Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: pobles i cultures vs poder i estats
Mani de la CEI i capacitat de mobilització
07 des 2003
temes diversos
Ràpid.

1. No crec que fossim 250 persones, crec que erem unes 400, cosa que a qualsevol altra mani faria dir als organitzadors que érem 1000. Això d'entrada.

2. A TOTES les manis compromeses actualment hi va molt poca gent. Parlo de manis i no de festes disfressades de manis on sí que realment hi ha poc compromís ideològic amb allò que es reclama.

3. Qui deu haver penjat el primer comentari anterior deu ser algú que va anar a la seva primera mani (ho sento que fos aquesta) o algú que va anar a la mani de les Jerc (i emprenyat) on, amb mig milió de vots al darrera no van treure ni 100 persones. Estrem parlant de 4 vegades menys amb la força mediàtica i política que tenen.

salut !

Comentaris

Re: Mani de la CEI i capacitat de mobilització
07 des 2003
Bé crec que tens força raó, i també s'ha de tenir en compte que a vic i girona ja es feien actes semblants, tothom s'esperava més gent però no va ser així, tb s'ha de dir que aconseguir que una persona no implicada en el moviment de l'EI vagi a una mani nostra és moooolt complicat.
Ara l'important és articular una alternativa seriosa però rupturista,fugint de la marginalitat però sense renunciar a res, amb els casals,les cup,les noves assemblees de joves
Heu de pensar que ara no hi ha ningú de l'EI que es passi a jerc o erc, en canvi de jerc a l'EI jo en conec forçes casos i amb el temps cada cop n'hi haurà més.
També cal destacar que erc mai mobilitza el seu electorat, bé cada 4 anys si
Doncs sense fer-ne un drama jo si crec que dona per reflexionar
07 des 2003
Jo soc de l'entorn de l'EI i francament es dificil ser de l'entorn de l'EI, perque es dificl romandre a l'entorn d' un ghetto sense cansar-se'n.

No es que em vulgui carregar la EI, i soc conscient que avui en dia no es gens facil moure res (nomes cal mirar la mani de les JERC), pero vull explicar perque veig l'EI com un ghetto i com aixo fa que no tingui entorn o faci actes com el d'avui.

- Planteja unes campanyes superpolititzades i sovint molt abstractes, que expressen les preocupacions de molt poca gent.
- a mes solen ser campanyes tant superrevolucionaries, que al plantejarles quatre i el del tambor, acaba sent tot plegat una mica friki.
- En part son quatre perque sempre que es tinguin les minimes garanties que no es fara el ridicul, doncs ala, a fer les campanyes sols, sense ningu mes perque clar:

- tot lo que no es l'EI o son reformistes o son lerrouxistes. I clar la conclusio logica de tot plegat es que:

- es pensa que tots els problemes de l'EI i casi casi de Catalunya, son perque no hi ha la UNITAT, i jo em pregunto pero quina UNITAT? perque dona la sensacio que per l'EI no existeixen els sindicats ni els moviments d'immigrants, antiguerra, veinals, antiglobi, contra l'especulacio, ni les ONG locals, els plans comunitaris, esplais de barri, cristians de base i mil coses mes... NI els anarcos, troskos, ni militants majors de 30 anys.
- Massa feina pensant en el partit tenint en compte la importancia real que tindran els partits de la CEI si mai arriba una hipotetica Unitat Popular (unitat de debo em refereixo).
- I un purisme alucinant, com es pot demanar l'abstencio des de les CUP? Sincerament no em crec que ningu que tingui dos dits de front de la EI no hagi saltat d'alegria seguint l'escrutini dels resultats de les eleccions.
- i per colmo tot ensabonat amb una estetica militarista, ultraviolenta i de basquitis aguda, que sembla que la gent de la EI visquin al Ulster com a minim.

Tot plegat fa molt dificil ser de l'entorn de l'EI, jo per exemple l'any passat vaig decidir que ja no tornare a anar al fossar de les moreres per l'11 de setembre perque em deprimeix veure mes banderes i pancartes i pintades que persones, i cada cual mes superrevolucionaria, i tot el sant dia cantant visca terra lliure (quan fa no se quants anys que ni existeix) per acabar veient uns parlaments fets per xavals i pensats per xavals, amb tota una liturgia paramilitar, que a part de subrrealista no ho ser segur, pero ho veig com d'irresponsable.

Bueno tampoc vull anar de listillo, m'imagino que aixo ja ho sap bona part de la gent de l'EI, a mes tothom te les seves creus, nomes volia posar una opinio diferent de la que posa l'UN, perque jo si crec que ha de donar per reflexionar la convocatoria contra les constitucions d'avui.
Re: Mani de la CEI i capacitat de mobilització
07 des 2003
lo de paramilitar no sé d'on ho treus...i les cup no van demanar l'abstenció torna a llegir el comunicat amb tota calma
Re: Mani de la CEI i capacitat de mobilització
08 des 2003
Crec q tots sabem perfectament a que es refereix ii, així doncs no li busques les voltes a les comes del seu escrit i busquem entre tots formules per tirar endavant la cosa.

Tampoc cal rasgar-se les vestidures, peró si voleu q 400 persones no siga considerat com a una mica decebedor...
toreros de profesion, al alimon
08 des 2003
con mucha "dialectica", xirimiter, ii, ángel y otros alias no deleitaran, rematando de puntillazo, a los exhaustos...

