Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: corrupció i poder : especulació i okupació
sobre ERC, el payaso Rovira y los desalojos
09 des 2003
Dais pena, patéticos, vais de liberales y demostrais lo que sois: VENDIDOS

y a estos son los que les escribíais cartas diciendo que iban a dar el cambio radical de gobierno?

Hoy deaslojan las naus, y encima sube al poder el asqueroso del maragall (inventor del FORUM2004), patéticos.

No vais a ganar, estais haciendo que los okupas se queden sin casa, y no veis el peligro que eso entraña. Vamos a por vosotros

Unas palabras al rovira: Por mucho que lo intentes sólo te pareces a Groucho Marx en el físico, puesto que en la inteligencia no le lelgas a la suela de los zapatos.

Seguir votándo a esos capullos, pero no vengais diciendo que luego os engañaron, no me lo creo.

Maragall, Rovira: Que sepais que a nosotras no nos habeis engañado, sabemos quienes sois desde el principio y lo del forum OS LO VAMOS A REVENTAR.

No os gustan los okupas, pues a partir de ahora nos vemos en las calles.

Ahora que decis acerca del nacionalismo de izquierdas? Todavía nos vendreis con el cuento, patéticos...


chema

que se vayan todos

Comentaris

Re: sobre ERC, el payaso Rovira y los desalojos
09 des 2003
an firmado el incio de la batalla campal, ipocritas contra afectados! al abordajeeeee
Re: sobre ERC, el payaso Rovira y los desalojos
09 des 2003
Queda clar que Maragall, l'inventor del Forum 2004 S.A. i Carod Rovira, continuaran la guerra contra els centres socials okupats i netejaran aquesta ciutat de dissidències de cara al 2004. Amb aquesta esquerra no cal que pateixi el capital. Els beneficis, l'especulació, la marginació, la precarietat, la por, estan garantides. Felicitats, senyors Maragall, Carod i Saura. S'estrene bé vostès. Aquesta és la diversitat que proclama el vostre forum. La diversitat aixafada, la dissidència silenciada.
Re: sobre ERC, el payaso Rovira y los desalojos
09 des 2003
En el Gobierno Civil no tenemos culpa de nada..., pero , por fabor, no les hagais daño a mis compas de ERC...
Re: sobre ERC, el payaso Rovira y los desalojos
09 des 2003
La culpa de todo la tiene el puto dinero QE QIEREN EMBOLSARSE LAS IMMOBILIARIAS! i como se acaba con el dinero acabando con el S!STEMA CAPITALISTA!!!!
Re: sobre ERC, el payaso Rovira y los desalojos
09 des 2003
No sé a ke venen tantes alarmes, ja sabem ke tan PSC, com ERC com IC són partits reformistes, assimilats pel sistema, l´eskerranisme i l´independentisme d´ERC és de pà sucat amb oli, l´ecologisme i eskerranisme d´IC és patètic, i en el PSC simplement és pot dir ke no hi ha ni una petita part d´eskerranisme i catalanisme, ja ho sabem, el ke ens toca, com sempre, com en 92 i com sempre, repressió pels/les de sempre!!!
Re: sobre ERC, el payaso Rovira y los desalojos
09 des 2003
El desallotjament de Les Naus és absolutament condemnable.

Ara, el nivell politic dels companys okupes és patètic : "capuyos", "payasos", "Groucho Marx", etc. No m'estranya que no hagin pogut connectar mai amb el gruix de la població, en una ciutat on som centenars de milers els que vivim en males condicions, per preu, per qualitat d'habitatge o per les dues coses (jo visc al Raval, i la meva vivenda no és precisament modèlica).

M'atreveixo a opinar que el moviment okupa, tal com està enfocat actualment, si bé pot durar indefinidament, sempre serà una cosa acotada, enquistada, limitada ...un moviment de caràcter predominantment juvenil, d'idees molt radicals, però que no troba la manera (i em sembla que tampoc la busca) d'aliar-se amb la massa de treballadors i del moviment veïnal per lluitar per un objectiu comú. La pròpia ideologia dels "autònoms" no hi ajuda gaire.

Crec que la solució al problema de la vivenda no vindrà pas de l'okupació, aquesta només pot jugar un paper positiu, però en tot cas secundari, dins un moviment més ampli, que englobi demandes sindicals i dels moviments anti-especulació de la ciutat.

(Exemple : si s'aconsegueix movilitzar ampliament al Raval el veïnat contra els plans immobiliaris de l'Ajuntament, una okupació dels solars de l'Illa Robadors o de les Piscines Folch i Torres de caràcter temporal, com a mesura de pressió, seria positiva; ara, l'okupació per l'okupació serà sempre més una sortida individual -una forma legítima de neobarraquisme per a qui no té accés a la vivenda, per no disposar de medis econòmics, que no una veritable eina per a derrotar el sistema.
Re: sobre ERC...Y Q te Esperabas??
09 des 2003
ERC es un partido que acepta el sistema con todo lo que conlleva...en este caso leyes-desalojo.La gente que a votado a ERC ya sabra que sus politicas siempre estaran encuadradas dentro de este sistema.
angelito
09 des 2003
pasate por el proximo gran Puertollano kolega...
Re: sobre ERC, el payaso Rovira y los desalojos
09 des 2003
la diferencia entre els socialdemocrates i els liberalistes es que amb aquests ultims és igual la imatge que donen van a per tot moviment social matan i torturant a qualsevol, en canvi els socialdemocrates poden retractar-se si es fan manifestacions en contra del desallotjament, pq aquets a diferencia dels nazis liberalistes de ciu i pp, creuen en la democracia representativa i per tant creuen que si fan mal a la majoria social poden perdre les portrones.

ara bé l'única solució real és la democracia participativa, i clar per això estem força lluny, però bé millor no tenir els liberalistes de merda no?

l'única alternativa institucional són les cup's

l'única forma de vence és lluitant

hasta la victoria siempre, viva el che visca la revolució
Al que vive en el Raval.
09 des 2003
Lo que no va a hacer el movimiento okupa es abandonar sus ideas libertarias para acercarse a la sociedad, pues en el momento que lo haga se habra convertido en un movimiento social reformista que contribuira a canalizar el espiritu revolucionario para adaptarlo a las exigencias de la democracia parlamentaria capitalista.

Intolerancia a los intolerantes.
Angel, no tens ni idea
09 des 2003
Ho sento Angel, però sota la meva humil opinió, no tens ni idea. Si et creus que tota la penya que està per cases okupades ho fan perquè volen tenir una caseta sense pagar, que són totes joves i que no preten fer política real, des de l'okupació, contra l'especulació de bcn, estàs molt equivocat i de lluny.

