrònica combianada amb violí o violoncel estil segle XXI; producció estil Massive Attack combinada amb tocs de la India, Rachid Taha, flamenco,...; soul-raï versus trip-hop; essències jamaicanes i tocs afro; 08001 música global feta en diversos idiomes a Barcelona.

Més Info: www.08001.com


Muchachito Bombo Infierno
El sò d'aquesta banda de Barcelona es caracteritza per un swing acústic i rumbero, on unes lletres còmiques prenen protagonisme. Es tracta d'un espectacle divertit que juga amb la participació del públic.
La formació de Muchachito & Bombo Infierno consta de:
* Muchachito: Guitarra, bombo i veu
* Lere: Contrabaix
* El Patillas: Caixa i percussió
* Hector bellino: Trompeta
Muchachito sorgeix el 1993 dins de la coneguda formació Trimelón de Naranjus, que durant més de set anys va recòrrer tota la geografia catalana i espanyola, així com diversos països europeus, participant a importants festivals.


THC Reggae Soundsystem
Animadors de l'escena reggae a les nostres comarques, aquest soundsystem ens porta les essències jamaicanes que es couen a les comarques tarragonines.

Comentaris

Re: Festa Llibertària, 13 desembre, El Morell (Tarragonès)
10 des 2003
CGT? Mossos d'esquadra? funcionaris de presons? Llibertaris?
Re: Festa Llibertària, 13 desembre, El Morell (Tarragonès)
10 des 2003
Eduard, tu i tots els que aneu penjant comentaris similars i repetint tòpics com un lloro, a més de ser com un disc ratllat i ranci, no sabeu ni tan sols de què parleu...

Salut.
Sindicat Terrassa