TOREROS!
Re: Mani de la CEI i capacitat de mobilització
08 des 2003
Q dius pallaso?
Re: Mani de la CEI i capacitat de mobilització
08 des 2003
Jo estic molt preocupat per les mancances organitzatives, polítiques i militants de l'Esquerra indepednetista i la gran solució no és organitzar-me i fer feina, LA GRAN SOLUCIà RESULTA QUE ÃS PASSAR-ME EL DIA ALS FÃRUMS D'INTERNET DESPOTRICANT DELS QUE FAN ALGUNA COSA.

DES DE CASA TOTHOM SAP EL QUE S'HA DE FER, PERÃ RESULTA QUE NO HO HAN FET MAI, AIXÃ? ESTEM COM ESTEM,.

Molt incapaç desgraciat i amargat perquè no pot ser jefe és el que hi ha
Re: Mani de la CEI i capacitat de mobilització
08 des 2003
Veig dos gallines a la mateixa foto. Una gallina ercpublicana que gallineja com una gallina falsa davant els resultats electorals i els pactes de poder. Es tracta d´un nou impuls per a les eleccions generals, pur decorat. Continua la caça de l´ou, o del votant il.lús, amb una campanya per les eleccions del 2004 en la que Carod prometrà nous viatges a la lluna. Per a desorientar la ciutadania únicament ha de dir que si no anem a la lluna és per la desorientació dels socis que té. No seran, per desgràcia, els arguments revolucionaris els qui marquin el rumb del president autonòmic entrant, sinó el de publicistes fontaners i de tecnòcrates malaguanyats. Aquesta gallina, la darrera, és anticapitalista i, per això, no té tant suport electoral de la societat capitalista catalana. És el moment de reflexionar, actuar, lluitar organitzadament contra totes les formes d´opressió d´espanya, frança i de la unió europea.Si no, segurament mai anirem a la lluna.
Re: Mani de la CEI i capacitat de mobilització
08 des 2003
Doncs jo he anat a mil manis i actes on érem poca gent contra la precarietat, contra la repressió, o per l'okupació, i no se m'ha acudit dir la tonteria que allò és tota la gent que hi ha. En general hi ha poca cultura de la mobilització, a part de diades o de manis que gairebé convoquen els mitjans de masses, com les de la guerra, no ens enganyem, i a més és clar que com més polític i combatiu és el missatge, menys cas en faran els mitjans.

Cal seguir lluitant, dir que l'Esquerra Independentista és tant petita és més el desig d'alguns que una realitat. Pocs moviments en aquest país realment rupturistes tenen una implantació a tants pobles i a tantes comarques com l'esquerra independentista, hi ha un bon potencial, i si sumem la quantitat d'actes, concentraciosn i manis que es fan al llargd e l'any, és un dels més actius, altra cosa és que no sortim mai als mitjans de masses.
Re: Mani de la CEI i capacitat de mobilització
08 des 2003
amb una gallina ercpublicana i anticapitalista que no té tant suport electoral de la societat capitalista catalana mai anirem a la lluna
Re: Mani de la CEI i capacitat de mobilització
08 des 2003
Els actes contra la constitució espanyola no s'acaben amb les botifarrades i manifestacions poc concorregudes de dissabte.

Avui, aprofitant el festiu, un escamot de l’Exèrcit Popular dels Països Catalans anomenat Caminet Enllumenat ha decidit alliberar un nou bocí de la nostra terra. Es tracta del castell de Bairén de Gandia (la Safor), 'un punt estratègic per al sud dels Països Catalans' que 'es remunta al període islàmic'.

'Des de les seues muralles podrem vigilar els moviments de l'enemic, els especuladors que destrueixen el nostre territori al servei de l'imperiet espanyol, des de Cullera fins a Dénia'.

En resposta a la 'ridicula' ocupació de l'exèrcit espanyol de l'illot de Leila/Perejil, l'estiu de 2002, un grapat d'escamots de l'Exèrcit Popular dels Països Catalans ja han alliberat les illes Medes, l'illa de ses Rates, el castell de Burriac i la cova del Cavall de Llíria.
Re: Mani de la CEI i capacitat de mobilització
09 des 2003
LLARGA VIDA A CAMINET ENLLUERNAT!!

A vore si fem contacte per tal d'establir un escamot dels perillosos de caminet a La Marina.

A per ells! RIDICULISME O MORT!
Re: Mani de la CEI i capacitat de mobilització
09 des 2003
Aquest cap de setmana he estat a Durango(Biscaia)uns 25mil habitants. Es va fer una manifestació reivindicant l'autodetarminació i contra la constitució el mateix dia 6. Com a minim hi havien 2 o 3 mil persones. I el jovent no era el que predominava més. (La xifra no és exacta però bé com aproximació la considero correcta)

Tot aixó ho dic no per desacraditar el que es fa aqui sinó per reivindicar que la unitat no ha de ser tant entre diferents sigles, sinó entre generacions. No pot haver-hi aquesta falta de comunicació generacional on el personal de més de 30 anys no hi prengui part.

Alguna idea per sumar gent?
Sindicat Terrassa