Es nota que no has estat mai en un col.lectiu d'un centre social okupat perquè sinó t'adonaries que les teves paraules pixen fora de test.

I respecte a la teva crítica al comentari superior... si vols un llenguatge políticament correcte, hauràs de buscar-lo a la política políticament correcta. Aquella que no diu paraulotes i que sempre somriu amb un somriure "profiden", que no t'insulta però te la clava pel darrera... o fins i tot pel davant (però mai sense predre el somriure i sense dir un "taco", clar)

Crec que dies com avui, que han desallotjat un centre social com les naus, podem insultar, cridar i patalejar tot el que volguem. Els sentiments estan a flor de pell i tu vas i ens dius que la nostra tasca no és "prou madura" i "que som una secta".

Deixa'm acabar sent políticament incorrecte: no tens ni PUTA idea.
Okupes "de capital..."???
09 des 2003
vivenda, oKupació?.... si nois i noies això es un invent que funciona a la citi, si haguereu tingut la "sort" d'haver nascut en un poble tranquil i bonic, fins que arrivà la voràgine especulativa per satisfer les necessitats del "mercat" de segona residència o primera per rics.... de ben segur sabríeu el que costa una vivenda. Ens queda la possibilitat d’ocupar l’Ajuntament o fotre el cap del poble per anar a okupar la ciutat...
Això seria renunciar al dret a viure on em nascut, acabarem sent emigrants a la força.
Espero que el programa de vivenda digna el portin a terme, de moment s’ha de donar el benefici del dubte, de CiU ja se el que en podiem esperar... son aquell que ens han fotut el poble en l’aire i n’han fet calers.
Si algú proposa okupar l’Ajuntament, si, es bona idea, però amb els que som no som prous, haurem de demanar-vos que ens ajudeu a ocupar el país?... a mi, que soc poqueta cosa em venen “los siviles� (benemeritos) i amb mitja hostia en tenen prou per acabar amb l’oKupació de l'Ajuntament.
PS. es que d'espais públics o deshabitats no en queda res de res, s'ha especulat fins i tot amb els rentadors públics.
politicamente correcto
10 des 2003
voy a intentar ser políticamente correcto:

Estimado Angel, me atrevo a contestar a tu comentario, mas que nada por el tema de alusiones.

Siento mucho haber herido tus sentimientos, creeme si te digo que en ningún momento fué mi intención. Ahora bien, dejame que te aclare alguna cosa.

Al movimiento okupa le sobra gente como tu, el exito (si, exito, no te alarmes) del movimiento okupa ha sido, es y será, pasar de la gente como tú y de sus ideas, reformistas y tranquilizadoras.

Repito, siento mucho haber herido tus sentimientos por emplear palabras inadecuadas y malsonantes, ahora bien, me la suda, me la suda el PSC, me la suda IC, me la suda MARAGALL, me la suda ROVIRA, me la sudas TU y TUS IDEAS, me la sudas el reformismo (mierda, ya caí otra vez en las palabrotas, joderrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr)

nada nada, que no me sale de dentro eso de ser políticamente correcto, mmmmmmmmmmmmmmmmm

Bueno angel me despido, puesto que si sigo lo voy a estropear mas, y no era mi intención, al contrario.

Sinceramente tuyo

chema
Re: sobre ERC, el payaso Rovira y los desalojos
10 des 2003
Estimats Chema i Mònica :

Doncs no, Chema, no has ferit cap dels meus sentiments, només et demano que rellegeixis el teu comunicat i em diguis si ara, passades unes hores, tornaries a escriure el cúmul d'absurdes amenaces intantils amb les quals poses gratuitament els teus plans en mans de la bòfia (

Diga'm també, en el pla del contingut del teu missatge, on són les responsabilitats d'en Maragall en el tema de Les Naus, igual que les d'en Rovira o en Saura. Jo les desconec i t'ho pregunto perqué si ho saps m'ho expliquis. Sense demostrar aquestes responsabilitats, les teves afirmacions són gratuites. Independentment de que siguin reformistes, i que tú et caguis en els reformistes, opció plenament legítima. Que jo sàpiga, aquests senyor mai han pretés altra cosa que fer reformisme. Mai han promés que farien res a favor dels okupes ni que deixarien de fer desokupar cases municipals. Per tant, en aquest aspecte, ningú inclosos tú i jo ens podem sentir enganyats per ells. Ni s'els pot responsabilitzar (sino aportes dades) del desallotjament.

Del comunicat que figura en un altre apartat d'indymedia sembla que l'únic politic responsable, i encara és molt dubtós, però molt, hauria estat el regidor de Gràcia. (Molt dubtós perqué tot prové d'una ordre del jutjat, el qual ha fallat d'acord amb la llei ...injusta, però dificilment el jutge podia fer una altra sentència sense anar ell al carrer. Cal canviar la llei, sí, però per a aixó el més eficaç no és vomitar amenaces ridicules contra els timids reformistes que hi poden fer quelcom...a no ser, clar, que vosaltres i la vostra penya sigueu capaços de fer la revolució ...cosa impossible, perqué amb les vostres forces de moment no esteu en condicions d'aturar ni un desallotjament.)

Tant tú com la Monika no en teniu ni idea del que és el reformisme ni la revolució. Els revolucionaris són aquells rebels que volent canviar el sistema lluiten per aconseguir el suport de moltíssima gent per a la causa, i per aixó treballen (generalment en minoria i en condicions adverses) dins els moviments socials més amplis, com els sindicats o el moviment veïnal, per a intentar portar al camp revolucionari a mil.lions de persones.

L'èxit del moviment okupa ho serà dins d'uns sectors radicals, però són bastant petits (2000 ?, 5000 ?, 10000 ? com a màxim a tot Catalunya ?. El 12-O vaig anar a la mani i amb prou feina hi havia 2000, potser ni mil persones de tota aquesta penya congregada). El ser petit no és en principi cap problema. Tots els moviments comencen petits, no hi ha altra forma. Però és que fins ara el vostre moviment actúa amb un llenguatge, unes formes hiper-radicals (dic formes, continguts ja veuriem) i demés que l'allunyen del 95 % de la població. I repeteixo, sembla que aïllats del 95 % o més de la població ja hi esteu a gust. I sense sumar una gran part d'aquest 95 %, oblida't de canviar el sistema ni amb una revolució ni amb reformes. Com que no voleu "guanyar les masses", no se us pot considerar revolucionaris. Només rebels hiper-radicals.

