Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Anunci :: pobles i cultures vs poder i estats
Concert 13 Desembre
08 des 2003
Missatge adreçat per a tots els joves participatius i amb ganes de canviar el mon.
proposta02.jpg
El proper dissabte 13 de Desembre es realitza un concert per motiu del 10é aniversari del Casal de Joves Obriu Pas. Aquest casal porta 10 anys lluitant per una major participacio dels joves de Barberà del Vallés (la nostra ciutat) en els afers de la ciutat. Entre les activitats que s'han realitzat en aquests 10 anys destaquen 2 fires de comerç just, campanyes d'educacio juvenil de tematica progressista i una lluita enferrissada amb l'ajuntament per tal d'aconseguir mes activitats dirigides als joves. L'any passat es va col·laborar en organitzar la campanya contra la guerra juntament amb altres organitzacions del poble i es va aconseguir a barbera un ambient reivindicatiu mai vist.

Doncs, ara si ets un jove participatiu i amb ganes continuar lluitant, t'invitem al concert del nostre 10é aniversari. En aquest concert hi trobareu 5 hores de musica amb 4 grups de diferenta importancia i estil. Es una oportunitat de gaudir de la festa amb companys de lluita d'altres llocs. La musica sera una barreja personal entre rock i musica mestissatge gracies als següents grups:
- El Cuento de la Vieja (BDV Rock)
- Kalash (Rumba Vallesana)
- La Carrau (Folk Mestís)
- Siniestro Parcial (Tribute Band)

El concert té com a subtitol "els joves no passem / promovem la participacio juvenil". Esperem que vosaltres tampoc hi passeu. Si voleu vindre ja ho sabeu: Pavelló Maria Reverter, Barberà del Valles, 11h. Linia 4 RENFE, Autbous: A1, B1, B2, N64.

Comentaris

Re: Concert 13 Desembre
17 des 2003
va estar molt guapo pero no i vaig estar gaire estona
Sindicat Terrassa