Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: antifeixisme
Un neonazi a la "setmana cultural alternativa"
08 des 2003
El neonazi Fernando Savater participarà a l'autodenominada "setmana cultural alternativa" de Castelló.
El neonazi Fernando Savater participarà a l'autodenominada i ultrasubvencionada "setmana cultural alternativa" de Castelló. El divendres 19 de desembre a les 20 hores a l'edifici Hucha ens fotrà una nova dosi de mala llet i pensament únic en la conferència "mira por dónde".
L'acte està organitzat pel "amics de la natura", (encara que seria més lògic que ho fos pels "amics dels animals") i patrocinat per una entitat bancària.

Comentaris

Re: Un neonazi a la
08 des 2003
Doncs doneu-li la rebuda ke es mereix a akest ultraespanyolista de merda!!!
Re: Un neonazi a la
08 des 2003
Gent, utilitzem els conceptes apropiadament.Fernando Savater es un ideòleg de dretes i nacionalista espanyol, no es neonazi. Avui en dia se li diu nazi a tot allò que no ens agrada, i el nazisme o el neonazisme es algo molt molt concret i definit.
Re: Un neonazi a la
08 des 2003
El mateix dia a la biblioteca de Rafalafena hi ha una conferencia sobre la memoria historica del franquisme a Castelló, és facil triar on anar..., no?
Re: Un neonazi a la
08 des 2003
És un disbarat qualificar de neonazi el Fernado Savater. Els nazis van enviar milions de persones a camps d'extermini. Si diem neonazi a qualsevol que no estigui d'acord amb un mateix, només estem trivialitzant el terme i buidant-lo de contingut, i si diem neonazi a Savater, com hem de dir als nazis de debò?

I si diem neonazi al Savater, com hem de qualificar a Sabino Arana?
Re: Un porc espanyolista a la "semana cultural alternativa"
08 des 2003
Jo tb entrava a comentar el mateix, neonazi es un terme fatalment aplicat.

Però porc espanyolista ja estaria millor, aixi doncs propose canviar neonazi per porc espanyolista.
Re: Un neonazi a la
08 des 2003
d'acord amb l'ultim comentari
Re: Un neonazi a la
08 des 2003
d'acord amb els ultims comentaris
Sobre Sabino Arana, insisteixo: prou de parlar d'aquest home amb aquests conceptes.
Una lectura, per exemple, del Bakunin d'"Estatisme i anarquia" o d'altres socialistes ens portaria a no entendre absolutament res del conceptes de nació i raça a finals del XIX o principis del XX.
Re: Un neonazi a la
09 des 2003
dons a mi el savater (o fins i tot el zapatero) em segueixen semblant feixistes
La importancia de fer servir correctament el lenguatge
09 des 2003
Ultimament el llenguatge mediatic, ha aconseguit canviar el significat de molts mots que s'utilitzaven a principis del segle pasat. Socialista avui en dia no vol dir -un partidari del socialisme-; si per societat comunista abans l'utilitzaven per referin-nos una societat sense estat, avui en dia existeixen estats comunistes; i quan parlem de socialdemocracia podem estar-nos referint perfectament a un neoliberal oposat a les teories de Keynes, sense cap problema.
El llenguatge es una eina de comunicació, cada adjectiu te el seu siginificat concret, si comenzem a treureles de contex, es donen de si, i comencen a perdre el seu significat, o sigui que acaben no voler dir res.
Sindicato Sindicat