Sintetitzo : és cert, Mònika, sou un gueto, és la vostra forma d'actuar i de fer oposició al sistema. Durareu molt, després d'una ocupació en vindrà una altra, i una altra, i una altra, i serà l'història de mai acabar, amb la qual el sistema conviurà com el gos conviu amb les puces, que piquen però no el maten.
Re: sobre ERC, el payaso Rovira y los desalojos
10 des 2003
El problema sobre la lluita contra l'especulació no el tenim els okupes, nosaltres ja hem plantejat una solució que pot servir per qualsevol que vulgui practicar-la: okupar.

A molts centres socials okupats fem tot el possible perque les lluites veïnals i d'altres col·lectius anticapitalistes estiguin representades, em sembla que el problema en el fons no és nostre, el problema és per tots aquells que s'han decidit a pagar una hipoteca durant trenta anys, dels que no troben lloguers ni vivendes i no planten cara al sistema, dels que veuen com avança l'especulació al seu barri i ciutat i es limiten a maleir sense respondre.

L'especulació ataca tots els sectors socials i totes les generacions, afecta sobretot a les classes baixes sense recursos que no tenen accès a una vivenda, però també a les classes mitges que pateixen sang,suor i llagrimes per pagar una hipoteca, però la paguen per un status, estabilitat, la vida normalitzada i totes aquestes mandangues. Jo, com a okupa, denuncio l'especulació i a la vegada li planto una solució: okupar, si algú no li agrada la nostra forma d'actuar o el nostre missatge d'autogestió i lluita, és el seu problema.

És tan tonto com acusar als immigrants de la manca de treball o les condicions del mercat laboral, és tan imbecil com dir que els catalans sóm rics insolidaris amb Espanya, o que els extremenys i andalusos són dropus que no fan res. Si algú encara no ha entès qui és l'enemic de veritat, intentarem obrir-li els ulls, però no estem aquí per fer apostolat ni convencer a la gent de que emprenguin el nostre camí.

Okupar és molt més que enfrontar-se a l'especulació, és enfrontar-se directament i cara a cara amb un sistema que et margina, et criminalitza i et condemna, i continuarem fent-ho pesi a qui pesi i amb el cap ben alt.

LES NAUS CONTINUARAN NAVEGANT FINS A TROBAR UN ALTRE PORT
SOLIDARITAT DES DEL PRAT
Re: sobre ERC, el payaso Rovira y los desalojos
10 des 2003
tu las verás como infantiles amenazas, no lo se,pero es la realidad, si se van a dedicar-que lo están haciendo- a desalojar todas las casas okupadas que tienen cierto nombre en la ciudad de carcelona, lo que van a conseguir es que el colectivo okupa "okupe las calles", y eso, creo personalmente, que no les conviene (pronto llega el puto forum).

Sobre lo de maragall, a mi humilde entender, es Maragall el que inventó el forum, y el forum 2004 tiene mucho que ver con la limpieza de imagen que se pretende tenerj lista para el año que viene, no se si eso te vale, pero bueno a mi si.

Sobre lo de ERC, esquerra tuvo en sus manos el pedir la expropiación de las naus, (las naus se lo pidió), el dijo que haría todo lo posible, y que mandaría una carta (o hablaría, no lo se) con la persona correspondiente en el ayuntamiento. mala suerte, se le olvidó...a que partido pertenece el bocazas de Rovira?

Te estoy hablando, como tu has dicho con la serenidad del dia siguiente, en frío.

Lo que no entiendo es la puta manía que teneis los reformistas de justificarlo todo, el típico discurso de: es que tiene ser así, ellos no tienen la culpa.

Lo dicho angel, esperate a ver como están las cosas dentro de unos meses, cuando empieze el forum de las culturas, y hablaremos sobre lo que es "guerra social".

saludos
Re: sobre ERC, el payaso Rovira y los desalojos
10 des 2003
Pratenc, no t'enganyis :

L'ocupació no soluciona el problema de la vivenda, senzillament perqué no hi ha prou immobles per a ocupar. Així de senzill. El problema de la vivenda requeriria -requereix- inversions públiques molt quantioses, cosa que vol dir canvis en el sistema fiscal (menys reducció d'impostos, més impostos als rics per a obtenir els recursos, etc.), planificació municipal, comarcal, nacional, etc.

Soluciona, aixó sí, els d'un col.lectiu reduit, els radicals. Però la immensa majoria de la gent no està ni en condicions d'ocupar (àvies, iaios, families amb nens ...) ni tan solament hi han edificis buits, lliures per a tots. Veritat, no ?

Tampoc soluciona (encara que pot ser un ingredient en la lluita contra) el problema de l'especulació, que va molt més enllà, i que necessitaria entre d'altres coses : la municipalització de tot el sól urbà, un canvi radical en la L.A.U., mecanismes de democràcia participativa perqué la gent dels barris -tota la gent- expressi quines necessitats hi ha al seu barri i quines actuacions públiques hi vol, entre moltes altres mesures.
Re: sobre ERC, el payaso Rovira y los desalojos
10 des 2003
Las CUP han pactada com CIU, con IC-V, con ERC y con el PSOE en distintas localidades. Esa es la única garantia institucional?
Re: sobre ERC, el payaso Rovira y los desalojos
10 des 2003
cuanta energia, angel, dosifica-la
Re: sobre ERC, el payaso Rovira y los desalojos
10 des 2003
No m'enganyo, potser tu si que ho fas, i no m'enganyo perque estic okupant, simplement dic que és la meva solució i no pretenc que la gent l'assumeixi com a seva, però que jo sapiga és l'única que s'ha plantejat a un problema molt més complexe. Si la gent inventa d'altres que les digui i les defensi com nosaltres les nostres.

Em fa molta gràcia que la gent enlloc de criticar l'especulació critiqui l'okupació, quantes vegades s'ha intentat fer diàleg amb els veïns per aquest tema, i quantes ens han donat amb la porta als nasos. Com sóm okupes no volen saber res de tu, simplement actuen per prejudicis, han fet seves les proclames criminalitzadores que des del poder s'encarreguen de difondre. Es fan manifestacions, es fan xerrades, activitats i tallers sobre l'especulació i com ens afecta a tots, i l'únic que els molesta és que si surts a manifestar-te no pintis les immobiliàries. Per la meva part, estic una mica fart dels que demanen que ens obrim i ells mateixos no són capaços de deixar-te de mirar com un boig perillòs, o un violent, o un drogadite, o no se quantes mentides més. I no parlo de pintes ni d'hosties d'aquestes, sino de parlar cara a cara amb una associació de veïns, dir-te que tens tota la raó i quan convoques una mani festiva no apareixen per enlloc, ni tan sols són capaços de criticar públicament el problema.

Noto un to despectiu en el terme radical, i en el teu intent per minoritzar i minimitzar la nostra lluita, si sóm radicals és perque fem cas del que vol dir la paraula radical, etimologicament anar a l'arrel dels assumptes, radical, d'arrel, de principis, no quedar-nos en superficialitats sense analitzar les coses des dels seus fonaments. Cosa que molts de vosaltres feu amb les solucions reformistes o delegades únicament a les institucions i els governs, els quals et recordo s'han encarregat de muntar aquest gran negoci especulatiu i durant anys estan donant ales a una estafa on ells també surten guanyant.

Que l'okupació no soluciona el problema de la vivenda a nivell global, és clar que no, però les mesures que tu recolzes serviran per netejar la cara als polítics d'una forma pedacera, a sobre tindran el morro d'aixecar pisos de protecció oficial que entren en un sorteig, o que són vàlids només per cinc anys, que són insuficients, que sents com passa les pàgines del diari el veí del cinqué, etc. Pegats inútils per rentar-se la cara i que tampoc solucionaran el fet que un pis et costi la xifra vergonyant que costa.

Sobre les cases buides les enquestes són prou clarificadores:

- A l'estat espanyol: 2,9 milions
- A Catalunya: 415.000
- A BCN i Area metropolitana: 215.000
- Al meu poble, en concret: 4000.

No crec que siguin poques, i si fessin com a Holanda tota casa abandonada o que no tinguès el seu ús entraria en un llistat de cases okupables que s'exposaria als centres juvenils i que tindria el recolzament de la llei per fer-ho.

És molt fàcil fotre-n's la culpa de tots a la gent que okupem, és interesant veure com el problema de l'especulació es desdibuixa amb aquests debats esterils, que acaben donant la volta a la truita. El que passa aquí és que continueu confiant en que els polítics us treguin la papereta i no sou capaços de plantar cara als problemes i buscar solucions. Al Prat governa IC, i fan la mateixa política especulativa que a qualsevol altre poble, a BCN PSC-ERC-IC, a Gràcia el regidor mentider d'ERC que parla i després calla com un covard, no es qüestió de sigles, és qüestió del sistema i els que s'atreveixen a plantar-li cara o es queden a casa a plorar i maleir-se de com va tot i de la covardia pròpia per no solucionar els seus problemes, mentres esperen, sempre esperen el super-polític redentor.

Els únic que lluitem clara i contundentment contra l'especulació sóm nosaltres, si algú vol afegir-s'hi molt bé, o plantejar un altre via que la plantegi, però que deixi de fer el joc als polítics criminalitzant i criticant els únics que plantem cara.
Re: sobre ERC, el payaso Rovira y los desalojos
10 des 2003
Un comentari deia:

"Las CUP han pactada (sic) com CIU, con IC-V, con ERC y con el PSOE en distintas localidades. Esa es la única garantia institucional?"

AIXÒ ÉS FALS!

No han de ser necessàriament l'única alternativa, ni s'ha de donar més importància de la que té a la política institucional, però tampoc cal mentir.

au salut i ànims a les Naus
Re: sobre ERC, el payaso Rovira y los desalojos
11 des 2003
Les Naus!. Fué bonito hasta que duro, però també ho va intentar ser Miles al Turó i tants d'altres, i ara no són temps de retorica de saló ni de lamentar-se sino de tenir les idees clares de com seguir denunciant l'especulació i les lleis que l'ampara, de tenir la força i el coratge de saber començar de Zero.
Cal subvertir aquest estat de coses amb molta imaginació sense renegar a l'ideari de no hipotecar la vida i negar-se a marxar fora per la pressió de la bombolla immobiliaria.
Salut i anarquia.
Re: sobre ERC, el payaso Rovira y los desalojos
11 des 2003
TENEMOS EL PAIS QUE NOS MERECEMOS SI HEMOS VOTADO A ESTOS ESTOS SON LOS QUE MANDAN
Re: sobre ERC, el payaso Rovira y los desalojos
12 des 2003
Angel: només dues preguntes (i ara ja no estic en "cop calent" per tot el tema "naus"):

1.- Quan dius que els polítics no poden fer res... Llavors per a què serveixen? Si ni tan sols poden prendre decisions ni tenen potestat sobre uns quants metres quadrats que en teoria governen...

Quan jo dic que qualsevol polític és culpable de l'especulació té un doble sentit. Per mi també és dir-li: "que no veus que el sistema neoliberal que esteu sostenint tots plegats ens porta a que només grans empreses s'apoderin de tot?"

Algú del districte de gràcia va dir parlant de la immobiliària de les naus que "era gent molt poderosa". Si ells tenen por als poderosos i no els poden plantar cara, per a què coi serveixen?

2.- Quan critiques les cases okupades sembla que només critiquis les vivendes... Ets conscient que moltes de les cases okupades són també un centre social? (en el cas de les naus, només era centre social) creus que això no soluciona res? no creus que són espais que s'obren al barri per oferir tallers, xerrades,...? No li veig enlloc la part egoista que insinues...
radicalitat
12 des 2003
Crec que les coses serien molt més facils si alguns comentaris s'estalviessin el que deixen veure darrera. En el cas del primer, anticatalanisme. No entenc la relació que feu alguns entre allo negatiu i el nacionalisme. I em sembla negatiu, i a més en aquest cas perque el motiu del comentari-denuncia no es parlar d'aixo.

Sobre el que parlaveu de radicalitat o incidència, tal com ho plantejava l'Angel, crec que s'equivoca. No te per que ser incompatible fer sindicalisme i donar suport al moviment okupa o al reves. Sense radicalitat no hi hagues hagut maig del 68, revolucio del 36 o uns quans fets més en el passat. El reformisme no es el dimoni, pero més d'una vegada acaba siguent la crosa del sistema. Les experiencies radicals a vegades cauen en la marginalitat, pero a vegades son un pou de noves possibilitats. I en el cas de les Naus o altres cases okupades no veig tanta marginalitat i si que veig un doble discurs dels que són la cara (esquerranosa) del sistema.

De totes maneres, aquesta mateixa radicalitat me la refreno (no se perque) quan veig certs comentaris d'alguns que identifiquen l'enemic amb (una de) les coses que jo em sento i acaben dient les mateixes coses que un podria sentir a la boca d'un dels uniformats amb garrot, dels de sempre.
Re: sobre ERC, el payaso Rovira y los desalojos
14 des 2003
nanos el carod no us ha desallotjat pas!!!

Us ha desallotjat la policía nazional española (en nom d'una tal susanna bois, delegada del gobierno español).

Per tant en Carod Rovira no hi té res a veure. Carallots, que en Carod no és l'enemic!!

salut i independència
Re: sobre ERC, el payaso Rovira y los desalojos
15 des 2003
Algunes precisions :

- Cal reconèixer que el moviment okupa té molts punts positius. En els meus missatges anteriors no atacava els okupes, sino que criticava bastant la seva tàctica (no és el mateix) perqué dedica un excés de forces a una lluita diguem-ne "heroica" però deslligada (en general) del suport del moviment veïnal i a la que veig en un carreró sense sortida. (després explico perqué).

- El punt més positiu, desde el meu punt de vista, és que heu sigut els iniciadors de les denúncies contra l'especulació. Posant sobre la taula el problema de les finques buides, etc. Tot i que també hi han hagut exemples negatius, amb molèsties als veïns, etc. sobre els que no m'estendré.

- Hi ha hagut temporades en que a Catalunya no protestava ningú, era un desert politic, un joc de disbarats entre CiU i PSC, exceptuant els okupes que introduien la nota de disconformitat amb el sistema.

- Alguns dels seus mètodes de treball són molt vàlids, i al meu barri els farem servir, com les plantilles que diuen "aquí el m2 val ..." "aquí un pis de lloguer val ...".

- Algunes iniciatives són molt bones, com la de Les Naus (m'en vaig assebentar llegint un missatge d'una altra secció).

L'okupació és una forma d'expropiació de la propietat privada. En aixó no hi tinc cap problema. Però atacar la propietat privada és atacar el cor del sistema. És un atac frontal, i per a tal cosa cal acumular forces. Moltes forces. De fet, amb excepció d'alguns casos particulars (finques amb valor artístic que haurien de ser patrimoni públic per pura lògica, obres públiques d'interès general -també pels capitalistes-, etc), per procedir a una expropiació en massa que permeti contribuir significativament a solucionar el problema de la vivenda, primer cal fer la revolució. Ni més ni menys.

Mentre el sistema capitalista segueixi manant, defensarà la propietat privada com senglar acorralat. I cal reconèixer que té tots els trumfos a la ma : lleis, exèrcit, policia ...

Així que si el moviment okupa no està recolzat per un amplíssim moviment social, veïnal, sindical, etc. ...us trobareu cada cop amb desallotjaments més ràpids, més durs i amb menys miraments, lleis més bèsties, etc. etc.

Per tant critico al moviment okupa no pels seus objectius sino per la seva tàctica : vosaltres primer okupeu, i després busqueu els suports (que generalment no trobeu, en part per una qüestió d'imatge, i aixó quan els busqueu ...). Jo crec que cal canviar l'ordre dels factors : primer crear un moviment veïnal reivindicatiu de veritat, no subvencionat desde dalt, i després, en coordinació amb aquest moviment, si assumeix les propostes d'okupació, subordinades als objectius concrets, doncs okupar. Objectius concrets consensuats amb els veïns sobre qué en volem fer dels locals ocupats. És tracta d'expropiar per a socialitzar, no de reprivatitzar a favor d'una comuna. Aixó darrer només té sentit quan es tracta d'obtenir dret a vivenda per la via expeditiva i prou.

Al principi, fa deu anys, vareu agafar per sorpresa el sistema, i les vostres okupacions duraven bastant, i és quan es van produir els millors resultats. Cada cop serà menys així : la lògica ens diu que es crearà legislació específica que obligarà a desallotjaments molt ràpids, tracte més dur, etc. Sino, el sistema capitalista renunciaria a la propietat privada sense revolució pel mig. I a mi aixó em sembla impossible.

Dit d'una altra forma, sospito que la vostra tàctica està arribant als limits de permisivitat del sistema. I com que no podeu, ni podem tots plegats, derrotar ara com ara el sistema, les coses vindran mal dades.

Cal posar en la balança els pro i els contra de cada lluita. I potser els contra comencen a pesar massa : enduriment de lleis, criminalització, rebeu molts pals, un fotimé de judicis ...Clar que, com que és la vostra pell, respecto les formes de lluita que volgueu adoptar i els riscos que volgueu assumir.

En relació als polítics "que no poden fer res",
s'ha d'entendre que no poden fer gaire (quelcom potser sí) en el tema okupa, que per cert no és el tot; poden fer, i bastant, en altres temes : educació, sanitat, plans de vivendes, etc. Jo he votat a un d'aquests politics (soc un reformista, horreur !) perqué faci quelcom d'aixó darrer; sé que no és suficient. Per a canviar realment la societat cal la revolució, però d'aquestes n'hi ha una cada segle, màxim dos, i en canvi mengem cada dia, anem al metge cada dos mesos, els nens van a escola cada dia ...Jo no puc esperar 50 anys a obtenir algunes millores, probablement ja no seré d'aquest món ...I, en relació a vosaltres, no em sembla la millor opció aixó del "payaso Rovira"...Per una banda la crítica en relació a lo de Gràcia no la trobo del tot justificada (a l'Ekonomat sí); per l'altra cal aprendre a criticar sense cremar les naus ...potser després les necessitareu.


Finalment, desitjar-vos sort en la defensa dels locals ocupats a Cornellà i Barcelona amenaçats.
alguns apunts
15 des 2003
sobre les "tactiques": en alguna de les okupacions que tu dius dels darrers deu anys i que jo hagi estat, (a vegades nomes fen pilo), si que s'ha buscat el suport dels veins, ben conscientment (es cert que no sempre es aixi, aixo pot ser una pifia, pero tampoc crec que sigui tan censurable).
Ara no se com esta el pati, pero fa uns anys si que hi havia col·laboració entre moviment veïnal i moviment okupa en alguns llocs.
Tambe, en plataformes veïnals contra l'especulació a vegades no és "or tot el brilla", i també es poden fer pifies i en aquest cas no per massa radicalitat, sino per massa moderacio.
Sobre la teva visio dels politics del sistema (democratic) i sota el meu punt de vista, em sembla que peques d'ingenu. En qualsevol despatx de les seccions d'Urbanisme (o com es diguin) dels Districtes o els Ajuntaments es deuen moure histories sobre les quals no en devem tenir ni idea. I que han de tenir a veure amb grups de pressio i projectes amb molts i molts quilos a darrera. L'especulacio ha estat des de sempre a Barcelona un negoci rodo, des d'en Porcioles o l'edificació de l'Eixample d'en Cerda, segurament. I clar, els que son a dintre les "institucions" alguna cosa deuen tenir a veure amb les decissions que es prenen (per més que es posin la xapa d'esquerres, socialistes, rojos o la que sigui)

Per cert, (no se si m'equivoco pero no dec anar massa errat) no és el president de Proeixample (una entitat que no es Caritas) una flamant cara "jove" d'ERC, procedent en la seva epoca dels Grups de Defensa de la Llengua, anomenat Portabella?. Aquest paio alguna cosa sap en més d'un dels conflictes veïnals contra l'especulació dels ultims anys (per no parlar de sociates i iniciativeros que ...)
De tot manera, sobre el que tu dius, crec que és més interessant veure la lluita veïnal i l'okupa com dues coses complementaries i, si és que ara no n'hi han, tornar a buscar punts de contacte, en lloc de fotre'ns els plats pel cap els uns als altres (que a sobre els fem la feina).
Re: sobre ERC, el payaso Rovira y los desalojos
15 des 2003
Amic Àngel,

He llegit bona part dels teus comentaris i et felicito pel to que fas servir. Tot i que no els comparteixo al cent x cent, em semblen prou argumentats i coherents.

Ara bé, el que em fa mal als ulls cada vegada que veig un comentari teu és la teva adreça d'e-mail "hotmail.com" que és la que dóna Microsoft, empresa capitalista per excelència (amb voluntat i estràtègia monopolística per acabar-ho d'adobar) que és l'expressió més salvatge del capitalisme en l'àmbit de les tecnologies de la informació, de la comunicació i per tant del coneixement.

Si l'estratègia del senyor Bill Gates passa per regalar comptes de correu (globals), per alguna coSSSa (de magnituds globals) serà, no creus? D'entrada aconsegueix que un espai net de publicitat com Indymedia es vegi sovint tacat amb la PUBLICITAT ENCOBERTA D'UNA EMPRESA AMB TOT L'ÀNIM DE LUCRE DEL MÓN. Tot això gràcies a la col·laboràció involuntària i inconscient però necessària de qui com tu ha mossegat l'ham.

Aquesta és una reflexió que et suggereixo a tu i a la resta que feu servir aquest servei de correu electrònic. Una altra reflexió aniria al voltant de la confidencialitat que us pot oferir, pel que fa a la vostra correspondència privada, una macro-corporació U$A com Micor$oft.

La lluita contra el sistema de poder capitalista que patim també es fa amb petites accions personals com, per exemple, deixar d'implicar la nostra identitat "angeldalmau" amb la de Micro$oft "hotmail.com".

salut
Re: sobre ERC, el payaso Rovira y los desalojos
16 des 2003
Sr. Dalmau,
Sembla que aplica vostè a la seva retòrica principis de cursets d'estiu per a politolegs. Tot teoria i poc treball de camp.
De fet poc coneixement real sobre organitzacions i moviments veïnals i sindicals.
Com estem a l'època, per Nadal sempre arriben els torrons i les subvencions i tant les AAVV com els sindicats fortament subvencionats per llei, no estan per bròquils de recolzar cap revolució social i ni molt menys de contradir la veu del seu amo.
Això sr. Dalmau ho tindria que saber del seu barri Raval (kistan) o del Turó de la Peira on els veïns han tingut que lluitar sols contra l'especulació de REGESA perquè les AAVV estan en contra qui critiqui a l'Ajuntament i les seves empreses.
Si els sindicats haguessin existir durant la revolució francesa esta clar que mai s'hagués entrat a la Bastilla. s'hagués pactat una transició modèlica oi ? sr. Dalmau.

salut
Re: sobre ERC, el payaso Rovira y los desalojos
16 des 2003
i sindicats hi havia el 36 i gracies aquest sindicat entre d'altres per aixo i va haver una revolució social...
Continuo pensant que en lloc de veure les diferencies i a més en un moment de repressió del moviment okupa i amb la perspectiva del Fotut 2004 seria més bo buscar punts de contacte amb el moviment veïnal i moviment okupa Millor sumar que restar, si es possible (tots caiem en no fer-ho). I aqui queda.
Re: sobre ERC, el payaso Rovira y los desalojos
16 des 2003
Hi va haver una revolució social perquè feia cinquanta anys que es preparava, poc a poc, amb molts morts pel mig. I quan es va poder, es va engegar. I als tres mesos es va parar, i la va parar el mateix sindicat al què et refereixes. Una revolució no la fa cap organització, la fa gent anònima, afiliada o no. Qui l'atura sí que és l'organització, que va entrar al govern de la Generalitat (alts càrrecs i buròcrates). La CNT tenia tres milions d'afiliats, i molts d'ells ho eren perquè els convenia estar al sindicat més fort, no perquè fossin revolucionaris.
Re: sobre ERC, el payaso Rovira y los desalojos
20 des 2003
tens una forma de solucionar un llarg debat historic d'una forma molt peculiar, una barreja entre Munis i la historia de l'esquerra oficial "al us"
Re: sobre ERC, el payaso Rovira y los desalojos
23 des 2003
Bueno, nanos, ya veo que esto no es lo que era. aunque se discute. por cierto, ya veo que se soluciona todo diciendo que el malo de la película lo es por anticatalanista. pero no os precoupeis, no llamaremos a la poli ni a los skins de valencia. qué va. los poderosos, como en mi pueblo, que tienen muchos dineros, seguirán teniéndolos y los de erc les chuparán la polla, muy gustosamente, aunque les quede un poco de semen en los bigotes del carodus. Qué asco!


salut i alegría
Subnormals
30 des 2003
Aviam, aquests falsos okupes que parlen en castellà... què passa? Que el vostre papà és el del PP? Esteu enrabiats perquè no us ha regalat el dúplex del carrer Santaló? No teniu credibilitat i perjudiqueu la imatge del col·lectiu, que ja està prou feta merda i minoritzada. I a sobre desperteu antipatía a l'únic sector de la societat que us recolzaría, l'esquerra independentista.

Parleu molt i tot és paper mullat. Com es pot dir ser tant d'esquerres si ni tan sols us expresseu amb la llengua del país? Com podeu anar d'esquerres i amenaçar que usareu la violència contra d'altres grups? Sou patètics, destrosseu el moviment okupa i començeu a ser massa antipàtics. On sou a les movilitzacions per defensar el territori? On sou a les movilitzacions per defensar la nostra cultura? On sou a qualsevol altra movilització que no us afecta directament? No us recolzarem mai més, a partir d'ara, manis anti-desallotjament de només 30 persones...
Re: sobre ERC, el payaso Rovira y los desalojos
30 des 2003
sou tots una colla de petits burgesos, hipocrites , i universitaris cobradors de becas!
desde fa 4 anys hi han ocupes fastigosos al carrer on visc, hi l´unic que fan es torturar als veïns amb merda i soroll. visc a gracia hi treballo desde els 14 anys, en considero un obrer, no tinc ni cotxe, vaig a peu o transport public, tinc una hipoteca a 30 anys, no he sigut
universitari, he sigut cooperant a nicaragua en temps de la contra, hi tambe a guatemala amb les c.p.r.
els veïns del meu carrer estem farts de veure com uns fills de papa que no son obrers, i que jugen a fer d´okupes de cap de setmana, o altres com la "mari" que utilitza les suposades festes alternatives "sense afan de lucra", a 3E la entrada, mes consumisions a part com a professio, ens torturen i ens oprimeixen tots els divendres del any mes festius. ho celebran tot, fins i tot deuent celebrar el "20N".
vosaltres sou els banquers, burocrates, funcionaris, profesors i burgesos del futur, hipocrites de merda! o si no els pankis fastigosos, plens de puçes, violencia gratuita,
ronya i merda!
en aquests els he vist en plena actuacio + una barra de ferro, trecan-l´hi el nas a un forner per robar-l´hi, i despres amenaçan-l´hi de mort.
menys mal que entre vosaltres a mes de molts estudiants de ciencies pol.litiques, tambe hi ha de psicologia, perque aixi podreu estudiar el mini-cervell (destroçat per la farlopa i els porrets, d´aquests desgraciats), tambe l´hi podreu ensenyar ha dir allo de....es triste pedir, pero mas triste es robar, pero sobretodo es mas triste trabajar.
os desitgo de tot cor per el any 2004, el desalotjament de totes les cases okupes, i mes per a tots vosaltres una bona feina de 9,30 hores seguides durant tota la setmana (per suposat torn de nit, per poder anar a l´universitat durant el dia), al final de una linea de montatge, i de propina una "bonica hernia a la columna vertebral" aixi estarian acabats els vostres temps de enfilar-se com a rates per las parets.
"PROU DE TORTURES, PROU D´OPRESIO HIPOCRITES DE MERDA!
Re: sobre ERC, el payaso Rovira y los desalojos
30 des 2003
comparteixo part d l'opinio d vei emprenyat i desitjo donar-li un consell si m'ho perme't, dius que vas comencar a la feina amb 14 anys, ho respecto m'hon pare tambe i conec el que dius amb 56 anys i pagant un pis d merda al carrer mozart per aixo vaig decidir ben jove no cometre el mateix error i la vaig trobar venent cocaina i amb 29 acabats de fer tinc CASA a un poblet del alt emporda i em dedico literalment a tocar-me els collons i fer idem de idem i ja no trafico (no m'h fotut mai tampoc) aqui tens l'idea i que et vagi be ven merda i no te la fotis i veuras les dones que et cardes company. Salut
Re: sobre ERC, el payaso Rovira y los desalojos
30 des 2003
XD
aquí darrera tens un exemple de que és un troll,
30 i 31 ha hagut invasió
vei emprenyat: no totes les okupes son iguals
30 des 2003
tu no feas soroll cuan eras jove?
falten espais publics insonoritzats per a q tot*s pugam disfrutar del so segons la nostra necesitat.

i sobre robar... tens lladres a tots els moviments, i si no me pots dir on no hi ha?

falta d respecte i convivencia... tambe molta a tot arreu.
Re: sobre ERC, el payaso Rovira y los desalojos
31 des 2003
estimada veina, la resposta a si feia soroll quand era jove,.... encara soc jove i no, no en faig de soroll, penso que la meva llibertat acaba quand comença la del veï i viceverça. molt menys en dedico a vendre merda perque la gent pugui fugir de la realitat i de pas destroçar-se en el intent.
tampoc faig servir una soposada militancia ( per cert, sempre , me he preguntat si les manifestacions d´universitaris son nomes per fotra el camp de clase o tambe per choriçá pernils), com ha cortina de fum , per fotra el imbacil pel carrer.
el que feu vosaltres se m´hen fot 3 collons, vaig deixar de jugar, fa anys. el que realment en preocupa son aquests aprofitats, com pol.litics i advocats,i individus que fan de okupes, ( perque no hi cabem mes vividors a gran hermano i altres porqueries), i ho utilitzen com a professio, els dinners que soposen 18 bidons de cerveça en una sola nit, ja em diras! calcula que el cost es de 72E el bidó, son 50 litros cada un d´ ells. quans dinners representa aixo?
mentres au, a tortura hi oprimi el poble, aixo si que en sabeu!
si voleu un local digueu-li als vostres papas
que os deixin la seva de casa, hi de pas aneu-li a cagar i pixar al portal de casa seva.
ha prepareu-vos fa falta mes rastas de merda pel festival d´eurovision d´aquet any.
sapigeu que els veins del meu carrer estem fins els collons de pijos i pankis.
ho teniu tant façil, hipocrites de merda, quand aneu ha bucar feina, os talleu el cabell, os fiqueu una corbata, presenteu el titolet, i apa.
SOU ELS POL.LITICS, BUROCRATES, FUNCIONARIS, I USURES DEL FUTUR. els que decidireu sobre les vides de la gent,
la gent del barri cada dia esta mes farta de vosltres i la vostra hipocresia.
AU I QUE OS APROFITI!.
Re: sobre ERC, el payaso Rovira y los desalojos
02 gen 2004
Ei veï emprenyat. No estaràs ficant a massa gent dins del mateix sac? Dius que ets obrer però l'odi que desplegues contra la burgesia no és de natura progressista sinó més aviat de resistència als canvis que està experimentant el nostre barri. Diria que estas coquetejant amb la idea de l'extrema dreta. No t'enganyis: el suposat odi de l'extrema dreta contra la burgesia només és una cortina de fum per a que tot segueixi igual. O és que Hitler no va aixecar el 3r Reich amb l'ajuda de Krupps, Daimler-Benz etc.? Entenc que et molesti el soroll pero de segur que no has provat mai d'anar a una assemblea a exposar el teu punt de vista no, tu prefereixes seguir dins el teu forat acumulant odi.
Re: sobre ERC, el payaso Rovira y los desalojos
02 gen 2004
sapigues que la tortura i la violencia provoca odi, hi he vist, com okupes de merda las feian servir contra la gent del meu carrer, sense anar mes llun, la nit de cap de any al carrer banyoles va predominar el dret al soroll, sobre el deret a la vida, el dia 1 es va morir un vei per que el seu cor no va aguantar mes, i te estic parlant de un antic combatent del exercit republica.
vosaltres fills de puta pseudo-acratas fexistes sou uns assassins.
espero amb impaciencia el dia que os fotin fora del meu carrer i donare el meu supor i la meva ajuda a totes les persones que pateixin la tortura okupa, no nomes al meu carrer, sino tambe a tot el barri.
fexiste es el que imposa la seva voluntat al resto de la gent, i en el meu carrer,aixo ho fan els ocupes de merda.
Re: sobre ERC, el payaso Rovira y los desalojos
04 gen 2004
D'això, queda clara la teva indignació. Parlar malament d'algú no té perquè ser una mesquinesa, però en fer-ho has de ser conscient que a més de retratar al que critiques t'estàs retratant a tu mateix (al igual que una fotografia ens diu el que hi surt però també des d'on ha estat disparada). Em sembla clar que el teu odi és previ als arguments que esgrimeixes d'on surt? s'arreglarà el món el dia que no quedin 'okupes'? Existeixen els 'okupes' o és una paraula, una etiqueta, que s'han inventat els mitjans per designar la gent (els veïns) que allibera espais, una paraula inventada per a facilitar el blanc de gent amb superàvit d'odi (com ara tu)? Si entenguèssis que okupar és un verb i no un substantiu veuries que existeix un espai polític de participació on els veïns sensibles al soroll podrien arribar a acords amb els veïns amb ganes de festa.
Re: sobre ERC, el payaso Rovira y los desalojos
05 gen 2004
estimat gacient, penses que els veïns, no hem parlat amb aquesta gent? es que creus de veritat
que vivim millor ara que hi ha un espai alliberat
al nostre carrer?, es que penses que no tremolem
cada vegada que aquests individus organitzen el negoci del concert? nosaltres com a veïns, ja estem organitzats com a plataforma, per lluita per les coses que degradan el barri i la convivencia., com per ejempla 300 individus sense cap tipus de respecta amb el entorn, fotent el imbecil, pintant les parets, pixant i cagan en els portals de les cases, torturan-nos.
En el momen en que entresim en una de les seves assembleas, estariem reconexen la seva presencia.
no hen de ser els veïns els tingem de demanar per favor que ens deixin viure,aquests ocupes son lo suficient grandets per sapiguer que el deret a la vida predomina per sobre de les ganes de fer festa.
Per cert d´aquests individus no hi ha cap de veï.
la seva hipocresia es absoluta en aquests pankis de merda ,l´unic que importa es..."anarquia, cerveza fria y una tia cada dia".
ES QUE REALMENT PENSES QUE AQUESTS IMBECILS MILLORARAN EL MON., creus que tots aquest amants del botellon, tenen una conciencia politica clara.
la majoria de ells no en tenen ni idea, de altres es un recurs per afronta un trauma de povertat infantil amb els seus pares.i de pasada
asocien la familia amb la societat.
de altres , simplement es moda, es el que es porta ara.
els pitjors son els professionals que ho utilitzen com negoci, son els que cobren les entrades i les consumisions, fan servir cuansevol excusa, per orgatnizart els concerts.
afavorin empreses com la damm i la cocacola per ejempla.
i per ultim els individus que utilitzan el oviment okupa com a cortina de fum per pasar de marginals a governants. hi ha pol.litics, advocats, jutges, ect......
te aseguro que nosaltres no aceptarem mai la presencia de torturadors al nostre carrer I DESITGEM QUE TOTES LES CSO ACABIN COM LES NAUS.
"LLAVORS SI QUE SERAN ESPAIS ALLIBERATS"
" PROU TORTURES PROU ESPECULACIO AMB LA VIDA DE LA GENT"
Re: sobre ERC, el payaso Rovira y los desalojos
05 gen 2004
He llegit atentament el seu escrit de denúncia sobre el soroll que li prové d´un centre social okupat. Dubto molt que visqui aprop de Les Naus (ja desallotjada per la puta policia) ja que aquest centre era molt respectuós amb aquest tema. I de concerts per la nit i fins les tantes ben pocs. A algun concert que he anat, que s´han allargat fins a les 2 o 2´30, d´un DISSABTE, a la porta de sortida sempre hi havia algu-na d´organització dient que no es fes soroll al carrer pels veins, i la gent actuava amb molt de respecte. Segurament tot seguit m´explicarà les seves experiencies, però per a veins emprenyats els del Poble Nou.
També dir-li que deixa anar, veí emprenyat, un alé de fatxenda que no s´aguanta, sobretot quan deixa entreveure que als centres socials només es fan concerts. I que són els tallers de guitarra, el cinema gratuit, teatre alternatiu, classes de català i de moltes altres llengues, xerrades, sales de reunions per a col.lectius de la ciutat, tallers d´acrobàcies, ioga. Això no conta per a tu?
adéu siau
Re: sobre ERC, el payaso Rovira y los desalojos
07 gen 2004
tens rao que no visq aprop de les naus, pero si del c/banyoles i si et dire que els concerts s´allargant, l´habitual fins les 9 del mati, encara que quand parles amb aquests individus et diuen que a les 5, en algunes ocasions han arrivat a ser 14 hores seguides sense para. I si no t´ ho creus, se mem fot.els fatxendas con dius sou vosaltres, que utilitzeu una soposada ideologia com excusa per a fer un negoci de milers d´euros.
aixo si, durant la semana fan pases de cinema i reunions, pero es la excusa que fan servir per torturarnos els caps de semana, si no t´ho creus ,pregunta als veïns de veritat a veure que et diuen, pero es clar el que no pensa com vosaltres es un fexiste, es curios la simbiosis que teniu amb les juventuts hitlerianes.
pero stalin i els seus polgroms tampoc estarien descontents de vosaltres.
salut company
pd. UN CONCERT DINS DÚN CARRER ESTRET COM ES EL C/ ALEGRE DE DALT, MAI POT SER RESPETUOS AMB L´ENTORN, I TENS MOLTS MES EJEMPLES ; C/CONGOST, C/ROS DE OLANO,I DE ALTRES QUE JA EN SIGUT ALLIBERATS, C/GIRONA, C/MARE DE DEU DELS DESAMPARATS,C/PERILL, C/MARIA.veuras que no´t´anomeno cases ocupades, sino llocs on es practica o s´ha practicat la tortura.
sou la moda d´ara i sereu els governats del futur,els mateixos que fareu tot lo posible per mantindres en els mateixos carrecs perpetuant el sistema.
Sindicat Terrassa